Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 9283
Szavazatok: 26
Feltöltve: 2014. augusztus 01.

A túratárs

Szeretek túrázni. Amikor csak tehetem, nyakamba veszem az országot, és ellátogatok egy-egy szép tájra. Többnyire az éppen aktuális barátnõmmel, vagy egy kisebb baráti csapattal. Ám erre a túrámra senki nem tudott eljönni, így aztán beregisztrálva a túratárs keresõ oldalra, társa(ka)t kerestem, egy többnapos mátrai gyalogláshoz. Indulásom elõtt, többször is felnéztem az oldalra, hátha valaki velem tart. De senki. Aztán két nappal a június 8 ra tervezett indulás elõtt, egy lány érdeklõdött az ajánlatomról, majd pedig, hogy szívesen velem tartana. Telefonszám, számtalan e-mailküldés után, találkoztunk is az adott napon a Keleti-pályaudvaron. Vera, az újdonsült túratársam, egy 28 éves, rövid, vörös hajú, szép arcú lány volt, formás testtel, hatalmas hátizsákkal. Valamint fülig érõ mosollyal. Gyors üdvözlés után, futás is a vonatra. A túrát 3 napra terveztem, kulcsos házakban történõ éjszakákkal. Elsõ nap, sokat storyzgattunk, nevettünk, néha akarva-akaratlanul megérintve a másikat. Este semmi különös nem történt, mert nem voltunk egyedül abban a kulcsos házban. Volt még egy család, 2 gyerekkel. Így aztán folytattuk az éjfélig tartó beszélgetést. De már bizsergett a levegõ köztünk.
Amirõl ez a történet szól, az a második nap estéjén történt, Mátraszentimrén, az aktuális kétszobás házban. Ahol aznap este, csak ketten szálltunk meg.
Miután Vera letusolt, és kijött a nappalinak „kinevezett” elõszobába, egy feszülõ kék topban, amelybõl kilátszódott a hasa, és köldöke, amelyben egy rózsaszínköves peicing volt, valamint popsiára feszülõ sortjában, én is elvonultam megszabadulni az aznapi gyaloglásunk porától. Miközben bent szappanoztam magam, a zacsim, és a jobb lábam hajlatában éreztem egy furcsa kitülekedést. Mintha egy pattanás lett volna. De alaposabban megvizsgálva, egy kullancsot fedeztem fel! Mivel olyan helyen volt, sehogy sem tudtam kiszedni, egyetlen valaki szabadíthatott csak meg, Vera. Magam köré tekertem a törölközöm, és kiléptem a fürdõbõl. Vera egy fotelban ült felhúzott lábakkal, és egy térképet bámult. Jöttömre kissé kikerekedett a szeme, és félretette a térképet.
-Ne haragudj, hogy így vagyok, csak van egy kis gond - mondtam, kissé megszeppenve. - Találtam egy kullancsot magamban, és hát…, hogy is mondjam…Ne érts félre majd, de… eléggé „rossz” helyen. És nem tudom kiszedni. Megtennéd, hogy kiveszed?
Vera, mosolyogva bólintott, majd szólt, hogy menjek közelebb hozzá.
Közben elmondtam neki, hogy hol is van a kullancs. Mire azt mondta „Okés, Zsolti, de a törölközõt akkor vedd le, mert úgy könnyebb lesz megtalálni” Azzal engedelmeskedve, leoldottam a magam köré tekert anyagot. Mire aztán az arca elõtt, ott volt a farkam, és a zacsim, csupasz mivoltában.
