Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3766
Szavazatok: 5
Feltöltve: 2014. június 11.

Egy forró találkozás a szeretõmmel!

Egy képzeletbeli találkozás! (valós élményeken alapul, nem tudod ki volt a másik?)

Ahogy meglátlak a titkos randevú helyszínén gyorsabban kezd el verni a szívem szinte úgy érzem majd meg sem tudok szólalni. De nincs is szükség szavakra ajkaim forrón tapadnak a tiédre szinte lélegezni sem tudok/engedlek csak csókollak vadul, forrón. Elindult a kémia nem kellett beszélnünk.
Aztán csak egy szót suttogok a füledbe KÍVÁNLAK Te pedig sokatmondóan nézel rám és csak két szót mondasz.....
Beülünk a kocsimba de nem hagysz elindulni rátapadsz a számra miközben az egyik kezed már a meredezõ férfiasságomat simogatja, gyúrja.
Én kicsit lejjebb csúszom, hogy jobban hozzá férjél és a nyakadba lehelek és csókolgatom egyre vadabbul.
Elválunk egymástól de mint két mágnes össze össze nézünk és közeledünk egymáshoz :)
Mégis sikerül valahogy elindulni, próbálok a vezetésre koncentrálni ami - lássuk be, hogy nehéz ha a farkamat simogatod közben - szinte lehetetlen feladat elé állít engem.
Megérkezünk a tett \"helyszínére\" leállítom a motort és Te ismét a számat csókolod és Én vadul vissza csókollak, ici-pici késztetésre és a farmerom kigombolásának félre érthetetlen jelzéseit követve az ölembe hajtod fejed és szádba veszed a farkam, majd lassan de ütemesen fel le jár rajta a fejed és a nyelveddel erõsen masszírozva, száddal vákuumot teremtve viszel magaddal a csúcsra.
Szelíden elveszem a fejed, nem szeretném itt és most befejezni, pedig szemeden látom, hogy Te ezt sem bánnád ÖRÖMET akarsz nekem szerezni ezt mondod igaz csak a szemeddel, de mintha mindig ismertelek volna úgy olvasok benned. :)
Elindulunk a lakás felé kézen fogva cinkosan össze-össze mosolygunk és mindkettõnk fejében már az jár amikor fent vagyunk az ágyon.
A lépcsõházban ismét megállítasz - mintha a gondolataimban olvasnál - kellemes félhomály uralkodik az elõtérben a kinti napsütés után, kezem a fenekedet keresi az ajkaid ajkaimat, de nem adom :) most én hajolok a nyakadhoz csókolom és finoman beleszívok majd megharaplak.
Félrehúzom a felsõdet, hogy hozzá férjek a melleidhez és a mellbimbódat kezdem kényeztetni, nyelvemmel simogatni körbe csókolni szívni és finoman harapdálni........
Szinte felforrósodott körülöttünk a levegõ Te kéjesen vonaglasz a szám alatt majd nem birod és letérdelsz elém, szinte egy másik dimenzióban vagy nem érdekel ki láthat meg csak a farkam érdekel, hogy érezhesd ahogy megkeményedik a szádban és lüktetni kezd.....
Nem hagyom, hogy befejezd a mûved behúzlak a levélszekrények mögötti tárolóba ahol a falnak döntelek, nyakadnál kezdem és haladok egyre lejjebb és egyre lassabban de céltudatosan a kezem már a nadrágod nyitja és tolom le :) majd megfogom a bugyid és szép lassan lehúzom a térdedig. Le guggolok eléd és Te a fejem a puncidhoz szorítod, de nem engedem át az irányítást neked és csak pihe - épp hogy érezhetõ - csókot lehelek a csiklódra. Nyelvemmel simogatom körbe körbe majd amikor épp kezdenéd élvezni, felállok, hogy most már menjünk fel a lakásba, látom a csalódottságot a szemedben, de huncut barna szemeim az ígéretet mutatják neked \"fent mindent megkapsz tõlem édesem amit csak szeretnél, amire valaha is vágytál\" ezért nem ellenkezel, rendbe szedjük magunkat és elindulunk a lift felé.
A lift alattomosan lassan mássza meg a 2 emelet magasságot vánszorog miközben az ereinkben egy forma1-es autó sebességével száguld, az adrenalin és szét feszíti a testünket.
A kulcsot az izgalomtól remegõ kézzel rakom a kulcslyukba, még errõl is az jut eszünkbe hogy fogok a farkammal a szûk puncidba behatolni.
Belépünk az ajtón , természetesen elõre engedlek de csak azért, hogy lássam formás feneked ami persze önkínzás hiszen már így is pattanásig feszül a farkamon minden ér.
Becsukom az ajtót és várom, hogy megfordulj elvesszek a szemedben és csókolhassam a gyönyörû szád.
A szád még nem felejtette el a farkam ízét, de nem zavar sõt.... Te pedig nyelveddel végig simítod a szád szélét kívánósan rám nézel és azt mondod AKARLAK!
Elõször szép lassan majd egyre gyorsabban tépjük le egymásról a ruhát szinte mágnesként tapadunk össze megszünik az idõ és a tér közöttünk.........szeretkezünk mint még soha, és azt kívánom soha ne érjen véget!