Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5463
Szavazatok: 16
Feltöltve: 2016. március 13.

Nyuszi lány

Húsvét vasárnap történt. Néztük a TV-t összebújva. Megy a film jó ideje. Bevágtak egy reklámot. Egyszer megszólal a kedvesem.
-Elmegyek mosdóba!- el is ment.
Folytatódik a film. Jó hosszú ideje a fürdőszobában van.
-Nem jössz? Folytatódik a film.- kérdeztem.
Nem válaszolt. Vártam egy pár percet. Megint kérdeztem.
-Minden okés-? - azóta sem adott visszajelzést.
Felálltam. Szaladtam a fürdőszobához. Zárva volt az ajtó. Pánikolva szaladtam a garázsba a feszítővasért. Megyek be a garázsba a szerszámos ládához. Az ajtó mögött valami hang megszólal:
-Szia szépfiú-
A barátnőm volt. Nem is akármilyen szerelésben. Ő volt a húsvéti nyuszi lány. Fehér felsőben volt válltól lefelé a combjáig ért. A teljes karja szabad volt. Felül rózsaszín csipkézett minta volt. Kétrészes fehér hálóharisnya a lábára felhúzva. Fehér szandállal. Nyakán fehér gallér, azon meg rózsaszínű nyakkendővel. Hátulján rózsaszínű pompom farok is volt. Rózsaszínű nyuszis fülű hajráfot is viselt. Kitérek az arcára is. Piros-rózsaszínű volt a szája kifényezve. Szeme kékre sminkelt. Ahelyett, hogy örültem volna neki. Inkább mérges voltam.
-TE NORMÁLIS VAGY! MI VAN, HOGYHA TÉNYLEG KOMOLYABB BAJ TÖRTÉNT VOLNA VELED! NEM VOLT EZ VICCES EGY CSÖPPET SEM!- vesztem össze vele.
-Csak örömet akartam neked szerezni!-mondta
-Ez nekem nem volt öröm. Rám ijesztettél nagyon.
-Rendben megértem!- vonult ki zokogva a hálószobába.
Utána mentem. Úgy éreztem ez nem volt szép tőlem. Benyitottam. A hálószobánk fala barackvirág színű volt, sárga függönnyel, frissen vetett rózsaszínű ágyneművel. Csak szegény sírt az ágyon.
-Drágám ez tényleg nem volt szépen. Ne haragudj!- mondta felém a bocsánatát.
-Tudod, hogy megijesztettél, és nekem is rosszul esett.
-Tudom, de nagyon kíváncsi voltam, hogy meg leszel lepődve, ahogy meglátsz. Tudtam előre, hogy ki fogsz menni a garázsba, ha zárva hagyom a fürdőszoba ajtót, hogy kihozz. Meg akartalak lepni.-
-Még nem is dicsértelek meg, hogy milyen szép vagy. Akartalak, de elmentél. Nem is volt szép tőlem, hogy kiabáltam veled! Csak megijedtem!- simogattam gyengéden az arcát, törölgettem a zsebkendővel a könnyeit.
-Nagyon elmosódtam- mondta nevetve.
-Ugyan már, én csúfítottalak el az érzéketlenségemmel. El kell hogy viseljem!- mondtam mosolyogva.
-Azért is öltöztem át, mert húsvét van, tegyük kellemessé a napot, hogy nyuszilánnyal tölthess el egy napot!-
-Rendben, de csak akkor, hogyha te is akarod!- mondtam.
-Én többet szeretnék az együttlétnél!- karolt át.
Elkezdtünk csókolózni.Bekaptuk egymás szánk széleit. Nyaldostuk egymás nyelvét. Felállt előttem. Megfordult egy lassú kört, hogy megfigyeljem, milyen szépen kicsinosította magát. Leült a székre. Felhúzta a szoknyát. Arrébb húzta a bugyiját a jobb csiklója mellé. Ujjával masztizott felém mosolyogva. Csupasz punciján a mutató és középső ujját rárakta. és ollózott rajta. Odamentem melléje. Puszit nyomtam az arcára. Kibújtattam a bal cicijét. Bal kezemmel fogtam alul. Nyalogattam, cumizgattam a bimbóját. Kezével továbbra is maszturbált fel lefelé. Átöleltem hátulról. Szépen simogattam ,finoman markolásztam a melleit. Odahajoltam elé, átkarolva felemeltem. Ágyra fektettem. Szétnyitotta a lábait. Simogattam a kis puncikáját. Körkörös mozdulatokkal az ujjam hegyével. Egymás szemébe néztünk. Utána gyorsan rázogattam.
