Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6735
Szavazatok: 19
Feltöltve: 2015. január 13.

Munkahelyi unaloműző

- Szia...
- Szia!
- Mi a helyzet az üszin? Minden rendben?
- Persze. Csak a szokásos sok hülye ügyfél...
- Ma is hívott a Baraki?
- Az, amelyik részegen nem tudta lebetűzni a jelszavát?
- Jaja, amelyik nem tudta elég gyorsan leírni, hogy "Béla, Aladár, László, Ferenc, Aladár, Sándor, Zoltán" Aszongya: "Hű, ez ilyen hosszú..."
- :DDD
- :)
A múltkori kiscsajnak már megint túl sok volt a fogyasztása, muszáj volt beletúrni az adatbázisba, hogy lefelezzem az adatmennyiségét.
- Minek foglalkozol vele??
- Jól néz ki...
- És?
- Mit és? Olyan szépen kérte. De persze hiába flörtölgetek vele...
- Biztos nem vele kéne... ;)
- Tudod mit?
- ?
- Gondold azt, hogy miután mindenki elment, odalépek mögéd és lágyan elkezdem simogatni a nyakad..
- Hm..
- Ujjaimmal belemarkolok a hosszú hajadba és úgy húzom hátra lassan a fejed, hogy lásd arcomat, ahogy föléd hajolok. Érezned kell a tüzet, látnod a szememben a vágyat! Lassan masszírozni kezdem a csupasz válladat, ahogy ruhád pántjait lassan oldalra engedem.
- Nagyon jól kezdted! :)
- Finoman simogatom nyakadat és végig cirógatom lágyan az ujaimmal az állad vonalától kezdve a tarkódig. Az érzékeny füledre puha csókokat lehelek, finoman morzsolgatom ajkaimmal a külső felét. Ekkor már csukott szemmel adod át magad az érzékeknek. Próbálod elérni a kezem, de itt most Te vagy a kényeztetés áldozata!
- Ok, ok, akkor csak élvezkedem :D
- Lassan térdre ereszkedem mögötted és lassan, egyenként gombolom ki a felsődet. Finom csókokat lehelek a vállaidtól a nyakadon át a pocakodig. Egy határozott mozdulattal felültetlek a nagy tárgyaló asztalra. Oda, ahol a főnök szokott megbeszélést tartani.
- :) Ha tudná mi folyik itt! :)
- És még mi fog! :) Szóval, a melltartódat fél kézzel egy határozott mozdulattal kicsattintom és félredobom. Átkarollak és finoman hátrafektetlek az asztalon. A finom tested melegét érzem, miközben csókolom minden porcikádat.
- Kezd melegem lenni... Huh!
- Nyelvemmel eljátszogatok a melleiden. Szépen körbe körbe nyalogatom, majd a bimbót szopogatom nagyon finoman. Érzem, ahogy megkeményedik az izgatás hatására.
- Anélkül is most már...
- Haladok egyre lejjebb a csókokkal. A nadrágodat szépen kigombolom és óvatosan lehúzom. Ezután mindkét lábad puhaságát térképezem fel a nyelvemmel. Ahogy a bugyidra tévedek megérzem a bódító nőiességedet! Az én testemen is elindul a forróság... Lassan egyre lejjebb és lejjebb húzom a bugyidat. A szemérem dombodat lágyan simogatom, belemarkolok kétkézzel a fenekedbe és úgy húzom oda arcomhoz az őrjítően finom puncidat!
- Kezd nagyon melegem lenni. Nem akarod abbahagyni végre? :)
- Még csak most jövök bele! A puncid környékét ezer apró puszival simogatom. Kezeimmel közben a melleid, a pocid és a comjaid simítgatom. Széhajtom a lábaid és a két kezemmel tartom miközben a nyelvem hegyét a hüvelyedtől végig egészen fel mozgatom nagyon-nagyon lágyan. A hüvelyednél kissé benyomom és érzem a nedvességed. Ezt használva simogatom feljebb és feljebb. Ahogy a klitoriszodhoz érek, halkan sóhajtasz. A le-fel menetek között a lassan keményedő klitorisznál szépen elidőzök. De még csak lassú mozdulatokkal izgatok.
- Szerintem pedig egyre gyorsabban. Már érzem is azt a nedvességet...
- Ahogy egyre nedvesebb lesz a puncid, kicsit gyorsítok a tempón. A klitorisznál elidőzök a nyalakodással, elkezdek az erővel játszani. Először nagyon lágyan, aztán kicsit erősebben. Aztán lágyan, majd megint erősebben. Minden harmadik, negyedik esetben elveszem a nyelvem. De csak fél másodpercre. Közben az ujjammal finoman a hüvelyedbe hatolok és nagyon finoman ki-be és fel-le mozgatom. A szünetek után érzem, hogy megfeszül a hüvelyed! Tetszik Neked!
- Igen! Túlságosan is. Fáj a pocim már, ahogy elképzeltem. Nagyon vágyom már egy jó orális szexre!!!
- Jó! Várj! :) Még nincs vége! Szóval, ahogy nyalogatom a puncidat és kezemmel belülről izgatom megint taktikát váltok. Most már érzem, hogy nagyon feszül a hülvelyed és amikor már érzem, hogy mindjárt robbansz, abbahagyom a nyelves izgatást. Ekkor egy pihegő sóhaj jelzi, hogy csinálhatom tovább. Engem is nagyon felizgat, hogy mennyire szorítod belül az ujjamat! Már annyira, hogy úgy döntök megkegyelmezek és nem hagyom abba: amikor érzem a lüktető szorítást, akkor a nyelvemmel nagyon finoman, de gyorsan simogatom a klitoriszod, egészen addig, amíg jön a robbanás. A tested hirtelen megfeszül, nem mozdulsz, az ujjammal csak a hihetetlenül erős szorításodat érzem, majd kitör a semmivel sem összetéveszthető sóhaj, a vagina lüktetése. A kezemmel muszáj tartanom a csípődet, hogy végig tudd élvezni az orgazmus minden egyes másodpercét és a nyelvem végig izgassa azt a két percet. Szép lassan abbahagyom az izgatást és csak csókolom a nedves puncidat, combjaid. Te pedig a kéjtől megfáradt testtel élvezed ki a nyugalom perceit.
- Áhh, kész vagyok. Most miért csinálod ezt velem?
- Csak unatkoztam, nem volt most dolgom. Menj haza a férjedhez és kérd meg, hogy kényeztessen! Na puszi!
- .....
- :D

Nézd meg Vitya többi szexi történetét is!