Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 9907
Szavazatok: 30
Feltöltve: 2014. december 29.

Létezik a dúrva szex!

Mielőtt belekezdek a sztoriba, röviden összefoglalom hogy is kezdődött minden! Eljárok egy nőhöz szexleni! Ő 33 én 30! Elvált, 1 gyerekkel! Korábban csak felszínes ismerős viszonyban voltunk nagyon ritkán beszéltünk! Mikor megtudtam hogy válnak, puszta jóindulatból, kíváncsiságból írtam neki! Később aztán felkerült pár depresszióűző csinos fotó róla az adatlapra! Nekem se kellett több beindult a fantáziám! Lassan szexre terelődött a szó! Megbeszéltünk egy talit hogy szexelünk, akkor még kocsiban! 2-3 alkalommal később külön albérletbe ment mert addig rokonoknál lakott! Onnantól kezdtünk igazán feloldódni! Az utóbbi találkozók már eléggé hevesre fajultak! De a legutóbbit elmesélem!

Időpont egyeztetve! Mindig valami csini szexi ruciban vár! Érkeztem, csengettem ,ajtó nyílt, elindultam fel az emeletre! Kopog, ajtó nyílik! Köszöntjük egymást! Belépek kabátom már dobom is a fogasra, közben ő zárja az ajtót! De már esünk is egymásnak! Át karolom, megcsókolom! Kezem lecsúszik, megmarkolom a fenekét és erősen magamra húzom hogy érezze a farkam! Kicsit játszok a nyelvemmel a száján! Nyalogatom az ajkát, el-el húzom a szám hogy hergeljem! közben már egyik kezem a bugyijába csúszik! Besétálunk a szobába! Póló nadrág, zokni le, ő is ledobja a cipőt és a ruhát! Én egy szál gatyában, ő harisnyában és bugyiban! Háta mögé állok, megfogom finoman a nyakát és a számhoz fordítom az arcát és puszilgatom! Közben másik kezemmel bugyin keresztül simogatom a punciját! Forró és nedves! Érzem hogy nagyon kíván! Félre húzom a bugyit és 1 ujjal ujjazni kezdem! Közben hátra nyúl és kiveszi a farkam a gatyából, verni kezdi! Nem sok dolga van mert már az érkezéskor is igen igen kemény voltam! :)
Az ágy felé fordítom és egy határozott mozdulattal az ágyra lököm! Kéjesen vadul néz vissza rám! Hanyatt fordítom és kicsit közelebb húzom magamhoz! 2 ujjal benyulok a puncijába és lassan ujjazom! Majd lassan nyalni kezdem a csiklóját! Finom pici nyelvjátékkal! Épp csak hozzáérve! Az ujjaim közben egyre hevesebben mozognak! Már bent a 3.ujjam is! Halk felszisszenés, egy rándulás és erős szorítást érzek az ujjaimnál! Elélvezett! Piciket rápuszilok a puncijára! Majd felállok és szólok neki hogy "meg kéne nyálazni a farkam"! Szó nélkül, a korábbi vad és kéjes tekintettel odamászik és tövig benyeli! Ez az csináld!Az orális játéka nem a legjobb! Személy szerint nekem tényleg csak arra jó hogy megnyálazza a farkam! Bár az élmúlt hónapok alatt érezhetően fejlődött! 1-2perc múlva hátrébb lépek és felhúzom a gumit a farkamra! Lehet így hervasztó a sztori, de biztonság mindenek előtt!
Feláll, mellém lép és a nyakam csókolgatja amíg felhúzom a gumit! Kész vagyok! Szájon csókolom és markolom a fenekét! Megfogom a karját és nekem háttal fordítom! Előre dől és megtámaszkodik a fotel karján, én pedig már tolom is be a farkam! Bent van! Tövig nyomom! Halkan felszisszen!
Szépen lassan mozogni kezdek benne, egyre gyorsítva! Forr a vérem! Érzem a meleg punciján hogy Ő is már mindenre készen áll! Egyre gyorsítok! Majd inkább arra koncentrálok hogy egyre nagyobbakat lökjek! Keményen erősen dugom! Csattog a farkam a pinájában! Másodpercek telnek el! Talán fél perc is így! Érzem ennél keményebb már nem lesz a farkam, teljesen be vagyok gerjedve! Kezd előbújni belőlem az állat! Megragadom mind a két karját és hátra húzom! Egyik karommal tartom mind a két karját, másikkal belemarkolok a hajába és hátra húzom! "Te ribanc jó keményen megkúrlak most"! Halk sóhajjal: "jó"! Ekkor amilyen erősen és gyorsan csak tudok, mozogni kezdek! Az igazi kemény vad dugás! Feszül minden izmom! Feszül a lábam mert egyensúlyozni kell, el ne boruljunk, feszül a karom mert tartom a fejét és a karjait, feszül a derekam mert keményen dugom!
