Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 2
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5613
Szavazatok: 33
Feltöltve: 2015. december 17.

A legjobb élmény

Nem szeretek sok mindent elárulni magamról, de ezt a legjobb élményt, éjszakát minden olvasónak szeretném megosztani.
Idén egy szép tavaszi éjszakán történt. Ismertük már egymást régóta. Mi már többet akartunk egy párkapcsolatnál. Annyira szerettük egymást. Elmentünk mozizni.Hazafelé, mielőtt kinyitottam volna a kaput, nyúltam a zsebembe a lakáskulcsomért. Megölelt, a szép csillogó kék szemével, fekete hajával, sminkelt arcával belenézett az én szemeimbe, és ezt mondta:
-Alig várom, hogy ágyba bújhassak veled Édes- utána egy hosszú puszit nyomott a számra.
Bementünk a lakásomba. Segítettem levenni róla a kabátját. Fölakasztottam a fogasra.
Felkísértem a hálószobába.
-Csukd be a szemed!-mondtam neki és utána kinyitottam az ajtót, és meggyújtottam ott a gyertyákat.
-Most már kinyithatod!-kiáltottam neki.
Friss fehér ágynemű fogadta, piros rózsaszálakkal szétszórva a paplanon, és egy száll rózsa. Egy kerek tálca hűtött Törley pezsgővel, azon kettő a TV-m előtt égett 3 db piros színű illatgyertya, az éjjeli szekrényemen meg a piros színű lávalámpa.
-Nagyon megleptél édes, annyira imádom a piros rózsát.-mondta mosolyogva. Átkaroltam, én meg ezt mondtam:
-Nagyon örülök, hogy tetszik neked! Remélem, hogy fehér ruhát hoztál magaddal, mert anélkül nem fogunk szeretkezni.-meg is mondtam neki, hogy én kizárólag csak a fehér fehérneműket szeretem.
Lefürödtünk. De külön. Gondolom kérdezni fogjátok, hogy miért fürödtünk külön. :) Megbeszéltük, hogy különfürdünk, úgyis miénk lesz az egész éjszaka. Előbb én, utána a barátnőm fürdött. Kicsit továbbtartott nála a mint nálam. :)
Végzett a pancsival. Először egy köntösben fogadott, frissen mosott kivasalt fekete hajjal, rózsaszínűre kisminkelt szemekkel, és élén rózsaszínűre rúzsozta ki az ajkait.Odajött hozzám, levette a testéről köntösét. Olyan színű ruha volt rajta, amilyet akartam tőle. Szép fehér színű fehérnemű. Csak ilyen színű ruhákból. Harisnya is volt hozzá, ami csak a combjáig volt felfele.A lábán tűsarkút viselt. Odaült mellém. Koccintottunk egy pohár pezsgővel. Majd a fülébe súgtam:
-Készen állsz drágám?
-Egy kicsit izgulok.
-Elhiszem, ez természetes dolog. Engedd el magad! Lazíts! Olyan jó érzés lesz. Meglátod.
Az ajkunk egyre közelebb került egymásunkhoz, és úgy hunytuk be a szemünket. Végül összeérintettük a nyelvünket és csókoztunk. Lassú körkörös mozgásokkal. Fogtam az arcát, és finoman simogattam. Kigombolta az ingemet. Puszilgatta a nyakamat. Egyre lejjebb és lefele ment a farmergatyámig. Utána ártatlan nézéssel nézett rám összehúzott szájjal. Olyan kis édesen. Mondtam neki:
-Segíts nekem kiszabadítani, de finoman!
Először kioldotta a szíjamat, lehúzta a sliccemet. Majd szépen lehúzta a nadrágomat. Még egy akadály maradt számára, az alsógatyám. Látta, hogy a farkam nem fér meg alatta. Ujjával végig ment rajta a vesszőmön, majd simogatta. Nem várt vele, kiszabadította a kis Vilit az alsógatyámból.
Puszit adott a makkomra. Először úgy nyalta a merev vesszőmet mint a jégkrémet. Elég lassan. Aztán az egészet a számba vette. Cumizott. Majd bő nyálasan. A jobb kezével meg markolta. A golyóimat is kényeztette.
-Nagyon jól csinálod Bébi! Ne hagyd abba!- mondtam is neki. Kibújtatta a gyönyörű szép melleit a melltartóból.Ezek közé csúsztatta be a merev péniszemet. Lassan ki és befele.
A farkam kényeztetése után oda bújtam hozzá, lekapcsoltam hátul a melltartóját. Lefektettem az ágyra, úgy hogy a feje a párnán volt. Oda feküdtem mellé. Ölelgettem. Ugyanazt csináltam vele mint ő velem. Nyaktól lefele puszilgattam. Kitérőt tettem, a hamvas cickóira, a mellbimbói cirógatására. Lehúztam a bugyiját. A magas sarkújánál nehezebben tudtam levenni, de sikerült. Szét tárta a lábát nekem. El kezdtem gyengéden simogatni a nedves punciját. Utána finoman el kezdtem nyalogatni a nyelvem hegyével. Meg is simogatta a fejemet, miközben a punciját kényeztettem a nyelvemmel. Belenyúltam a mutató ujjammal G pontjába és azzal simiztem és közben nyaltam a csiklóját. Nagyon nedvedzett.
