Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 5019
Szavazatok: 12
Feltöltve: 2014. október 22.

Másnap reggel 1.rész

Másnap reggel elhatároztuk,sétálunk a hegyekben.Délután értünk haza.ebéd után te lementél szaunázni én fent maradtam a szobában,gondoltam megnézem a játékszereket ,hogy mivel játszunk ha feljössz..Kopogtak amikor kinyitottam csodálkoztam hogy a tegnapi csaj volt egyedül
,belépett
Amikor látta hogy egyedül vagyok ,mosolyogva leakarta venni a blúzát. nevetve mondtam én csak akkor foglalkozok vele ha te is ott vagy ,mert szeretlek.Megsértődött és kigombolt blúzzal indult ki.Te ekkor léptél be és félreértetted a helyzetet.Éva elviharzott melletted és te megsértődve ,hogy megcsaltalak bementél a szobába.Utánad menve mondtam ,hogy a látszat csal,de nem hittél nekem.Rosszul esett hogy nem bízol bennem.lementem a bárba és ittam egy gin-tonikot.Ott volt a srác és mondta hogy panaszkodott az Éva hogy nem kellett nekem.Elmondtam mi a helyzet .Nevetve mondta akkor büntesselek meg a bünti szobában,csodálkozásomra megmutatta a szobát,na ilyet se láttam még tele vibrátorokkal,kampóval és különleges berendezéssel.
Izgalomba jöttem ,mert elgondoltam milyen lennél kikötözve.Amikor felmentem ,a nyakamba ugrottál és bocsánatot kértél ,beláttad nem volt igazad.
Elmondtam mennyire rosszul esett hogy nem bíztál bennem,megkérdezted a farkamat megfogva,hogy tehetnéd jóvá.Meg említettem azt a szobát amit nemrég láttam , felcsigáztalak .Jó akkor menjünk mondtad .Belépve elcsodálkoztál hogy mik vannak ott és hogy mire lehet használni
Arra gondoltam ,hogy büntetésül megbüntetlek -mondtam. Láttam a vágyat a szemedben amikor rád néztem becsuktam az ajtót és oda vezettelek egy érdekes kerethez.,lehúztam rólad a pólót és kigomboltam a melltartódat.Csodálkoztál hogy nem csókolom meg őket,de én tudtam még megteszem de csak később.
A felső kereten volt két plüss bilincs vízszintesen,először az egyik kezed csúsztattam be majd a másikat így helyhez lettél kötve széttárt kezekkel.Megfogtam a fejedet és megcsókoltalak,kérdeztem emlékszel -e a menekülő szóra,ha kimondod azonnal abbahagyom amit csinálok és elengedlek..Belecsókolok a nyakadba és a kezem a szabadidő nadrágodba dugom.Majd a bugyidba,érzem ahogy a puncidhoz érek mennyire nedves.Ezek szerint élvezed,,letérdelek eléd megfogom a nadrágodat és lassan lehúztam ,felemeltem a lábadat hogy kibúj,majd a bugyidat lassan és élvezettel várva hogy előbukkanjon a meztelen borotvált puncid.
Vártad hogy odanyúljak de nem akartam ,szenvedj a vágytól.Fogtam az egyik bokád és oldalra húzva beakasztottam egy hasonló hurokba,amikor a másik bokádat fogtam meg felnéztem és láttam kissé meg vagy ijedve,na nem baj.Ott álltál előttem meztelenül széttárt karral és lábakkal,gyönyörű vagy.A hátad mögé lépve belecsókoltam a hajadba a füled alatt és előre nyúlva megmarkoltam a melleidet,hmmm a bimbók már keményen álltak akár a farkam ,amit a fenekedhez nyomtam hogy érezd.
A szádba dugtam az ujjam hogy szopd,majd a melleid között haladva a köldöködön át a puncidhoz értem,kicsit köröztem ,majd feldugtam beléd, ohhh hogy mennyire síkos vagy már a mutatóujjam benned a hüvelyk pedig a csiklódon..Érzem hogy szaporodik a lihegésed
Ezért eléd térdelve három ujjal felnyúlva kezdem nyalni a pinádat
.A tenyeremből is kinyalva a öröm nedveidet,hátra vetett fejjel tolod az öledet felém már rángatom a kezem benned és nyallak.Megérzem hogy kitörni készül belőled a sikoly---leállok és óvatosan húzom ki a kezem ,el ne menj .Te csodálkozva nézel rám ,élvezni akarsz,NEM, szívem büntiben vagy,nyúlnál magadhoz de nem tudsz
látom dörzsölnéd a combodat össze ,de az sem megy .
Simogatlak és csókollak mindenhol csak a csiklódat hagyom ki ,lassan lenyugszol.Ekkor előkeresek egy fenék tágítót nem nagy de most elég lesz, bekenem sikosítóval és a fenekedhez érintve,tágítalak,lassan befelé nyomva tűnik el benned amikor a vastag rész benned van hirtelen a keskeny részénél összezáródnak a fenék gyűrűid,izgató egy látvány.
