Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Petya
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5149
Szavazatok: 18
Feltöltve: 2014. január 14.

Esõ után

A lakásba való bejutás némileg könnyebben ment, mint az imént a kapunál. Beléptek a lakásba, ami barátok között is tipikusan legénylakás volt. A nõ nem törõdött vele különösebben, elsõ útja a fürdõszoba felé vezetett volna, ha a férfi nem állja útját azzal, hogy inkább most ad törölközõt neki, meg valami ruhát mintsem rárontson fürdés közben. A nõ értékelte az ötletet, addig is levette elázott kabátját és szomorúan vette tudomásul, hogy aznap este bizony kénytelen lesz valami otromba férfiruhában hazamenni, mindenesetre eldöntötte, hogy követel egy ernyõt magának. A férfi hozta a törölközõt, és nem tudta nem észrevenni, hogy – így világosban – mennyire szép az a nõ, mennyire kiemeli bájait az a vizes ruha, észrevette, ahogy még mindig ágaskodó mellbimbójára feszül a blúza és a mellei ritmikusan, lágyan emelkednek és süllyednek a nõ minden egyes lélegzetvételekor. Figyelte vizes nyakát, ahogy egy csepp víz eltûnt melleinek dombjai között, ahogy a szoknya rátapadt derekára, csípõjére, láttatni engedte a nõ alsónemûjének vonalát, sõt a vénuszdombját is. Figyelte, ahogy formás lábain apró erekben folyik le a víz, megállva bokájának kiugró kis hegyén és a cérnavékony aranyláncon, amit mindig magán hordott, noha a fülbevalón kívül más ékszert még nem látott rajta. Feltámadt benne a vágy, hogy a vízcseppeket a bokájától a gyönyörû, barna, mandulavágású szemeinek sarkáig lenyalogassa róla, keresztülhaladva feszes combjain, domború ölén, selymes hasán, tenyérbe simuló mellein, majd végig a hátán, melynek bársonyos bõre alatt szelíden húzódnak meg izmai, végig gerincének gyöngysorán, feneke halmaiig, majd ismét combjain át bokájáig. A nõ felismerte szemében a vágyat, és mindent megértett. Megértette miért gondolt rá a lépcsõházban, mikor ujjaival átfutott mellein, hogy miért gondol rá akkor is, amikor otthon, magányában örömtelen és gyors orgazmusokhoz juttatja magát, aztán sajgó szívvel oldalára fordul és képtelen elaludni. Nem azért tett a férfi felé egy lépést, mert annyira magányos volt, hanem azért mert vágyott a melegségére, az ölelésére, arra, hogy azt az örökös szürke felhõt elûzze a feje fölül.
Kinyújtotta még mindig nedves kezét, megérintette vele a férfi arccsontját, végigsimította ujjával a markáns vonalat, majd másik kezével is az imádott archoz nyúlt, a férfi megfogta a nõ mindkét kezét, szájához tapasztotta és mindkét tenyerébe egy-egy forró csókot nyomott. A nõ beharapta alsó, izgalomtól rubinvörösre színezõdött ajkát és kibontotta kezeit a férfi kezei közül, majd hagyta, hogy a férfi egészen a közelébe lépjen, érezte, hogy melleinek feszül a férfi izmos mellkasa, és ölelõ karjai máris helyet találtak maguknak a nõ testén.