-Nagyon jó- dicsért.
Középső és gyűrűs ujjammal ujjaztam, ki és befelé. Utána nyalogattam a csiklóit. Simogatta a fejemet. Mindkét kezével szétfeszítette a punciját. Odamentem mellé, elővettem a szerszámomat. Úgy nyalta az elején mint egy fagyit, körkörös mozdulattal a nyelve hegyével. Bekapta a makkomat, és kiengedte, jó párszor. Egyre mélyebben. Kitámasztottam a tenyeremmel a nyakát.
-Állj fel kérlek és menj le az ágyba kutyapózba!- úgy is tett.
Domborította a fenekét. Nyalogattam a segglyukát szépen mint a nedves punciját. Olyan jó érzés volt. Leültem az ágyra, elém térdelt, és lecumizott. Ki és befele. Legvégén mélytorkozott. Bal kezével fel fele tartotta a vesszőmet, nyelvével a golyóimat kényeztette. Mozgatta kecsesen a nyelét. A tövemre is tett kitérőt. Szájában tartotta a herémet. Folyamatosan nézett a szemembe. Még egy kicsit cumizott. Abba hagyta.
-Kérlek vedd le a felsődet Kicsim!- kértem.
Hátranyújtózkodott, kikötötte a nyakánál a madzagot. Vitte le egyre lejjebb a ruháját, közben simogatta a hamvas cicijét. Harisnyájáról is lekötötte. Csípőjét riszálva húzta lefelé a rucit. Végül a fenekét felém fordította.
-A tangádat is, de a feneked maradjon felém nézve- kértem.
-Okés szívem- mondta.
Megszabadult a pici rucitól is. Kezével mozgatta a popsiját. Szét feszítette a segglyukát is. Oda mentem hozzá, és megint kinyaltam. Ujjaimmal simogattam a csiklóját. Hátradőltem. Felé jött. Hátrafogta a finom barna haját. Föntről lefelé végig vitte a kezét mellein keresztül.
-Most éppen mire gondolsz?- kérdezte.
-Arra, hogy ide bújsz mellém. A többit majd meglátod!-
Fenekénél átkaroltam. Ide bújt mellém.
-De mégis mit?- kíváncsiskodott.
Odatartottam az ujjamat a szájához.
-Psszt! Sokat beszélsz!- suttogtam feléje.
Cumiztam a bal mellét, bal kezemmel finoman markolásztam a jobb mellét. Haját meg hátraigazgatta. Ujjaimmal hívogattam.
-Gyere közelebb!-
Hosszan megcsókoltam. Simogattam a gyönge orcáját.
Majd közel ment a farkamhoz, és cumizgatta. Annyira hegyes volt a cerkám. Nagyon finoman szopott. Kényelmesen meg hátradőltem. Jobb oldalára döntötte a haját. Láttam csodaszép piros arcát. Ahogyan szopott kutyapozícióban (90 fokosan merőlegesen volt) a melleit, a domború bimbóit. Köldök piercingjét. Domborított fenekét. Fehér hálóharisnyában, fehér szandáljaiban. Nyakán fehér gallérjából lógott a rózsaszín nyakkendője. Olyan jó volt látni a nyuszimat.
Jött az anál. Felém fordulva lovacskázott. Szemeimet nézte. Mozgatta a fenekét. Simogattam a cicijét, majd a fenekét.
-Most te ülj le! Kérlek masztizz még egyet a kedvemért- kértem mosolyogva.
Leült. Szétnyitotta felém a lábait. Jobb lába a földön, bal lábát meg felemelte az ágyra. Jobb ujjaival meg finoman maszturbált, körkörös mozdulatokkal. Két kezével megint szétfeszítette a punciját. Felső fogaival rágta a száj alsó részét. Simogatta a nedves puncikáját. Odamentem mellé, nagy puszit nyomtam az orcájára. Majd oldalason feküdt, és is ugyanúgy feküdve, beakasztottam. Megint dugtunk. Volt hogy párszor kiesett a hüvelyből a farkam. Közben a bal kezemmel simogattam a punciját. Puszilgattam a hátát, vállát.
