Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4792
Szavazatok: 23
Feltöltve: 2015. október 22.

Vonaton veled

Télen mind a kettőnket elengedett a házastársunk, mert neked „konferenciára” kellett menned én pedig üzleti útra Gyulára.
A Keleti pályaudvaron találkoztunk és a peronon álltunk szorosan egymással szemben és már arra gondoltunk mekkora szex csatát fogunk „vívni 3 nap, 2 éjjel. mind a kettőnk fantáziája beindult és észrevetted, hogy a farkam már keményszik, hisz „véletlen” forduláskor végig csusszant a farkamon a kezed feje. Halkan mondtam neked, hogy ne tedd, mert itt a peronon teszlek magamévá! De nem hallgattál rám és többször végig simítottad a farkam. Felszálltunk a vonatra, de nem volt üres fülke és egy olyanba ültünk be, ahol már egy jól karbantartott középkorú nő ült. Az indulás után hamar azt mondtad, hogy fáradt vagy és alszol egyet. Felhúzott lábbal lefeküdtél az ülésre és a fejed az ölembe tetted, de úgy, hogy a szád előtt volt a már félkemény farkam. Kérted, hogy takarjalak be a kabátoddal, mert fázol, pedig marha meleg volt a fülkébe. Betakartalak és az egyik kezem bent maradt a kabát alatt és azonnal felhúztam a szoknyád a derekadig és a harisnya nadrág és bugyid alá toltam a kezem és már a nedvező puncidat éreztem az ujjaimmal. Kicsit megemelted a felső lábad és már két ujjam a puncidba csúszott. Azonnal elkezdtem az ujjaimmal „torna” gyakorlatot végezni a puncid csodás nyílásába, a tenyerem pedig a külső részre tapadt, ami egyre csak nedvesedett.
Tenyeremmel dörgöltem a csiklódat és a puncid külső részét. Nagyon tetszett neked és azzal jutalmaztál meg, hogy egyre csak nedvesedtél és már a „gyakorlat” közben a puncid csattogó, cuppogó hangot adott és közben harapdáltad a nadrágon keresztül a faszomat!
Meg igazítottam a kabátodat és a fejedre is ráhúztam. Te abban a pillanatban lehúztad a cipzáramat a nadrágomon és teljesen bekaptad a faszomat. A torkodat éreztem a makkommal. De nem a fejedet mozgattad, mert azt azonnal megfogtam az egyik kezemmel és szorítottam a faszomra, így „csak” szívtad és a nyelveddel simogattad. Ekkor már nem csak a pinád cuppogott, hanem a szád is a faszomon. Egyre hevesebben szívtad a farkam, én meg egyre gyorsabban ujjaztalak. Azt hallottam, hogy Te tele szájjal próbálsz kiabálni és egyszer csak azt érzem, hogy mint ha pisilnél, de nem, hanem elélveztél, a pinád nedve meg a markomba „landolt, de abban a pillanatban éreztem, hogy én is élvezek és egyenesen a torkodba eresztettem a gecimet!
Vagy 5 percig úgy maradtunk, de nagyon bele feledkeztünk a csinos utas társunkba, mintha ott sem lett volna. És csak oda sandítottam és mit látok?
Ő is betakarózott a kabátjával, és hátra szegett fejjel, nyitott szájjal, csukott szemmel masztizik a kabát alatt és Ő is egyre hangosabban vette a levegőt, majd nagyot sóhajtva elélvezett és az Ő pinája is elég hangosan cuppogott!
Mindhárman lenyugodtunk, közeledett Szolnok, a hölgy készülődött, majd leszállás előtt így köszönt: „További jó utat kívánok, köszönöm ezt az élvezetes utat, máskor is utaznék Önökkel! Visz lát!”