A férfi belefúrta arcát a nõ vállgödrébe, beszívta a nõ édes, az esõtõl felerõsödött illatú parfümének, a vizes hajának és bõrének illatát, aztán nem sokat tétovázva csókolni kezdte a nyakát, gyengéden harapdálni, mire a nõ teste megfeszült ölelésében, légzése szaporábbá vált, próbálta ajkaival elkapni a férfi ajkait, mikor az a nõ arcához ért. Egybeforrtak ajkaik hosszú, forró csókban, a férfi hol gyengéden szívta felváltva a nõ alsó- majd felsõ ajkait, hol nyelvének hegyével cirógatta a feszes, tûztõl izzó ajkakat. Azt sem tudta hol érintse a nõ testét, hol kezdjen hozzá a kényeztetésbe, hogy juttathatná örömökhöz az elõtte álló, kéjvágytól remegõ tüneményt. Nem is törõdött saját erekciójával, annyira elveszett a nõ testének elõzetes felfedezésébe, addig észre sem vette, hogy a vágy ott lüktet ágyékában egyre erõsebben, míg a nõ keze nadrágjának arra a pontjára nem tévedt és masszírozni kezdte. Belerándult a férfi a hirtelen kéjbe, még közelebb ment a nõhöz, még közelebb, addig, amíg a falhoz nem szorította a férfiasságát és vágyait borzoló nõt.
A nõ elveszett teljesen az élvezetekben, a férfi keze cirógatta testének érzékeny pontjait, blúzát kigombolta, miközben a fültövénél játszott a nyelve, bizsergetõ ujjai pedig utat törtek a nedves ruhadarab alatt az érzékeny, kívánatos mellekhez. Ujjaival érezte szegycsontján a nõ szívverésének monoton lüktetését, miközben a nõ megszabadult kigombolt blúzától és ugyancsak vizes melltartójától szabad utat engedve a férfi kezének melltartó nélkül is gömbölyû mellei és barnás-rózsaszínes, mereven álló, kicsi, formás bimbói felé. A férfi érintésétõl vágyai még inkább a magasba csaptak, fõleg akkor, mikor az ügyes ujjakat és simogató tenyeret felváltotta a férfi forró, nedves nyelve, miközben kíváncsi ujjbegyei lassan lefelé siklottak a nõ testén, utat törve a csípõje, a feneke felé. A nõ élvezettel nézte mit mûvel melleivel a férfi, de újabb csókot követelt, megfogta a férfi fejét és ajkaihoz húzta, finom ujjai végigsiklottak a férfi sötétszõke haján, mellkasán, amit még mindig nyirkos ing fedett, amit lassan, izgalomtól remegve kezdett kigombolni.
Mikor a végéhez ért, kihúzta a férfi nadrágjából megmozdítva ezzel a meredezõ farkát. Nem tétovázott sokat, a levett inget félre dobta, és máris nekilátott a nadrág eltávolításának, elõször az övet csatolta ki, majd kigombolta, lehúzta a zipzárt, közben mélyen a férfi kék szemébe nézett huncut mosollyal az arcán, majd letolta róla a nadrágot, lefelé menet pedig forró ajkaival végigcsókolta a férfi testét, ujjaival pedig cirógatta lábait, térdhajlatát. Lassan felállt, újra végigsimogatva a lábakat, a férfi belsõ combjait egészen a kemény hímtagig és a már vágytól feszes herékig, ám nem idõzött ott sokat ujjai továbbsiklottak, végigcsiklandozva a férfi derekát, mellkasát, megállapodva vállain.
Odahúzta magához. – Hihetetlenül szeretnék szeretkezni veled. – duruzsolta a férfi fülébe. Elcsépelt lett volna egy „tudom” választ adni rá, így inkább nem mondott semmit a férfi, csak hosszan szájon csókolta, mialatt egyik karját a nõ teste köré fonta, másik kezével a nõ szoknyája alá törleszkedett be egyre feljebb és feljebb hatolva belsõ combján, mígnem elérte a gyönyör kapuját, melyet már csak egy ázott alsónemû fedett, melyen valószínûleg összekeveredett már az esõ és a nõ ölének nedvei. Eleinte csak gyengéden cirógatta, csiklandozta a bugyi feszessége által kidomborodó nagyajkakat, majd másik kezének segítségével lehúzta róla a felesleges ruhanemût, mely vizessége miatt, súlyánál fogva szánkózott le a nõ combjain, csupán a térdéig, de ez már elég volt ahhoz, hogy széttárja annyira lábait és hozzáférhessen puncijához a férfi keze. A férfi ujjai visszasiklottak elõbbi helyükre, eleinte ismét csak a nagyajkakat kényeztették, de lassan-lassan az ajkak kezdtek kitárulni a kíváncsi ujjak elõtt, beljebb engedve azt és további kényeztetést követelve.
