Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 2
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3067
Szavazatok: 7
Feltöltve: 2015. augusztus 11.

Leendőbeli partnerünknek...

Szia leendőbeli partnerünk , ezt a történetet neked írtam le...
Nem tudom hogy rendhagyó e ,de mi nem tudjuk kiverni a fejünkből.
Tegnap este elmentünk kicsit bulizni egy régi barát-barátnőmmel és vasárnap lévén csak a Mori 2 volt nyitva (szinte csak pasik voltak ) a barátnőm és én is be akartunk csajozni (külön-külön). De ilyen felhozatal mellett nem sok eséllyel ...majd kicsit később egy cigi szünet allatt , mindketten kiszúrtunk magunknak egy kis ártatlan szőke lányt , mintha mi a cápák köröznénk egy kis hal körül a tengerben , a szexuálisan túlfűtött ragadozók a szerény kis bárány körül...ez nagyon felizgatott minket. Miután kitárgyaltuk hogy mindkettőnknek jó lenne , nem tudtuk eldönteni ki csapjon le rá ,hosszas tanakodás után , csak egy megoldás maradt , megosztjuk .
A személyes kontaktust nem volt könnyű kieszközölni ,mert jó lányokhoz híven csordában jártak még a wc-re is (tudodm tudom , ne ostorozzatok lányok ,megvan az oka).
Más lehetőség híján a táncparketten közelítettük meg , nem a várt eredményt kaptuk . Először szemezett velem egy kicsit , majd pechünkre azt hitte , hogy a barátnőm valóban a "barátnőm".
Próbáltuk valahogy a tudtára adni mit szeretnénk , de azt hiszem félreértett minket , inkább a féltékeny barátnőt látta a páromban , nem a hármas felállás egyik tagját....
Száz szónak is egy a vége lecsúsztúnk róla , talán ha beszéltünk volna vele , vagy meghívjuk egy italra , de késő bánat , utólag könnyű okosnak lenni...
Viszont már mindketten láttuk magunk elött , ahogy ez az ártatlan kis lányka a kezeink között olyasmit élhetne át , amit sosem felejt el , ahogy mi sem ...Miután leküzdi az első zavarát , hogy kikerült a komfortzónáján ,és átveszik az irányítást az ösztönök ,az ember állatias lénye ,ahogy a csipőjével a végtelen nyolcasokat írja le önkívületi állapotában.
Ahogy írom is csak sóhajtozom ....
Az este végén úgy döntöttünk , hogy ezt nem hagyjuk annyiban , ezért vagyok most itt.
Részletesebb infókért rólunk, írj nekünk(prémium tag vagyok bárki írhat nekem) ,remélem téged keresünk...

Nézd meg Konrád többi szexi történetét is!