Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4888
Szavazatok: 22
Feltöltve: 2015. április 08.

Álom volt, vagy valóság

Régen volt, mikor még az éjszakai élet, szórakoztató iparágában dolgoztam aktívan. Egy hosszú hétvége folyamán, mikor is csütörtök estétől, hétfő hajnalig nem volt megállás, bulik rendezvények hada.

Hétfő hajnalban megfáradva, hazaértünk, épp akkori csajommal. Szokásos reggeli teendők, fürdés, tisztálkodás, stb. Hosszabb folyamat, hogy a felpörgetett agyamat is megpihentessem, kikapcsoljam...Erre bevált módszerem volt egy kis chil out zene lefekvés előtt. Elaludtunk egymást karolva. Kis idő múlva arra riadtam, hogy veszettül begörcsölt a vádlim (feltehetőleg a sok talpalástól). Csajom felriadt, hogy miért nyöszörgök, mondtam neki, hogy mi van, és kértem, hogy masszírozza meg! El is kezdte. Isteni kéztechnikája volt... Majd innen jött a kétely, amit a mai napig nem tudom, hogy megtörtént-e, vagy csak álom volt?

Arra lettem figyelmes, hogy valami nagyon jó és kellemes érzés önt el. Olyan, mintha valaki (csajom) a farkam masszírozná. Mire erre ébredtem, olyan fokú extázisba kerültem, hogy nem tudtam magamról semmit. Mintha egy csodás álom lenne. Próbáltam viszonozni az érzéseket, hogy ő is boldog legyen, de mozdulatlanul feküdtem, tehetetlen voltam, teljesen ő uralta a testem. Majd mintha szájába vette volna és úgy dolgozott tovább. Örökkévalóságnak tűnt az egész. Csak kapkodtam a fejem, hogy mi történik velem, totális önkívületi állapotban voltam. Majd jött a vég... még mindig az azt éreztem, hogy nyelvével izgatja férfiasságom. Jeleztem Neki, hogy mindjárt végem, és meg fogom tölteni a száját, de ő csak folytatta. Addig csinálta, amíg a forró nedű ki nem lövellt belőlem. Hatalmasat élveztem. Előtte sem, de azóta sem volt még hasonlóban sem részem.

Miután megmozdulni sem tudtam, azt sem tudtam, hogy "merre vagyok arcal" szépen visszaaludtam. Pár órával később, miután kikecmeregtünk az ágyból, elmeséltem neki, hogy mit "álmodtam"...vártam, hogy rácsodálkozik, vagy bevallja, hogy ő volt, de nem...csak nézett, azokkal a gyönyörű boci szemeivel, mint aki valami rosszat csinált, de közben mosolygott is és nem árult el semmi titkot. Persze eme nézése után, egy hatalmas szeretkezés következett, amire szerencsére nagyon is emlékszem! :)

Sajnos azóta sem tudom, hogy álmodtam eme csodálatos perceket, vagy meg is történt velem, de az biztos hogy bármi is volt, felejthetetlen volt.