Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 9651
Szavazatok: 64
Feltöltve: 2015. május 24.

Nem tudom

Sziasztok! hát elmesélem a történetemet. Kb. 4 éve történt én egy munkahelyi buli után mentem haza vonattal az állomástól a lakásom kb. 2 km-re volt és mivel már elég sokat ittam nem akartam haza gyalogolni ezért felhívtam az unokahúgomat aki tőlem 8 évvel fiatalabb volt 17 éves, hogy hazavinni-e az állomásról?! Ő persze igent mondott.
Mikor megérkeztem az állomásra és beszálltam a kocsijába mondtam neki hogy vigyen haza és ha van kedve jöjjön fel hozzám és igyon meg valamit velem, ő erre is igent mondott.
Mikor felértünk töltöttem magamnak , és neki is whiskyt az egy pohárból végül 4-5 lett. Az iszogatás közben mellém ült a kanapéra, mikor rá néztem láttam rajta a vágyat hogy kíván ezért bátorságot gyűjtöttem és le kaptam, ő viszonozta a csókot és egyből a már ágaskodó farkamhoz nyúlt, ekkor szó nélkül el kezdte ki gombolni a farmerem majd mondta hogy álljak fel. Ekkor le húzta a nadrágomat és el kezdett szopni. Ezt kb. Vagy fél óráig csinálta majd mondta hogy nyaljam ki a nedves puncijàt amit már amúgy is nagyon kívántam. Felállítottak a kanapéról ,le húztam a szoknyáját, majd a tanga bugyiját,le fektettem a kanapéra a lábát a nyakába raktam és érzékien el kezdtem nyalni a finom punciját. Miközben nyaltam az ujjam a fenekében dugtam, majd a fenekét is kinyíltak amit nagyon élvezett és a számba spriccelt amikor élvezett. Ezután mondta hogy basszam meg hátulról mert úgy kívánja a nagy farkamat , ő ki nyomta a fenekét és én lassan bele hatoltam, és gyengéden elkezdtem benn e mozogni, éreztem rajta hogy nagyon élvezi, és hogy nagyon kíván. Kértem közben hogy hagy rakjam a farkamat a fenekében , de nem engedte mert azt mondta túl vastag a farkam . Arra kért mikor élvezek vegyem ki a puncijából a farkam rakjam a segglukàhoz és úgy élvezzek el hogy nem tolom be a fenekében a farkam csak a gecimet apró velem bele .Na hát ez így meg történt,és mind ketten nagyot élveztünk.ezt azóta is titokban tartjuk, csak mikor egymásra nézünk családi összejöveteleken akkor mi tudjuk hogy mi történt közöttünk.