-Gyere, kérlek megint kényeztesd a gyíkom!-kértem
-Rendben, hogyha megint szeretnéd.-
Farkam felé hajolt. Rázta a vesszőmön a fitymát, jobb kezével markolászva. Egy nagyot ráköpött a makkomra. Kezével elsikosította. Majd úgy folytatta, hogy a makkomat a szájában tartotta. Finoman, kecsesen rázta. Lecserélte a jobbkezét, a bal kezére és így folytatta, mint az előbb. Rázást felgyorsította. Egyik kezemmel finoman markolásztam a mellét.
-Ülj a segglyukaddal a farkamra. Most a hátadat lássam, és lovagolj!-mondtam neki és úgyis tett.
Egyre mélyebben csúszott le a farkamon. Elkezdett nyőgni, de csinálta, nem hagyta abba. Mozgott föl-le. Simogattam a nedves punciját. Körkörösen mozgattam. Később fölemelte a testét a testemről. Úgy tartotta magát mint egy ping-pong asztal. Természetesen össze voltunk továbbra is kötve. Így folytattuk.
Felállt. Ráköpött a péniszemre. Ugyanúgy markolászva végig húzta farkamon a kezét, és szopott. Finoman csinálta.
Megint hátrafeküdt szétnyitott lábával. Nyalogattam a punciját, én is bő nyálasan. Majd belehelyeztem a merev farkamat. Ő meg simogatta a nunit. Jobb mellét fogtam. Újra helyet cseréltünk. Én ültem, ismét rajtam lovagolt felém nézve. Kezére köpött egyet és a csurgott kezével kenegette a lyukát, hogy könnyen becsusszanjon a vesszőm. Mozgattam magam. Közben fogtam a fenekét. Törzsénél átkaroltam. Ugyan nem bírta ez nyőgés és hümmögés nélkül. Hátára fektettem. Oldalasan feküdve beakasztottam magam a puncijánál. Jobb kezemmel a bal cicijét fogtam.
-Csókolj meg!- mondtam feléje.
Nyaltuk egymás szánk szélét. Nyaltuk egymás nyelvét összezárt szájunkkal. Éreztem a csók ízét.
-Készen állsz, hogy beléd élvezhessek?- tettem el a kérdést.
-Késze, úgyhogy élvezz a számba- utasított.
Felálltam, ő meg elém térdepelt. Fogtam a kezét.
-Gyerünk rázzad!-
Rázta-rázta. Szemembe nézett nyitott szájjal.
-Még-még!- gyorsítottam fel vele a kiverést.
Fogtam a fejét, becsukta a szemét, jobban kinyitotta a száját, hogy bele élvezhessem a spermáimat. Egy hosszú csepp ment az arcára, ami a szájában végződött. Kinyújtotta a nyelvét, és párcsepp kifolyt az ajkán. Még egy csepp a szájába ment. Nyelvével csinált egy körkörös mozdulatot. Összezárta a fogait. Majd megint mozgatta a nyelvét, abban remélve csukott szemmel, nyalogatni tudja a vesszőmet. Végül sikerült neki. Úgy csorgott a geci az arcán lefelé. Cumizgatott egy párat, hogy a maradék cseppemtől megfoszthasson. Forgatta a nyelvét körkörösen a makkomon. Megint rácuppant. Elmosolyodott felém nézve. Nyalta a szája szélét.
-Nagyon finoman szopsz kedvesem!-dicsértem őt
-Te meg finoman nyalod a puncikámat, nagyon benedvedzettem.- mondta, és simogatta megint.
-Ez természetes dolog- biztattam - ha nagyon kívánjuk egymást!-
-Remélem már nem haragszol az előbbiért! Nem gondoltam bele, hogy ez neked nagyon rossz érzés.- mondta felém bújva, majd átkaroltam.
-Dehogy haragszom, csak arra kérlek, hogy ilyen hasonlót többé ne csinálj, mert azt hiszem mindig, hogy valami komolyabb baj történik.- kértem őt.
Meg is csókoltuk még egyszer egymást.

Nézd meg Norbert91 többi szexi történetét is!