Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Magyar Róbert
Pontátlag: 3
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 4507
Szavazatok: 12
Feltöltve: 2009. január 20.

ÉDESHÁRMASBAN AZ IGAZI 2

Késõ délután volt. Cél nélkül bolyongtam a városban. Séta közben eszembe jutott, hogy beülök egy moziba, mert tanulni nem volt aznap kedvem. A mozi, mint program sem vonzott túlzottan.
Eszembe jutott Eszter, hogy vajon mit csinálhat ? - Vajon zavarnám
-e ha most felhívnám ?
Miközben így tanakodtam magamban, észre, sem vettem, hogy már a lakása felé járok. Egy hirtelen ötlettõl vezérelve elõvettem a mobilom, és a gyors keresõben megkeresve Eszter számát és már hívtam is. Sokáig kicsengett s úgy voltam vele, hogy kinyomom, mikor egy fátyolos hang beleszólt: - Tessék.
Valahogy úgy tûnt, hogy nem egészen van a jelenben az én Eszterem. Zavaromban csak annyit mondtam: - Hogyha nem alkalmas akkor...,
de õ hamar visszazökkent és mondta is, hogy: -Dehogy zavarsz. Közben azonban beszûrõdött egy idegen hang is.
Ejha,valaki van még ott. Nocsak... Eszter is érezte a várakozó szünetet és gyorsan felkacagott:
- Te féltékeny vagy, na gyere fel és meglátod, hogy ki van itt. Mogyoróbarna haj, - soroljam még tovább?
Az áldóját hisz ez Anita! Erre csak annyit rikkantottam, hogy:
- Megyek már, repülök!
Kikapcsoltam a telefont, és szaporábbra vettem a lépéseim. Nemsokára már a lépcsõházban az ajtó elõtt álltam, kettesével vettem a lépcsõfokokat. Nem kellett csöngetnem, mert saját kulcsom volt már, ha netán nincs itthon, akkor ne az utcán várjak. Így anélkül, hogy megzavartam volna õket beléphettem.

Az elõszobából a nappaliba léptem ahonnan nyílik a hálószoba. Az ajtó félig nyitva és már belépésemkor hallottam a félreismerhetetlen hangokat, amelyet a gyönyörök birodalmában járók adnak ki magukból. Félreismerhetetlen volt, hogy két nõ szeretkezik egymással, mert sóhajaik és halk apró sikolyaik egyértelmûvé tették. Lassan lopakodva, mintha tilosban járnék közelítettem meg a hálót, ezzel magamban is vért korbácsoltam fe, és fokoztam a vágyam az általam szeretett nõk iránt. Mire az ajtóhoz értem ledobáltam magamról mindent, majd megálltam az ajtóban gyönyörködni az elém táruló látványban. Az ágyon felül Anita, négykézláb Eszter fölött hatvankilences pózban, és kényeztették egymás punciját. Eszter apró kis rózsaszín nyelvecskéjével mélyen Anita kelyhében nyalakodott, és gondolom ugyanezt tette õ is Eszterrel, mert teljesen el voltak egymással foglalva a külvilágról mit sem tudva.

A gyönyörû mogyoróbarna bajuszú rózsakehely vonaglott a kéjtõl a farkam meg úgy meredt, hogy alig tudtam megállni, hogy ne rontsak ajtóstól a házba, mármint Anitába. Lassú léptekkel hozzájuk léptem, és Anita puncija és Eszter nyelve közé illesztettem a farkam, ekkor egy pillanatra de csak egyetlenre megállt a nyelv mozgása s aztán egy sóhajjal köszöntöttek, és a nyelvecske végigszaladt le egész a herémig, majd ugyanezen az úton vissza, ekkor nyelve hegyével megtámasztotta a makkom, és az egy hangos cuppanással eltûnt az alagút bejáratában. Anita a nem várt érzésre egy kissé összerándult. Lassan haladtam befelé, és a nyelvecske a csiklóról a herémig nyalta az uta, és ahogy jött kifele a makkig, csodálatos volt ez a játék. Anita a feszes popsiját körbe, és körbe mozgatta, már éreztem rándulásain, hogy közel az orgazmusa. A feje mozgásából ítélve gyorsított Eszter csiklója körül is és két ujja gyorsabban járt ki, és be.

Mint egy vihar úgy vonult végig rajta az orgazmus. Eszter megfordította, és most Anita került alulra abba a pozitúrába, így õt támadta a farkam, s simogatott Anita nyelvecskéje. Lüktetett az ölem majd szét pattantam, Eszter sóhajtásai közt, ami valahogy oly távolról jött, mert a halántékom is lüktetett a visszafojtott magömléstõl. - A popsimba élvezz kérlek.
Jókor jött a kérés, mert teljes díszében pompázó farkam, ami tiszta lucsok volt könnyedén becsúsztattam a nyílásba, és lassan majd egyre gyorsabb mozdulatokkal járattam benne. Anita a drága közben szájába vette heréimet, és szopogatta kedvesen, amitõl még jobban begerjedtem, remegve ordítottam, ahogy beleélveztem a popsijába. Nem tudom, hogy meddig álltam ebben a pózban, de Eszterem sem akart mozdulni, inkább nyomta a farát közelebb, hogy ne csússzon ki belõle farkam addig, míg teljes ernyedés nem áll fenn. Csakhogy esze ágában se volt ernyedni oly jól érezte magát benn. Mikor mindkettejükkel voltam mindig így volt, kettejük látványa soha nem hagyott ernyedni. Lassan engedtem kisiklani, és elmentem zuhanyozni, majd visszatérve az ágyra dobtam magam, még mindig jó félkeményen.

A lányok is elmentek zuhanyozni és nagy viháncolás közepette jöttek vissza. Mindketten jobbról, és balról ledõltek mellém, és kiderült a viháncolás rejtélye, mert azt forralták ki, hogy mindketten egyszerre csókolnak meg. Egyszerre még két nõvel nem csókolóztam, s ettõl lett még bizarrabb az együttlétünk. Anita egy idõ után sûrûbben vette a levegõt, s ez már nem volt neki elég, ezért lehaladt a testemen és a farkammal kezdett barátkozni újból, ami a tiszteletére újból kemény és délceg lett.
Eszter is követte, mert õ sem akart lemaradni, ezért mindketten közrefogták. A lányokat magam felé fordítva felváltva kényeztettem én is, hol a mogyorósban, hol a barackosban, így kényeztettük egymást.
Mindkettõjüket egyszerre ujjaztam, s felváltva a nyelvemmel, a hatás nem is maradt el. Puncijuk heves csatában volt az ujjammal, s így jutottak el a végsõ orgazmusig, de én sem maradtam le, mert hála ügyes kezüknek s még édesebb szájuknak , farkamból a sperma szökõárként lövellt a magasba. Megint ernyedten hullottunk vissza.

Azt hiszem nagyon elaludtam, mert mikor felébredtem csak Eszter feküdt mellettem és ütemesen lélegzett, mély álomba merülve. Konstatáltam a helyzetet és úgy döntöttem itt alszom, s hozzá húzódtam hátulról átölelve, a teste visszajelezte az érzést .
Reggel nagy nyújtózással ébredtem, már nem volt mellettem, csak a kis szekrénykén egy üzenet.
- Zárj be mindent magad után, ma hamarabb kellett bemennem !

---FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK---

Nézd meg Magyar Róbert többi szexi történetét is!

3.77
3.69
4.1
4.08