Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Magyar Róbert
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5451
Szavazatok: 8
Feltöltve: 2009. január 20.

ÉDESHÁRMASBAN AZ IGAZI 1

Teltek múltak a napok, és az én tanárnõm délelõtt szigorú volt, de mikor esténként találkoztunk maga volt a gyengédség tökéletessége. Általában a szerdai és pénteki napokat hagytuk meg a találkozásnak, de rendkívüli esetben bármikor, mert volt olyan is, hogy nem bírtam nélküle vagy fordítva. Azt azért betartottuk, hogy odacsörögtünk egymásnak, nehogy zavarjuk a másikat.
Történt is egy nap, hogy családi okok miatt nem tudtam bemenni az elõadásra, és csak úgy bejelentés nélkül felmentem hozzá. A szokásos, mintha már hazajönnék a másodikra. A csengõ berregését is ismertem. Egy rövid, és egy hosszú, ez volt a jel, most azonban csak megnyomtam rendesen.
Ajtót nyitott, és egy szál köntösben volt, ami talán nem is lett volna furcsa, mert nem az elsõ eset lett volna, csak az a tágra nyílt szem, s a kérdés. - Hát Te?
Földbe gyökerezett a lábam, ilyen még nem fordult elõ. Látva meglepetésem, gyorsan folytatta.
- Semmi baj – mondta. - Csak egy tanítványom van itt, akit korrepetálok, mert vannak dolgok, amelyek nem mennek neki, de azért nyugodtan gyere be.
Ekkor láttam rajta, hogy átsuhant valami mosolyféle az arcán, így már tudtam, hogy valami turpisság van a dologban, mert ennyire már jól ismertem.
Beléptem a nappaliba, ahol egy gesztenyebarna hosszú hajú lányt találtam, aki igencsak lengén volt öltözve, mert csak a kis melltartója és a tangája volt rajta. Próbálta szegény takarni magát, de Eszterem rászólt,hogy: - Hagyd kicsikém, mert õ is nálam korrepetál, ezért inkább ismerkedjetek össze, mert egy pár órát együtt fogunk gyakorolni....
A lány nem értve vagy inkább nagyon is megértve a mondottakat elpirult, így még szebb volt.

Ekkor hozzám lépett Eszter és felszólította Anitát is, és már ketten kezdtek el vetkõztetni szép lassan komótosan. Minden egyes érintésükkel fokozták a megismerés vágyát a beteljesülés felé. Ahogy lekerült a felsõ ruházatom Eszter csókjaival árasztotta el mellem,s bíztatva Anitát is erre, majd haladtak lefelé, hogy övcsatom kioldva a nadrágomtól is megszabadítsanak. Lecsúszott a bokámig a nadrág, és a boxeralsómon keresztül simogatták és csókolgatták egyre merevebb farkam, közben Eszter Anitát oktatta, aki nagyon jó tanítványnak bizonyult, mert az alsóból kibújó farkamra egybõl egy nagy cuppanósat nyomott.
Eszter és Anita nyelvükkel táncot jártak a makkomon, majd végigfutottak rajta, s hol egyik hol másik vette ajkai közé. Valami fantasztikus érzés volt, mert ilyen kényeztetésben még nem volt részem, hát még a folytatásban.

Hanyatt döntöttek és mindketten négykézláb ereszkedve kínálták fel puncijukat, amelyet felváltva kényeztethettem. Volt egy hamvas barack, mely magját kínálta, s egy mogyoróbarna domb , amelyen málna illatozott, és hol a barackosban járt nyelvem, s hüvelyét is rátûzve izgattam, s közben a másikat ujjaztam a hüvelykkel meg a málnát pirosítottam, aztán váltottunk ,ami nagyon tetszett a lányoknak, mert ölük egyre nedvesebb és forróbb lett. Anita bírta legkevésbé a kiképzést, mert hamar elindult nála a csörgedezés, s kérte, hogy õ kapjon a farkamból ízelítõt elõször, ezért azonnal rá is ereszkedett, magába engedve az egészet, bár nyögve, de azt éreztem, hogy ez a hang inkább az élvezeté, és nem a fájdalomé.

Eszter fölém guggolt, háttal Anitának és csodás kelyhét nyelvem játékának felkínálta. Anita vadul közlekedett le és föl, s közben elõre nyúlt és Eszter mellével játszott, morzsolta a pattanásig feszült bimbókat, annyira el voltam foglalva az összképpel, hogy egyszer csak azt éreztem, hogy Anita egy nagy sikollyal rám üríti kéjnedvét egy hatalmas orgazmussal, majd lecsúszva farkamról végigcsókolja, letisztítja, és felkínálja Eszternek lovaglásra, akin szintén látszott, hogy a csúcs közelében jár. Hasa hullámzott, hûha micsoda vihar dúlhatott belül, mert mikor eltûnt benne merev farkam, akkor éreztem meg a vibrációt, amely teljesen más volt, mint Anitáé. Egy érett nõ minden érzéki pólusával megáldott kéjes érzet. Eszter is érezte, hogy nálam is nagy már a feszültség, mert bejáratot váltott, és análisan fogadott magába, s mikor kilövelltem belé spermámat, akkor egy idõben velem jutott fel a csúcsra, és kéjnedvét rám spriccelte, de legnagyobb meglepetésemre ebben a nagy élvezetben Anita is kivette részét, mert Eszterrel heves csókolózásban forrtak eggyé.Eszter míg el nem ernyedtem a farkamon ült, és csókolta Anitát. A nõnek szörnyen tetszettek a lány feszes mellei, mert nem hagyott fel egy pillanatra sem a simogatásukkal, és bimbók csavargatásával.

Mikor szép lassan elernyedtem, akkor leszállt rólam az én legkedvesebb tanárnõm, határtalan könnyedség, lebegés vett rajtam erõt, mert bizony kicsavartak, mint egy citromot, amit a két nõ huncut mosolya is elárulta, hogy ezt õk is észrevették.
- Nos hogy tetszett az óra fiatalok ? - Érdeklõdött tanárnõnk!!
Úgy éreztem, hogy itt az ideje, hogy bocsánatot kérjek a váratlan látogatásért.
- Eszter ne haragudj eddig nem volt alkalmam, elnézést kérni, hogy bejelentés nélkül rád törtem, de én személy szerint alig várom az újabb közös konzultációt.
Anita szemlesütve kijelentette, hogy eddig jobbára csak lányokkal volt dolga, és csak a szüzességét adta oda egy fiúnak, aki becsapta, de ez más volt, és ha a tanárnõ is megengedi, akkor máskor is részt venne ilyen órákon õ is.
Eszteren volt a sor. - Nos gyerekek én örülök legjobban, mert mindkét szenvedélyem egyszerre elégítem ki, és ezért hálás vagyok nektek, A továbbiakban összehangoljuk a konzultációkat, és
nagyon jól megleszünk együtt hármasban.
Megfürödtem és felöltöztem , majd arra hivatkozva, hogy még dolgom van, távoztam.
Az igazság azonban az volt, hogy õk még korántsem végeztek az aznapi tananyaggal...,

---FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK---


Nézd meg Magyar Róbert többi szexi történetét is!

3.77
2.75
4.1
4.08