Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5501
Szavazatok: 25
Feltöltve: 2014. október 30.

A kezdet... 2. rész

Hazudnék ha az mondanám, hogy azután az eset után nem játszadoztam el a gondolattal, hogy mi lenne ha Rita és Mike... úgy... hát szóval....ööö... szóval ha Mike alaposan megbaszná a feleségemet Ritát a nagy fekete farkával. :)
Persze ez akkor még csak gondolati szintem merült fel, bár annyit tudtam egy korábbi beszélgetésünkből Ritával, hogy kipróbálná egyszer egy nagyobb mérettel. Tulajdonképpen nem is nekem mondta Ő ezt anno, hanem egyik barátnőjével beszélgetett, csak épp én is a "közelben" voltam. Ennek a beszélgetésnek már 10 éve is volt, azóta úgy tudom nem került még sor ilyesmire részéről. Persze ez nem zárta ki azt, hogy valóban így is volt-é. ;) Akkor ez nem esett annyira jól, hiszen burkoltam azt is jelentette, hogy az enyémtől nagyobbra vágyik. Én átlagos mérettel rendelkezem, és tulajdonképpen egyik korábbi partneremnek sem volt semmi kivetnivalója a farkammal kapcsolatban, de hát tudjuk hogyan működik ez, mindig a jobb, a nagyobb, a szebb stb. kell. Ezen elvárások persze nem kizárólag a hímtagra vonatkoznak. :)
Szóval a kérdés az volt,hogy valóban akarom-e látni, hogy egy másik férfi dugja meg a páromat, vagy csak gondolatban izgat fel a dolog? Tépelődtem ezen egy pár napig, de rájöttem, hogy igen, látni akarom! Látni akarom ahogy Mike betolja a hatalmas farkát Rita puncijába, ő pedig kéjesen nyögve vonaglik rajta amíg el nem élveznek mind a ketten. Mégpedig azért, mert tudtam, hogy ez csakis az élvezetről szólna. Mike nem akarná elvenni tőlem Ritát, neki is családja van az USA-ban, a kosárlabda idény végeztével hazamegy és hacsak meg nem hosszabbítják a szerződését, akkor soha nem is jön vissza. Ritával valószínűleg ugyanez lenne a helyzet, de amíg Mike-ot valószínűleg könnyedén rá tudnám venni erre a dologra, addig arról gőzöm sem volt, hogyan fogom ezt megtenni Ritával. Hogyan adjam be? Drágám, nagyon szeretlek, de szeretném ha lefeküdnél Mike-al, ha végignézhetném ahogy leszopod a faszát és megbassza a puncidat !? :) Nem hinném, hogy ez a járható út egy nőnél.
Úgy gondoltam cselhez kell folyamodnom, úgy alakítani, hogy adja magát a helyzet és persze segítségül hívni egy kis feszültség oldót, ami legkönnyebben és legálisan alkohol formájába hozzáférhető. Így csak egy embert kellett meggyőznöm. Mike-ot.
Egy edzés után ballagtunk hazafelé Mike-al, dumáltunk hülyeségekről, de szándékosan úgy tereltem a beszélgetést, hogy előbb a csajok, innen pedig Rita kerüljön szóba. Készültem erre a beszélgetésre is pár napig, de ettől függetlenül nem jöttek elő könnyen a hangok a számból, nagyon koncentrálnom kellett, hogy ne remegjen a hangom mikor megkérdeztem.
- Mike, neked amúgy tetszik Rita? ( természetesen nem magyarul beszélgettünk, de a könnyebb érthetőség érdekében magyarul írok mindent )
Rita alacsony kis csajszi, szép arccal, hosszú szőke hullámos hajjal, dús keblekkel és popsival. Az a csaj, akit amúgy nem sok férfi utasítana vissza.
- Csinos kis csaj persze, ha nem a Te feleséged lenne simán rámennék - válaszolta majd felnevetett és beleütött egyet a vállamba, jelezve, hogy persze csak viccelt.
Bevallom nem erre a válaszra számítottam, és hirtelen nem is tudtam mit feleljek, nem lehet, hogy ilyen egyszerűen menjen. Aztán egy pillanat alatt végigfutott az agyamon, hogy persze, hiszen én is szívesen megdugnám egy pár barátomnak a nőjét, csak persze ők haverok, barátok és hát ugyebár van egy mondás, miszerint "házinyúlra nem lövünk" :P
- Elkapnád mi? - kérdeztem vigyorogva
- El hát tesó! De ne lepődj meg ezen, már több mint egy hónapja vagyok itt Magyarországon és még nem voltam nővel. Nem tudom mi lesz így, de már tele a tár - mondta majd megint belevert egyet a vállamba.
- De mi van a feleségeddel otthon? Hogy bírjátok így ki ennyi ideig? - kérdeztem
- Neki ott a kisfiunk. De tulajdonképpen abban egyeztünk meg, hogy ha már nagyon nem bírjuk ki szex nélkül, akkor keresünk vkit, mert jobb így, mintha azt hazudjuk, hogy nem csaltuk meg a másikat, de közben pedig igen. Hiszen valószínűleg soha nem tudná meg ha én itt szétkúrnám az agyam, de a saját lelkiismeretem.... úgyis látná rajtam ha rákérdezne. - mesélte és megint megütötte a vállam.
- Értem - válaszoltam és belevertem egy nagyot a vállába.