-Ezaz! Igeen! Mééég! Méég! Nagyon jó!
Neki is jól esett, na meg nekem is.
Szóltam neki.
-Van valami az éjjeli szekrényem felső fiókjában. Ha megtaláltad nyisd ki kérlek!
Kinyitotta a fiókot, s mi mást talált ott. Óvszeremet.
-Meg mutassam neked hogyan kell felhúzni?-kérdeztem.
-Mutasd meg Drága!
El akartam kezdeni megmutatni neki, de még egyszer a szerszámomat a szájával kényeztette egy kicsikét.
-Nem bírtam megállni, ne haragudj!- mondta ártatlan nézéssel.
Megmutattam neki. Nem is, hanem mondtam neki, mit csináljon.
-Elsősorban legyen elég merev a szerszámom.-kezdtem el.
Kivette a Kotont a csomagolásból, rátette a makkomra, majd a kezeivel, húzogatta le a vesszőmön.
-Nagyon jól csináltad, most már neked is sikerülni fog.- dicsértem őt.
Hátrafektettem úgy, hogy széttárta a lábait. Kicsit tágítottam a punciján az ujjam segítségével, hogy ne fájjon neki annyira, mikor belé hatolok. Bele illesztettem a szerszámomat a hüvelyébe. Kicsit fájt neki, de lassan-lassan elmúlt neki, és végén egyre jobban élvezte. Ki és befelé nagyon lassan csináltam neki.
-Ó, nagyon jó! Ne hagyd abba!- kérte tőlem.
Utána csináltam vele kutyapózban is. Annyira jó érzés volt, amikor a popsijával a testemet paskolta. Következett később a lovaglás. Én meg kényelmesen hanyatt feküdtem. Majd később hozzám bújt, csókolóztunk. Közben meg riszálta a fenekét a farkamon. Sokkal vadabban csinálta, mint a szeretkezésünk elején.
-Kicsit finomabban!- állítottam le. Lelassított.
-Ugye, hogy mennyivel jobb így is. Nem kell elsietni.- mondtam neki a fülébe súgva.
Után jött számára a várva várt pillanata.
-Én készen állok- mondta.
-Mihez Édesem?- kérdeztem tőle.
-Arra, hogy kiverjem neked!
-Valaki, nagyon vad lett az éjszaka!- mondtam én neki.
-Meg akarlak lepni Édes!
-Erre nagyon kíváncsi leszek!- válaszoltam neki.
-Majd meglátod!-mondta-Nagyon jó érzés lesz neked.
Levált rólam, mint ágról a levél. Lehúzta a merev vesszőmről, az elhasználódott óvszert. Megmarkolta jobb kezével a péniszemet, bal kezével meg a golyóimat fogta. Elkezdte húzogatni oda vissza a farkamat.
-Élvezz! Élvezz!- izgatott fel.
-Élvezek!-mondtam elélvezne.
Becsukta a szemét, száját kinyitva nyelvét kidugva rázogatta addig, amíg bele nem spricceltem. Annyira jó érzés volt mindkettőnknek. Le is nyelte a spermámat. A maradék cseppet is lenyalta, lecumizta még a farkamról.
-Hogy tetszett Drága?-kérdezte tőlem.
-Mi csoda?
-Azt akartam, hogy a számba élvezz el és meg is akartam kóstolni a spermádat. Nagyon finom volt.
-Nézd, elhiszem, hogy a kedvembe akartál járni, de azért ennyire nem kellett volna megfelelned. Ha ennyire szeretnéd te is, hogy csináljuk, akkor csinálhatjuk. Nagyon élveztem veled ezt a szeretkezést.Máskor is szeretném ezt csinálni veled Édes.
Visszavettük az alvós ruhánkat. Természetesen nem pizsamában aludtunk. Összebújtunk a takaró alatt. Egy film mellett beszélgettünk, majd elaludtunk.
Elmúlt az éjszaka, reggel lett. Fel keltünk. Mennie kellett neki haza, mert tanulnia kellett másnapra a vizsgára. Felöltöztünk. Rendbe tette magát. Elbúcsúzkodtunk a kapuban, egy hosszú csóknál, sokkal érzékebben.
-Vigyázz magadra Kicsim! Nagyon szeretlek! Köszönöm a veled együtt eltöltött éjszakát.
-Én is téged Drága! Várom, hogy megint együtt töltsek el veled egy időt. Minél többet.
-Vigyázz magadra!
Kívánom minden férfi olvasónak, hogy hasonlóan legyen ilyen jó élménye, talán még jobb. Nőknek meg ilyen hasonló gondolkodású férfija legyen. Nekem ez felejthetetlenül szép éjszaka volt.

Nézd meg Norbert91 többi szexi történetét is!