Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 2
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3523
Szavazatok: 11
Feltöltve: 2015. június 09.

este ha lefekszel

Sötétség volt a hálószobában, csupán egy kicsiny éjszakai jelzőfény, és a beszűrődő utcai világítás adott némi félhomályt.
Álomittasan​ hallottam, puha léptekkel közeledett ágyamhoz.
Félig leeresztett szemhéjam alól néztem, igyekeztem nyugodtan lélegezni, de ereimben vadul száguldozó vérem, testem lüktetését nem tudtam csillapítani.Vártam, vágytam a következő pillanatot.Éreztem, tudja, nem alszom, kitalálhatta gondolataimat, így belement a néma játékba.
Mintha csak álmomban tenném, félig kitakaróztam.Elképzeltem​ meztelen testemre szegeződő tekintetét.Lassan vetkőzött, volt időm alaposan megnézni minden mozdulatát.Hihetetlen szép volt, ahogy a fény játszott szálkásan izmos testén.Utolsó ruhadarabjától megszabadulva, bebújt mellém, ujját a számra téve jelezte, ne beszéljek.Sokat nem is tudtam volna mondani, nyelve már ajkaimat feszegette, s azok engedelmesen nyíltak meg.Keze letévedt mellemre, mellbimbóim hegyesedése, újabb csókokkal elfojtott nyögésem biztosította odaadásomról.Ujjai után hamarosan nyelve játékát is érezhettem melleimen.Kezei pihetollként cirógatták végig bőröm, a hasamon át, tüzelő ölemig.
Forró tenyerét dombomra simítva tovább őrjített.Semmivel vissza nem tartható sóhajokkal jeleztem, ez már kevés, mindent akarok.
Finom mozdulatokkal, hamar utat talált nedves hüvelyembe, halk sikkantással üdvözöltem nyelvét a csiklómon.Csípőmet megemelve igyekeztem minél többet felkínálni magamból.Combjaim megmarkolásával, fokozódó nyelvjátékkal, ujjai gyorsabb mozgatásával reagált rá.
Lezárt szemhéjam mögött, egyre több fénygömb esett milliárdnyi izzó részecskére, szunnyadó vulkánból, hirtelen előrobbanó lávaként perzselt végig, minden más érzést felégetve, a gyönyör.
Lágy csókjaitól, simogatásától is nehezen tértem vissza e csodából a valóságba.Agyam, testem lassan lenyugodott.
Egy leheletnyi csók, aztán kikelt az ágyból, ruháit felmarkolva, halkan becsukta az ajtót maga mögött