A férfi egyre inkább érezte a feszítõ vágyat ágyékában, ahogy ujjaival a nõ csiklóját masszírozta körkörösen, ahogy érezte, hogy az apró szerv egyre jobban elõbújik, és a nõ nedveitõl akadály nélkül keringhet rajta a középsõ- és gyûrûsujja. Nem érte be ennyivel, még többet akart érezni a nõbõl, felhagyott a csikló izgatásával és hátrébb csúsztatta ujjait. Megtalálta, amit keresett, finoman körbetáncoltatta ujjait a bejáratnál, majd lassan becsúsztatta elõször középsõ, majd gyûrûsujját a nõ vaginájába. Kéjjel öntötte el, ahogy megérezte ujjain a nõ forróságát, nedvességét, ahogy az ágaskodó csikló a tenyerének feszült, és ahogy a nõ forró nyögéssel nyugtázta tettének helyességét. Lassan mozgatta a lucskos hüvelyben ujjait keresve falán azt a kis redõs részt, aminek segítségével szinte azonnal, akár többször is mennybe repíthetné kedvesét.
Megremegtek a nõ lábai, bizsergett az egész alteste, nyögései szaporábbá váltak, mire a férfi befejezte az ujjával való izgatást. – Ne vigyél még el – nyöszörögte, miközben a férfi elkezdte lefejteni róla a maradék egy-két ruhadarabot, majd felegyenesedett, két marokra fogta a nõ fenekét, és csípõjére emelve bevitte a lakás egyetlen szobájába, ahol az ágyra fektette és melléfeküdt õ is. A nõ nem maradt fekve, feltérdelt, a mozdulattól mellei ringani kezdtek, szájon csókolta a férfit, majd nyelvével végigcirógatta annak felsõtestét, elidõzött a férfi köldöke és szeméremszõrzete közti vékony kis szõrvonalon, majd bemászott a férfi lábai közé, diszkréten hosszú körmeivel még egyszer végig cirógatta a férfi mellkasát, és megállapodott ágyékánál. Ujjaival végigcirógatta a combhajlatok tövét, miközben egy hirtelen mozdulattal hátravetette hosszú barna haját és élvezettel vegyes kíváncsisággal játszi módon körbecsókolta a férfi farkának makkját felül, majd a peremét, a perem alatt, nyelvét végigcsúsztatta a hímvesszõ törzsén a legaljáig, majd vissza a tetejéig, miközben egyik kezével megtartotta a nemi szervet, másik kezével gyengéden markolászta a férfi heréit, majd óvatosan dörzsölte a gátat. Lassan szájába vette a kõkemény farkat, elõször csak fel és le mozgott rajta, majd ajkaival megtartotta, kissé megszívta és nyelvével kezdett körözni a makkon. Ugyanolyan játékossággal, ahogy bevette, úgy vette ki a szájából a hímtagot, és kezdte el nyelvével izgatni az apró kis lyukat a hegyén, majd ismét szájába vette, kezével a bõrt lehúzta a makkról és lassan, ütemesen szopni kezdte. Abbahagyta, amikor úgy érezte a férfi már nagyon közel került ahhoz az állapothoz, ahonnan már nincs visszaút. Buja mosolyt küldött a már kissé megizzadt férfinak, majd rámászott, hogy újból összeforrhasson ajkuk, meztelen combjait a férfi dereka köré fonta, forró ölét lágyan az alhasához dörgölte, nyelvét pedig játékosan táncoltatta a férfi ajkai között, ujjait párja ujjai közé csúsztatta kiterítve a férfit, hogy testük a lehetõ legnagyobb felületen érintkezhessen. Mindketten a vágy hevében égtek, testük lángolt a szenvedélytõl, a férfi felülre kerekedett, hátára fektette a nõt és felhagyva minden addigi lassúsággal és megfontoltsággal, vágytól vezérelve pár gyors csók után beletemette fejét a nõ nedvektõl fényes ölébe, csiklandozta, pergette nyelvét az ágaskodó csiklón, majd széles mozdulatokkal, lágy nyelvvel a gáttól a kicsi, legyezõ alakú fazonig végignyalta a nõ ölét, ízlelgetve a kéj cseppjeit, miközben kezeit a nõ medencecsontján, alhasán pihentetve érezhette a forró, selymes test megfeszülését, a hasizmok össze-összerándulását, ahogy egyre közelebb került a kedves az orgazmushoz.
