Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3834
Szavazatok: 11
Feltöltve: 2015. január 25.

Fékezhetetlen vágyak

Már ismertük egymást, párt alkottunk. Kapcsolatunk alapköve a szex volt...

Történt egy kellemes hétvégén, hogy egy wellness hotel szolgáltatásait vettük igénybe.

A napot nem megtervezve szétnéztünk a városban. Beültünk ebédelni, sétáltunk... az az igazi tavaszi jó idő, amit annyira szeret az ember. A megújulást juttatja mindig eszébe.

Mindeközben megállva csókolózni, öleléssel és simogatással egybekötve. Mocskos dolgok suttogása, vad flörtölés.

A hotelbe visszatérve svédasztalos vacsora, kis desszertezés, majd készülve az estére felmentünk a szobába. Közös zuhany, a frissítő zuhany és a két csupasz test érintése egyenesen arányos a farkam merevségével becsúsztattam az ázott punciba. Először csak a makkját, majd egyre mélyebben tövig belemélyesztve. Az ütemet fokozatosan növelve a nyögések száma és hangossága is fokozódott.

Hogy fokozzam az orgazmussal járó vágyakat, kihúztam és a törölközőmet megfogva haladtam kifelé. A lány érthetetlen kifejezéssel először csak meredten nézett... de Én már akkor tudtam, hogy ezt nem hagyja annyiban.

A fürdőszobát elhagyva egy szempillantás alatt mögöttem volt és az ágyra lökött. Szavak nélkül néztünk egymás szembe és farkamat markolva mohón ráült és vadul lovagolni kezdett.

A mellét nyalogattam és szoptam. A kezemmel szorítottam derekát és mozgattam rá, hogy minél mélyebben érezze, ahogy szétfeszítem punciját. Az eredmény nem maradt el, elcsukló nyögésekkel élvezett el. Imádom az arcát, amikor kéjes arccal néz rám, és remegő testével átkarol.

Elém térdel és először a golyóimat nyalogatja, majd végig a tövétől a végéig minden oldalon. Alaposan megmarkolja és szopni kezdi, egyre mélyebben beburkolva a farkam. Haladva a sriccelés fejé, fejét hátra hajtom; "nyisd nagyra a szád!" ... nagy élvezéssel lüktetve lövöm a szájába és az arcára a forró adagot.

3 perc pihenő után készülődés, este buli ;)