Másodpercek telnek el, talán most is fél perc! Lassítok! Egyre lassulok! Már csak éppen mozgok benne! Lassan ki és be! Ki és jó erősen hírtelen tövig nyomom! Halk szisszenés! Megint lassan ki és keménye be! Elengedem a haját és a karját is! Le fekszik az ágyra, de nem hagyom pihenni! Fölé hajolok, csókolni kezdem és már tolom is be a farkam! Misszionárius! Közben csókolózunk, harapdálja az ajkam, belemarkolok a hajába és félre húzom! Mozogni kezdek a puncijába, nagyokat lökök rajta, aztán ütemesen dugom! Fogom a haját de mindenáron meg akar csókolni! Átkarol és magára húz! Nyelves csók! Elengedm a haját és csókolózás közben mind két karját a feje mögé fordítom! Egyi kkezemmel egyik másikkal mási kkarját fogom le a feje mögött! Kicsit megemelkedem hogy ne érje el a számat és kicsit keményebben dugom! Élvezi a helyzetet! De újra meg akar csókolni! Próbál szabadulni, de nem engedem! Próbálok gyorsítani hogy a dugás okozta élvezet elvegye az erejét! Én is csak fáradok, kiszabadul, magára ránt! Kicsit hagyom magam! oldalra fordítom, az oldalán fekszik én viszont mögötte térdelek, úgy hatolok be! lassan dugni kezdem! Fölé hajolok és meg meg nyalom az ajkát! Emelkedne hogy megcsókoljon! Újra lefogom de most egy kézzel is megy! Próbál szabadulni, én meg kis pofonak adok az arcára! Mosolyog és egyre erősebben próbál szabadulni! Alig bírok vele! "Akkor is megbaszlak Te ribanc"
Magára húz, megcsókol, majd ellök! Feltérdel és ledönt! Rám mászik és lovagolni kezd! Rám hajol, csókolni akar, nem hagyom! Megitn a hajába markolok és hátra húzom a fejét, közben vadul emelgetem a csípőm ,vadul keményen dugom! Az első 1-2 másodpercben elgyengül, de aztán összeszedi magát a heves aktusban! Rám néz és látom hogy elszánt, akkor is meg fog csókolni! " Azt teszed amit én mondok" De ő csak mosolyog és hiába fogom a haját ő akkor meg akar csókolni, alig bírom tartani! Kicsit lassítok és újra adok pár pofont az arcára! Ekkor Megfogja a kezem és kiszabadítja a fejét a kezemből, ráharap az ajkamara és nyalni kezdi! Megcsókol, hevesen! Harapdálja az ajkam! Én vissza harapok! Átfordulunk, újra misszionárius! Megfogom a nyakát, másik kezemmel a fejét tartom a homlokánál! Picit szorítom! De közben ütemesen dugom! Minden fejmozdulatra kap egy pofont! "Piros lesz arcom" "Akkor ne ellenkezz" De csak mosolyog és próbál megcsókolni! Még egy kis pofon és meg egy! hírtelen felállok! Ő az évlezettöl elvakulva simogatja magát! "Gyere, folytassuk" Feláll a szekrényhez lököm, be is tolom a farkam! Puszilgatom a nyakát és simogatom a csiklóját, egyenlőre nem mozgok benne! "Hányszor élveztél?" "Azt hiszem 4-szer" "Akkor most én jövök! Nem állok meg amíg el nem durranok! Hova kéred?" "Ahova neked jó" Kicsit elemelkedek és vadul dugni kezdem! Ez nem érzéki és szenvedélyes szex! Ez vad állatias! Ez szexcsata! Egymással küzdve az akaratunkért, az irányításért! Mindenhogy jó! De ez most az irányításról szól! Fogom a csípőjét és keményen vadul dugom! Én ebben vagyok jó! Hosszú percekig kitartva kemény mozgok! Közben nagyokat csapok a fenekére! Had pirosodjon! Belemarkolok a hajába hátrahúzom és a fülébe súgok! "Remélem ízleni fog" Közel vagyok! Mindjárt élvezek! Kiveszem a farkam, lerántom róla a gumit és verni kezdem! Közben lenyomom a fejét, de tudja mit akarok és már térdel is előttem! nyújtogatja a nyelvét és mosolyog! betolom a szájába és dugom a száját! Megállok és nem habozik, rá is markol és veri! "Ügyes ribanc" Élvezés előtt már nagyokat lihegek! Lenézek rá+ "mindjárt, mindjárt" megfeszülök és tövig nyeli a farkam! Teleélvezem a száját! Nagyot élvezek! Másodpercek telnek el mire magamhoz térek! Lenyelte az össze gecimet és szárazra nyalta a farkam! Finom pici puszikat ad rá és így ér véget! Zsepi és törölköző, leülünk, iszunk egyet, kifújjuk magunkat és meg beszéljük hogy milyen jó volt! :)