- Hé tesó, mi bajod van? - kérdezte a vállát fogva
- Semmi, csak már szétverted a vállam Te feka állat - röhögtem vissza - szóval csak engedéllyel kúrhatsz? kérdeztem vissza
- Ja valami olyasmi. Keresni kell vmi jó kis bulát, nem fogom bírni még fél évig - csóválta a fejét elégedetlenül
- Rita jó lenne a célra mi? - kérdeztem sunyin, közben a reakcióját figyeltem.
- Jó hát tesó - röhögött fel és megint bele akart egyet verni a vállamba de mivel már számítottam rá, kitértem megfogtam a karját.
- Ha tényleg akarod megbaszhatod - válaszoltam és alig hittem el, hogy kimondtam ezeket a szavakat
- Hülye vagy? Azt akarod, hogy kúrjam meg a nődet? - nézett rám olyan nézéssel amivel csak a fekák tudnak nézni, nyilván azt hitte, hogy csak hülyítem.
- Nem viccelek. Ha akarod őt akkor keféld meg, de az a feltételem, hogy én is ott akarok lenni. Aztán majd kiderül mi lesz, lehet majd azt mondom ha ott leszünk, hogy inkább mégsem. - ecseteltem a lehetőséget
- Most szívatsz mi? - kérdezte hitetlenül
- Nem. Azt mondtad bejön Rita. Meg akarod dugni vagy nem?
Kicsit láttam rajta, hogy zakatolnak a kerekek, nem tudja hová tenni a dolgot, még mindig nem hitte, hogy nem szórakozok vele, de ekkor már tudtam, hogy benne lesz, így folytattam.
- Ha benne vagy, ha nem, ezt soha nem mondhatod el senkinek, rendben? Ne szívass meg. - mondtam, és csak ekkor tudatosult bennem, hogy mi van ha kiröhög és nem megy bele, ráadásul elmondja a csapat többi tagjának is. Tuti többet nem mehetek le közéjük szégyenemben. Basszus, erre miért nem gondoltam?
- Tesó, ha nem szívatsz én benne vagyok, kurvára bejön Rita, szívesen felhúzom a faszomra vagy amit akarsz vele - mondta vigyorogva - de beszélnem kell előtte a feleségemmel.
- Ok, tedd azt, de most már nem visszakozz ha lehet - vertem bele a vállába
- De miért akarod, Neked nem áll fel a cerka? - kérdezte és megpróbált komoly arckifejezést felölteni, de nem igazán sikerült neki
- Nem szó sincs erről, minden rendben van, csak ... tudja a fene... perverzebb vagyok mint eddig hittem - válaszoltam hasonlóan "komoly" arckifejezéssel.
Egyszerre röhögtünk fel.
- De, mond csak. Tényleg akkor farkad van? - kérdeztem
- Igen, tényleg. Tuti, hogy tetszeni fog Ritának - kacsintott - ha bemegy neki egyáltalán. De nagyon felhúztál tesó, jó punci tényleg Rita, meggondoltad Te ezt, szét fogom dugni. Dughatom gumi nélkül? - kérdezte
- Ha tuti egészséges vagy igen, Rita tablettázik. - válaszoltam
- Az vagyok kell a papír? Mintha nem tudnád, hogy kötelező mindenféle vizsgálat szerződés előtt. - nézett megint olyan feka nézéssel
- Jól van na, elfelejtettem, nekem már nem kell csináltatnom ilyesmit. De akkor beszélj a feleségeddel és mondjuk most szombaton feljöhetnél. De Rita erről nem tud...
- Akkor hogy a picsába akarod, erőszakoljam meg? hülye vagy? - vágott közbe Mike
- Nem, dehogy. Most akarom mondani. Iszogatunk mint múltkor, csak majd még kicsit többet. Hogy oldódjon a hangulat. Semmi nem lesz amit nem akar, tulajdonképpen még én sem tudom mit akarok, vagy akarom-e egyáltalán, hogy megdugd. De majd alattomosan puhítgatjuk. És addig hozzá sem fogok már nyúlni, hogy éhesebb legyen. Hú baszdki most már engem is egyre jobban izgat a dolog - ecseteltem a tervet miközben kicsit túlságosan is beleéltem már magam. De furcsa érzés volt. Nem féltékenységet éreztem hanem izgalmat és türelmetlenséget. Újra elképzeltem ahogy Mike lassan tolja be a kemény farkát Ritának centiről-centire. Rita szája kéjesen kinyílik, még jobban kitárja a combjait, ahogy belehatol a kemény fasz, arca kipirul és kéjesen felnyög... Éreztem hogy kezd keményedni a nadrágom, talán el is méláztam picit, mert Mike rámkérdezett.
- Hé, Tesó itt vagy? Te tényleg beteg egy pali vagy, de nem számít. Nagyon bejön Rita, szombaton meg fogom őt dugni, a punciját, a nagy melleit is... mesélte és amolyan légkefélő mozdulatokat tett.
- Remélem is. - válaszoltam vissza.- de bocs mennem kell, Rita vár, megyünk anyóshoz, elkezdem puhítani, beszélünk még addig, de szombaton akkor úgy készülj, hogy feljössz és... nem tudtam befejezni a mondatot, mert másik két csapattársunk közelített felénk. Intettem nekik és elbúcsúztunk Mike-al, aki rám kacsintott.
- Ott leszek.

befejező rész következik hamarosan a szombat estével... ;)




Nézd meg nagyfarkat többi szexi történetét is!