most keresek egy elég méreted vibrátort fekete és félelmetes,bekenem bár nedves vagy, lassan a hegyével nyomni kezdem befelé,látom ahogy elnyeli a pinád lassan nyomva szinte az egész benned van,most egy hozzá való szíjjal a combjaidhoz erősítem ,hogy nehogy kicsússzon.
Az előbb láttam egy köpölyt hmmm tudom hová rakom--a csiklódra rásimul a csupasz puncidon és kezdem kiszívatni a levegőt,látom ahogy előjön a rejtekéből és a hússal együtt megtölteni a pohár belsejét a csiklód a falához ér és mint egy kis pénisz vigyorog rám..Égsz a vágytól várod az orgazmust,bekapcsolom a vibit de csak kis rezgésre
Nézem ahogy ott állsz kitöltve a lyukaiddal,most én is levetkőzöm már meztelen vagyok húzogatom a farkam és amikor megjelennek a cseppek az ujjammal letörlöm,majd a szádba adom hogy nyald le a sós nedvemet,szopod az ujjam tudom a farkamat akarod,bár égek én a vágytól és arra hogy elélvezzek ---NEM, szenvedek veled de még nem.
Nézem a vákuum pumpát,lassan hogy ne fájjon leveszem rólad ,ott van a kifordult óriás csiklód tele vérrel keményen,letérdelek és a lábaid között átnyúlva a fenekedet markolva a számhoz húzom,bekapom,és azt a kis faszt most én szívom az egyik kezemmel tologatom benned a fenék tágítót, a nagy vibi rezegteti az állam feltekerem maximumra.
A farkam olyan kemény azt hiszem mindjárt eldurran,megérzem rajtad hogy feszül a combod és lábujjra emelkedsz ,na jó most hagylak elélvezni. A csiklód kezd visszabújni ezért visszaszívom a számba , a fenékdugót teljesen bedugom és a vibit maximális rezgésre állítom. Érzem remegni kezd a tested ,ezért a műfaszt elkezdem ki-be mozgatni és a csiklódat azt a pici női faszt erősebben szopni ,akár te az enyémet,amikor hallom hogy el-elakad a lélegzeted tudom most jön az amire eddig vágytál gyorsitom a vibi mozgatását és a szopást , nyalást ,megremegsz,megfeszül a tested és egy hörgő sikolyban törsz ki ,rángatod magad a kéj borítja el a testedet , kihúzom a dildót és abban a pillanatban fröcsköl egyet a puncid-ejakulálsz te is nézem az izzadó testedet ami meg meg rándul még,majd az egyik majd a másik lábad szabadítom ki.A nyakadat megcsókolva most a kezeidet bújtatom ki,. Van a szobában egy magasított ágy ,arra fekszel fel . Még mindig zihál a melkasod,nézlek és nézem a fenekedből kiálló tágítót lassan mozgatom benned .
A farkam fejmagasságban van ,az ágy széléhez csúszol és és a lábaim közt átnyúlva a szádhoz vonod a farkam és szopni kezdesz,ütemesen kezdek mozogni szinte dugom a szádat.Amikor kezdem a fenekedből kihúzni kicsit ráharapsz,na inkább a lábaid közé állok és úgy hogy lássam hogy tágul az ánuszod ,lassan kihúzom belőled a fenékdugót ,nem mondom jól kitágultál belelátok a fenekedbe mint egy urológus,látom ahogy remegve ,lüktetve húzódik vissza.A lábaidat a nyakamba teszem és beledöföm a fenekedbe a farkamat.Könnyedén siklik be.Megvárom amíg össze záródik az összes záróizmod,és csak akkor kezdelek elmozogni, seggbe baszni,rengenek a melleid csapódik az ölem a fenekedhez Előre nyúlsz és elkezded izgatni magadat,oldalra fordulva csókolom a lábadat átölelve a nyakamba rakott térdeidet.amikor megint kitörni készülsz gyorsítok én is a fenekedbe akarok élvezni ,így egyszerre élveztünk,nem tudom melyikünk lett a hangosabb.Most nekem remeg a lábam.Te jó ég mekkorát élveztem,gyűlt bennem a sperma amíg kikötve láttalak de még nem mehettem el.Nézem ahogy kihúztam a farkam belőled lüktetve tör utat a spermám ,amit lassan szétkenek rajtad.Egymásra nézzünk és tudjuk ez nagy menet volt .
Hátunk mögött nevetés hallatszik oda nézünk és látjuk hogy Éva és a párja ott állnak és néznek minket,no igen az ajtót nem zártuk be...............

folyt köv.

Kérünk benneteket ha olvastátok ki szeretne beszállni a játékunkba és ti mit tennétek velünk

Nézd meg Álmodozó többi szexi történetét is!