A nõ szenvedélye egyre fokozódott, testének apró rángásai jelezték, hogy bármelyik pillanatban elönti az élvezet, ölében egyre erõsödött a kéjes, édes bizsergés és mikor a férfi nyelve elkalandozott csiklójától a vaginája felé, és benyomult hüvelyébe abban a pillanatban felgyorsult légzése, nyögései hangosabbá váltak, alteste izmainak erõs megfeszülése félig ülõ helyzetbe kényszerítette, megmarkolta a férfi fejét, erõsen orgazmustól rázkódó öléhez szorította, és ott tartotta, míg csillapodni nem kezdett a lüktetés. Visszahanyatlott az ágyra, és húzta magával a férfit is, érzékei csak most élezõdtek ki, akkor vált legérzékenyebbé az ingerlésre. Combjait igyekezett minél magasabbra húzni, hogy minél jobban hozzáférhessen barlangjához a férfi hímvesszõje. A férfi a nõ két oldalára könyökölt, egy pillanatra sem hagyta el az izzó ajkakat miközben lassan, centiméterrõl centiméterre hatolt be a nõ orgazmus után érzékien összeszûkült vaginájába. Mélyebbre és mélyebbre akart hatolni, mintha minden egyes milliméter elõre haladtával egyre erõsebb lenne a kéj. Egész testével mozgott, minden egyes behatolásnál farka a nõ lucskos barlangjának hátsó részét dörzsölte, és minden egyes kihúzásnál átsiklott az elõbbi orgazmus által elõcsalogatott G-ponton.
Ölelték egymást szorosan, a nõ, karjait a férfi nyaka köré fonta, a férfi egyik karjával a nõ hátát támasztotta, másikkal pedig a csípõjét emelte meg, hogy messzebbre tudjon nyomulni az élvezetben. A férfi testének mozgása gyorsulni kezdett, merev farkát ritmikusan mártogatta a nõ újból meg-megfeszülõ izmoktól szûk hüvelyében. A férfi légzése már hangos nyögésekké vált, mozgása kezdett szabálytalan lenni, kezeivel remegve markolta a kéjtõl nyöszörgõ nõt, már-már kíméletlenül döfködte szerszámával addig a pillanatig, míg izmainak kontrollját a gyönyör vette át, szemeit összeszorította, arcát a szintén orgazmustól remegõ nõ vállgödrébe temette, élvezte, ahogy a forró síkos hüvelyének izmai gyengéden rászorítanak makkjára, és abban a pillanatban vulkánként tört ki belõle a forró sperma, ütemesen spriccelve szét azt a nõ testében. Lassan csillapodott az élvezet, kezdtek magukhoz térni, újabb csókokkal jutalmazták egymást ezért a fantasztikus élményért, majd a nõ háttal a férfi karjai közé gömbölyödött, és izzadt, felhevült testük lassan lecsillapodott.

Nézd meg Petya többi szexi történetét is!