Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3748
Szavazatok: 7
Feltöltve: 2014. június 26.

Zsusza érintése III

Cirógatom a hátad, miközben mellettem pihensz. Fáradt vagy a kéjtõl, Izzadt verejtékes minden porcikád. Továbbra sem lankadtam, így a férfiasságom a plafonra mered. oldalt fordulsz és megfogod a szerszámom, cirógatod, markolászod a heréim.
Közel fészkelsz, a fejed a vállamba fúrod. Érzem ahogy erõtgyüjtesz, hiszen ez neked még csak elõjáték volt eddig. Fölém kerekedsz és beigazítod magadba a farkam. Lassan mozogsz mintha ez adna erõt, egyre nagyobbat nagyobbat mozdulsz rajta miközben belémkarmolsz. Hirtelen túl nagy a mozdulat kicsúszik, de a vissza lendület miatt beszalad a fenekedbe. Éppen csak a makkom csúszott be a szûk nyillásba, de érzem ahogy ráfeszül. Nedves hiszen mindenünk tocsog az izzadságban, a kéjnedvekben. Nem merek mozdulni, nem tudom mi a folytatás, leugrasz vagy jobban beleülsz. Lassan egyre lejjebb ereszkedsz becsúszok a szûk ánuszodba, érzem az izmaid szorítását. Lassan mozogz látom megakasztott a hirtelen váltás. Meg meg állsz amikor tövig bennned vagyok, mintha szoktatnád magad. Lehet így is van hisz mikor utoljára találkoztunk még nem nagyon akartad.
- Megszeretted a popsiban?
- Igen el kezdtek ráhangolni.
Egyszerûen imádom a selytelmes mosolyod. De nem érdekel kié vagy mikor nem vagy velem, csak ez a perc, óra, délután számít. Egyre vadabb és vadabb vagy, rettenetesen élvezem ahogy a szûk feneked mozog rajtam. Lassan elérem a ki tudja hanyadik orgazmusom, egy kicsit még spriccelek, de nem sokat. Nem is foglalkozol vele, lankadni nem tudok, az pedig hogy még egy kis nedvesség bejut mégy csúszósabb inkább csak jó dolog. Egyre vadabb vagy míg elõ nem tõr belõlled a sikoly és a kéj. Ernyedten borulsz a melkasomra kicuppanok belõlled.
Nem tudom mennyi az idõ de nem is érdekel. A melkasomon pihegsz fáradtan kielégülten de még érzem folytatni akarod. Tudom most kezded a vadabb pozíciókat, egy tornász ügyességével bírsz és ezt ki is használod. Felülsz mellettem és irányítani kezdel, Lábat az égnek csípõ megtámaszt. Terpesz állásban keresztben fölém álsz megroggyantod a térded és beleülsz a farkamba. Kissé feszítened kell hiszen a másik irányban vagy mint amerre mutat de te még ezt is élvezed. Fogod magad elõtt a jobb lábam és kapaszkodsz benne. Fel le mozogsz teljesen extázisban. Amikor tövig rácsusszansz a farkamra a kiürült heréimet is meg meg nyomod. Nem is rossz érzés. Egyre jobban élvezem. Belecuppansz teljesen és megint élvezel. Nem fekszel le, csak ülsz rajtam a lábam szorítod. Lecuppantod magam róllam, a farkam visszacsapódik, de nem hagyod hogy lefeküdjek. Tovább lököd a fejem felé a lábaim, a farkam meghúzod az ellenkezõ irányba, már már fáj, de hagyom hisz tudom milyen eszméletlen pózokat szeretsz. Ráülsz nekem háttal. Teljesen visszahajtottad a férfiasságom, a heréim a lábad közt vannak. Kényelmesen belehelyezkedsz félig te támasztol ne guruljak vissza, és téged én tartalak. Benne ülsz kényelmesen, és a kezeddel a fenekemre támaszkodva meg meg emelgeted magad. Olyan ez mint valmi levezetõ edzés. Élvezem ahogy az elgyötört farkam benned mozog. Te is egyre mélyebb levegõt veszel, és hamarosan egyre gyorsabban mozogsz. Ki tudja hanyadik orgazmusod.
Folytatom...

Nézd meg Jim Raynor többi szexi történetét is!