Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3787
Szavazatok: 19
Feltöltve: 2016. január 10.

Tommy part V.-Járókelők örömére

Tél van! Szürke, hideg, latyakos időjárás. Gondolom ennek is köszönhető, hogy ismét előfizettem a szexrandira, hiszen kimenni se nagyon van kedve az embernek. A szexuális vágy azért hála égnek ilyenkor sem csökken. Sőt!!! :) Ilyen időben mi is lehetne jobb egy kiadós ágycsatánál?!

Az portálban ezúttal sem sikerült csalódnom, úgy érzem ismét értékes ismerősökre tettem szert viszonylag rövid idő alatt. Egyikükkel, Noémivel, szinte az első levélváltástól magvolt az összhang. A rövid bemutatkozó körök után hamar rátértünk, hogy személyesen is meg kéne ismerkednünk.

Nem is vártunk sokat, már a másnapi munkát követően úton voltam érte. A XIV. kerületben vettem fel. Élőben még helyesebb volt, mint a képeken. Megegyeztünk, hogy először csak sétálunk egy kicsit és beszélgetünk. Természetesen ez csak az első sarokig működött, ahol magamhoz is húztam és rátapadtam a szájára. Itt meg is pecsételődött a randi sorsa. Ahogy a csók közben átöleltük egymást, éreztem, hogy nem csak az én kezem csúszik lefelé. Úgy markoltuk egymás seggét, mintha az életünk múlna rajta. Úgy húztuk egymást közelebb, hogy kis híján farmereinken keresztül meg tudtam volna dugni. Ő is érezte, hogy már kemény a szituáció. Nehezen vettem rá magam, de nyelvemmel ki kellett másznom a szájából, hogy meg tudjuk beszélni, a „hogyan tovább”-ot.

Megegyeztünk, hogy irány a kocsi. Legalább azt az előnyét használjuk ki a télnek, hogy hamar sötétedik. Egy kerülettel arrébb mentünk ugyan, de ilyen állapotban többre már nem tudtam figyelni. Kis túlzással az első szabad parkolóba beálltam a járda mellé. Villany lekapcs, és már húztam is magamhoz. Eszméletlen finoman csókolt. Puha nyelvével finoman játszott ajkaimmal, miközben finom harapásokkal jelezte, hogy ez csak a kezdeti ártatlanság.. :) Kezünkkel közben elkezdtük felfedezni egymás testét. Döbbenetesen kemény, formás mellei voltak. Még csak markolásztam, de egyre inkább éreztem, hogy a számban akarom érezni őket. Ehhez képest arra lettem figyelmes, hogy Ő is megtalálta a számára kedves testrészemet. Nem húzta az időt, gyors kicsomagolást követően, már sóhajtva feszültem is meg, mivel Noémi rögtön torkáig kapta be kőkemény farkamat. Nagyon durván, de mégis finoman, fogmentesen szopott. Azt sem tudtam hol vagyok. Ahogy ölemben dolgozott a szájával én hátulról nyúltam be a nadrágjába. Említette, hogy tamponos napja van, így korlátozottak a lehetőségek. Amikor a bugyijában csúsztattam lefelé az ujjam elérkeztem a fenekéhez, amit finoman körbe is simogattam. Ennek örömére akkorát szívott a farkamon, hogy majdnem beleélveztem a szájába. Igennek vettem. Kihúztam a kezem és középső ujjamat vastagon összenyálaztam, hogy besíkosítsam hátsó bejáratát. Ezt a műveletet még két-háromszor megismételve már könnyedén csúsztattam be tövig az ujjamat. Ettől teljesen beindult. Csiklóját izgatva és seggét ujjazva hamar beleremegett. Tövig rányomta száját a farkamra, hogy ne legyen hangos és úgy élvezett el. Kicsit vicces, hogy csak ezután kezdtük igazán vetkőztetni egymást.

Talán ez volt az az idő mire annyira beleheltük az autót, hogy kevésbé lehetett már belátni. Ennek ellenére a járókelős reakciókból éreztük, hogy többen észrevették, hogy mi folyik odabent. Ilyenkor egy pillanatra megállva egymásra mosolyogtunk, de hamar ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Ő szopott tovább én pedig egy ujjal azért bent maradtam a fenekében. Hihetetlen érzés volt, ahogy mélyen a torkára vett. Makkom már a nyelőcsövében járt. Mikor reflexből összerándult akkor még a feneke is megfeszült. Szinte fájt, úgy szorította végbele az ujjamat. Ezt egy jó ideig játszottuk. Közben kezemmel éreztem, hogy már tocsog a puncija is. Visszatessékeltem az ülésébe és nadrágját bokáig tolva rácuppantam a puncijára. Csiklóját lefetyelve, szívogatva először le kellett nyelnem a már felgyülemlett nedvét. Isteni íze volt. Sajnos elég korlátozottan fértem hozzá. Popsiját is meg szerettem volna nyalogatni, de ezt egy későbbi alkalomra voltunk kénytelenek tartogatni. A számtól ment el másodszor. Ez már kicsit hangosabbra sikerült, mert üres volt a szája :) Szeretem hallgatni a diszkrét, de mégis hallható női orgazmust.

Hátradőltem az ülésemben, hiszen tudtam, hogy most ismét rajtam a sor. Már szokásosnak nevezhető pózt vettük fel. Farok finoman a torokba csúsztatva, középső ujj pedig összenyálazva a popsiba. Egy kicsit durvult a játék. Pár popóra elhelyezett tenyércsapás és még hevesebb szopás töltötte ki az elkövetkezendő perceket. Bal kezemmel kézbe vettem a farkam, hogy érezzem ahogy tocsogok a torkából kifolyt nyáltól. Ahogy magamat simogattam ő golyóimat szívogatta, miközben kezét megindította combomon. Fantasztikus érzés volt mikor fenekemhez érkezett. Felnézett, hogy élvezem-e és látta, hogy azt csinál velem, amit akar. Mosolyogva ő is benyálazta ujját és finoman feldugta nekem. Megőrültem az érzéstől. Kezem a farkamon, golyóm a szájába, ujja a fenekemben és az enyém pedig az övében. Még sosem éltem át ehhez hasonlót. Feltehetően őt is izgatta, mert itt ment el harmadszor is. Ezután viszont már nem kegyelmezett nekem sem. Egy gyors egyeztetéssel eldőlt, hogy a szájába fogok élvezni. Igazi kivégzés volt. Ujja bennem maradt, de a farkamon már átvette az irányítást. Kezeit nem is használva, nyelvével simogatva szopott. Már remegett is a testem ahogy spermám elöntötte a száját. Nem tudom mekkora mennyiség lehetett, de jó pár lüktetésre jött ki az egész adag. Egy cseppet sem hagyott bennem. Mikor rám nézet még nyelvével játszott kicsit a sűrű fehér folyadékkal, mielőtt lenyelte. Kész voltam.

Magamhoz húztam és még percekig csókolóztunk, amolyan levezetésképp. Az órára nézve láttuk, hogy jó másfél órás akciót tudhatunk magunk mögött. A kocsit ablakairól még percekbe telt leszárítani a párát. Szó szerint folyt az ablakon. Hazafelé azon a rövid úton végig mosolyogtunk. Eszméletlen élményben volt részünk. És hogy hogyan tovább. Nem tudom még, de holnapután újra találkozunk… :)

Nézd meg Tomtotom többi szexi történetét is!

4.12
4.07
4.15
3.88