-Hmm - mondta mosolyogva, felnézve rám. - Milyen szép. De lássuk, hol az a kullancs. - Avval feltettem a lábam a karfára, hogy lássa, majd miután szembesült vele, egy gyors mozdulattal, (máig sem tudom, hogy csinálta) kivette azt. - No, kész is vagyunk! - szólt, miközben a farkam bámulta, amely addigra már kezdett meredezni. Ekkor gyengéden végigsimította a jobb kezének mutatóujjával. Nos, a farkamnak se kellett több! Örült módon kezdett megkeménykedni, és feltárta Vera elõtt a közel 20 cm es valóságát. A lány ekkor megsimogatta a zacsim, és a nyelvét kinyújtva, végignyalt annak hegyével a heréimtõl, a makkom tetejéig. Mire én erre, halkan felnyögtem. Ekkor aztán marokra fogta, majd verni kezdte, közben pedig engem nézett, úgy, hogy az alsó ajkát, csábítón, bekapta a szájába. Késõbb, mintegy fél perc múlva, elkezdte nyalni, a farkam oldalát. Fentrõl kezdte, lefelé, majd körbekörbe. Különösen a makkom alját vette kezelésbe, valamit beledugta a nyelve hegyét a húgycsövem nyílásába is, mire én hatalmasat, sóhajtottam. Azzal egyszer csak egy hirtelen mozdulattal a farkam eltûnt a szájában, és elkezdte szopni. Nagyon jól szopott. Érzékien, beleélve magát annak „mûvészetébe”. Még ma is, mikor e sorokat írom, beleborzongok a gyönyörbe. Szopása közben a nyelvével is dolgozott. Cirógatta vele a farkam oldalát. Majd aztán egyre gyorsabban, és gyorsabban csinálta, csak úgy cuppogott a sok nyáltól csillogó szerszámom. Közben fel – felpillantott a szemeimre, melyekbõl látta a teljes elégülést, az õ zöldes szemei pedig a vágyat, és a kéjt lövellték felém. Amíg Vera szopott, én a kis lófarokba kötött haját simogattam, meg a fejét mozgattam a farkamon, amely volt, hogy tövig tûnt el majdnem a szájába. Nyögtem, sóhajtoztam, egyszerûen élveztem, ahogy ez a lány szopott engem, akkor… ott! Nem is bírtam tovább! Hatalmasat élveztem a szájába! Vera, pedig csak szopta tovább a farkam, valamint szívta, és ujjai összeszorításával sajtolta ki belõle a gecimet, mind az utolsó cseppig. Amely, a nagy mennyiségtõl, a szája szegletébõl kezdett már csurogni, mire erre õ, kihúzta a farkam a szájából, a fejét hátradöntve az ujjaival kezdte visszaterelni a csurgó nedvemet az szájába. Közben rám nézett, cinkos mosolyra húzódott szájjal. Megsimogattam az arcát, és láttam, ahogy, lecsukta a szemeit, hogy úgy szeretné átélni, majd lefelé csurgó nedvemet a nyelõcsövében. Egy nagyot nyelve, le is nyelte az összes gecimet.
-Isteni finom voltál – szólt hozzám, utána!
-Te pedig isteni módon csináltad – válaszoltam.
Elkezdtem megszabadítani a testére feszülõ topjától. Két kis formás melle rögtön ki is buggyant a falatnyi ruha alól. Ágaskodó mellbimbói ekkorra már meredeztek a szolárium barna bõrén. Megfogtam tenyérnyi melleit, és gyengéden megszorítottam. Erre õ felszisszent. Lehajoltam, és a nyelvemmel elkezdtem nyalni a bimbóit, majd alig hallható nyögései közepette bekaptam a számba, és szívni kezdtem. Hol az egyiket, hol a másikat. Eközben õ, az éppen elernyedni készülõ farkam segítette ismét keménnyé varázsolni, ahogyan marokra fogva, elkezdte verni.
-Akarlak – mondta. – Most! Azt akarom, hogy megbasszál! Magamban akarom érezni a faszod! Legyen ez az ára a kullancskiszedésnek,…oks? – mosolygott.
Válasz helyett, lehúztam sortját, valamint kékszínû átázott tangáját, miközben csókolgattam a testét, melleit, pociját, és minden négyzetcentiméterét, hogy aztán lassan térdre ereszkedve elõtte, megsimogassa a fejem, összekócolva a hajam.
Hátradõlt a fotelban, és lejjebb csúszott. Lábait széttárva, átvetette a két karfán és ezzel szabaddá téve, nekem gyönyörû pináját. Egy olyan szép borotvált puncit láttam magam elõtt, hogy a nyelvem azon nyomban nyalni szerette volna. Szeméremdombjainak húsos halmaira ráborultak a kisajkak rózsaszín lebenye, felfedve túratársam pirosnak számtalan árnyalatában színpompázó hüvelyét, amelyen megcsillantak a nedvei. Azok a nedvek, amelyek arra vártak, hogy lenyaljam õket. Nem bírtam tovább, és nyelvemmel belenyaltam a csupasz kis pinájába! Erre Vera kissé meghúzta a hajam, és felnyögött. Elkezdtem nyalni! Hol erõsebben nyomtam oda a nyelvem a csiklójához, hol csak a hegye érintette. Fészkalódni kezdett a fotelban, miközben szaporább lélegzése, és nyögései, tovább ösztönöztek, hogy így kényeztessem a nyelvemmel. Ami már úgy forgott, mint egy mini ventilátor, és nyalta a nedveket. Szeretek pinát nyalni, és Vera szép pinájának, valamint nedveinek íze, egyszerûen megõrjített! Élveztem, hogy nyalhatom azt a puncit! És hogy fokozzam az élvezetet, bedugtam az egyik ujjam a hüvelyébe. Aztán mellé egy másikat. Egyszer csak azt vettem észre, hogy már négy ujjammal „baszom” a kis túratársamat. Aki eközben zihálva vonaglott, és szavakkal inspirált, hogy nyaljam tovább, hogy ne hagyjam abba, valamint hogy basszam már meg, mert nagyon akarja! Nyelvem odaadó teljesítményeként aztán, egy kis idõ múlva a teste megfeszült, melleit kidomborította, és hangos sikollyal elélvezett, majd pedig elernyedve, lihegett tovább.
-És most gyere! – szóltam neki, miközben felsegítettem a fotelból. Feszes mellei nekinyomódtak a mellkasomnak, a farkam, pedig a pocijához szorult. Megcsókoltuk egymást, hosszan, szenvedélyesen. Avval húzni kezdtem magam után az egyik szobába.
A szobában lévõ ágyakról gyorsan a földre húztuk a matracokat, majd miután összetoltuk õket, Vera hanyatt vágta magát rajtuk, és széttárta a lábait.
-Most pedig basszál meg, Zsolti! Dugd belém a farkad, mert érezni akarlak magamban! Nem bírom már tovább! Akarom a faszodat!
Nagyjából ezek a mondatok után fölé másztam, és az egyre csak ágaskodó farkamat egyetlen lökéssel löktem a pinájába. Felkiáltott! Elkezdtem benne mozogni. Elõbb csak lassan, majd fokoztam a tempót. Lábai átkulcsolva pihentek a derekamon, miközben csókoltuk közben egymást, valamint az egyik mellét masszíroztam. Aztán pózt cseréltünk. Mert lovagolni akart rajtam. Mihelyst fölém kerekedett, gyors, de egyenletes tempóban mozgott rajtam. Pinája szinte megfejte a farkam. Mellei fel-alá ugráltak, és én simogattam õket, egyszerre. Aztán felülve hol az egyik bimbót vettem a számba, hol a másikat. Így ülve dugtunk tovább. A szájába akartam adni a faszomat, ezért ezt mondtam neki:
-Szopj egy kicsit, és én, nyallak közben!
Úgyhogy a 69 es pózt sem hagytuk ki. Vad szopásával, és szinte eszeveszett nyalásommal próbáltuk tovább kielégíteni egymás vágyait. Ekkor nyaltam meg az ánuszát, mire õ, kissé megharapta a farkam.
-Ohh…az,… a popsim! – szólt hátra halkan! – Nyalj ott is!
Nem kellett kétszer mondania! Miközben ezt csináltam, folyamatosan ujjaztam a pináját is, hogy be-bekapva az ujjam lenyaljam annak nedveit. Aztán póz, pózt követett! Így érkeztünk el az egyikhez, amely mindkettõnk kedvence.
-Hátulról dugj meg – mondta. – Szeretem, mikor hátulról basznak! És most azt akarom, hogy most jó keményen basszál meg így!
Ezért aztán a kutyusos pózban folytatódott az este. Mögé kerültem, a derekát megragadva egyre vadabbul basztam. Õ pedig hangosan nyögdécselt, valamint néha felsikoltott, amikor túl mélyre hatoltam benne. De ez nem érdekelt engem! Mert a derekát szorosan tartva, egyre csak húztam, és húztam a faszomra. Csakúgy csattogott a zacsim a testén! Ráütöttem a fenekére is! Többször! Megmarkoltam a melleit is! Egyszerûen…basztam! A szó szoros értelmében. Fantasztikusan éreztem magam, és elhallgatva a sikolyait, a túratársam is! Egyszer csak a puncinedvét felhasználva, kellõképpen síkosítani kezdtem a popsija lyukát, azzal a nem titkolt céllal, hogy oda is behatoljak, és jól megdugjam azt is. Erre õ is rájött, és hátranyúlva, próbálta ezt megakadályozni.
-Jaj – szólt! – Kérlek, Zsolti, ne! Oda ne menj be! Még soha…, – lihegte – soha, senki sem baszott meg ott! És félek is egy kicsit tõle!
- Ne félj – válaszoltam! – Bízd rám magad – csókolgattam a nyakát. – És élvezd!
Még egy kis ellenkezés után, belenyugodva, hogy vigyázok rá, elvette a kezét, és utat adott egy számára addig ismeretlen érzésnek. Én pedig a vörösen duzzadó makkomat szép lassan befelé toltam a szûk, de kellõképpen sikamlós kis nyílásába. Felszisszent, ahogy hatoltam beljebb és beljebb a popsijába, teljesen tövig. Eleinte szép lassan kezdtem mozogni a lyukában. Kicsit mindig fokozva a tempót. Úgyhogy másfél perc elteltével már, sikoltozva élvezte, ahogyan a seggét „megfosztva a szüzességétõl” egyre gyorsabban dugtam! Szûk kis nyílása satuként szorította a farkam! Eközben õ pedig az ujjaival a csiklóját ingerelte, és egy kis idõ múlva hangosan élvezett el.
-Ez fantasztikus volt – lihegte! – Soha, senki nem volt még, akivel akkorát élveztem volna!
Tovább mozogva benne, éreztem én is, hogy nemsokára elélvezek. De ezt még nem szerettem volna! Így aztán kihúztam a popsijából a faszomat, és visszadugtam a puncijába, amely nedvesen várta! Ám, Vera, elõtte, hanyatt feküdt. Megemelte a csípõjét, lábait a nyakamba rakta, hogy örült tempóban „dolgozhassam” benne!
-Élvezz belém – zihálta! – Érezni akarom, ahogyan elmész bennem!
-Jól van – lihegtem a választ! – Bár, ha nem mondtad volna is beléd mentem volna el!
Lüktetõ, és dugni akaró farkam ütemes mozgására, a mellei is ringottak rendesen. El is tûnt az egyik a kezemben, hogy megmarkolhassam! Csókoltuk, szinte faltuk egymás arcát, nyakát! Elérkezett az a pillanat, amikor a feszültség már szinte szétvetette a farkam. Önkívületi érzés közepette futott át rajtam a remegés, majd egyszerûen kirobbant belõlem a gecim, egyenest Vera hüvelyébe! Apró izommozdulatokkal sajtoltam ki az utolsó cseppeket is, de éreztem õ is ezt csinálja, mert hüvelyének izmainak összeszorításaival „fejt”. Elernyedve borultam Verára, és zihálva, mosolyogva szedtük a levegõt.
-Csodálatos volt veled dugni – suttogta a fülembe!
-Te is fantasztikus élményt nyújtottál nekem – válaszoltam, továbbra is rajta feküdve.
Még egy ideig pihentünk a matracokon, aztán hanyatt fekve végigterültem mellette. Erre õ felült, és a farkamat a szájába véve, mint egy „lezárásként” tisztára szopta azt!
Még egy fertályórát beszélgettünk, megbeszélve, hogy túrázunk még együtt. Aztán a korai kelés miatt, átöleltük egymást, és úgy aludtunk el.
Vera, nemrégiben SMSt küldött, hogy 5 napra a Bakonyba készül túrázni, és, hogy csatlakozzam mellé! Sátras túra! Hmm… ígéretes! De mit mondok majd otthon, a barátnõmnek… ,aki természetesen, csakúgy, mint Vera zenészbarátja, nem tud a mátrai kalandról. Ahhh…, majd valamit kitalálok!

Nézd meg Fools többi szexi történetét is!