Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6308
Szavazatok: 19
Feltöltve: 2013. december 27.

Alkalmi szeretõ I.

Alkalmi szeretõmmel távoli városokban élünk, neki családja van... De megszerzett egy éjszakára, pedig utálom a csalást...
Barátainknál volt fõzõparti, oda érkezett, én negyedórányi beszélgetés és pálinkázás után felmentem a szobámban, ahol ketten aludtunk egyik barátnõmmel. Épp arról beszéltem csalódottan, hogy mostanában nem próbál meg elcsábítani senki, hiányzik az izgalom, amikor elaludtunk.
Arra ébredtem, hogy valaki belepuszil a nyakamba, a testemhez simul, maga felé húzza a fejemet és szenvedélyesen szájon csókol.
Ekkor már félig éber állapotban az futott át az agyamon, hogy istenem, de jó, de ki lehet ez? Õ is épp erre kérdezett rá:
- Tudod, ki vagyok?
- Igen, - már mosolyogtam- A hangodból rájöttem. Te vagy az Én Rögtönzött Királyfim.
Rátapadtam és egy hosszú, mély csókkal viszonoztam a bátor próbálkozást. Örömteli sóhajjal konstatálta, hogy a bátorságnak ezúttal tényleg meg is lesz a jutalma. Keze a hálóingem alá bújt. Hûvös volt és határozott. Eleinte finoman kényeztette a melleimet, résnyire szétnyitottam a lábaim, a combjaim belsejét is kényeztette. Én egyre követelõdzõbben csókoltam, haraptam a nyakát, a körmeimet a hátába mélyesztve tudattam vele, hogy nem kell a finomkodás, gyorsabb üzemmódra kapcsolhat.
Alig kellett a puncimhoz nyúlnia. A meglepetés, testének súlya, heves csókjai azonnal beindítottak, és az izgalomtól már nedvesen vártam a folytatást. Ahogyan csípõje az enyémhez feszült, éreztem, hogy majd szétrobban a nadrágja. Csípõmet neki-nekidörzsöltem, ahogy a füleimet és a nyakam ívét kényeztette a szájával.
Közben heves mozdulatokkal próbáltam a nadrágját lehámozni róla. A cipzár még csak ment valahogy, de a szíj beleakadt valamibe. Altestem már úgy lüktetett és tüzelt, hogy azonnal akartam magamban.
Hevesen rántottam ki a szíjat, ami nekiütõdött az ágy végének. Szobatársnõm, aki eddig az igazak álmát aludta, halk mormogással fordult arra az oldalára, ahonnan ránk látott.
-Vajon felébredt?
... Már nem tudtam erre odafigyelni. Halkan sóhajtva szabadultam meg a nadrágjától, végre elõbújt kõkemény farka, ami szinte csattant a hasán, ahogy lerántottam róla a gatyát. Imádom ezt a hangot.
Szép, formás farka volt, az arcomat szorosan hozzádörgölve nyögtem egyet, mire a fejemet feljebb húzva hevesen megcsókolt. Visszakéredzkedtem még egy kicsit, számba véve kényeztettem férfiasságát. Letoltam a torkomon, ameddig bírtam, aztán kivettem, és még jobban megnéztem magamnak. Végigjárattam nyelvem a dagadó erecskéken, a makkja alatti vonalon. A tövétõl végigsétáltattam a számat rajta, miközben kezemmel a gátját dörzsölgettem. A térde remegett már, de még nem hagytam abba, apró szívómozdulatokkal szopogattam, és a nyelvemet még egyszer megjárattam a makkja aljánál, mielõtt elengedtem. Egyik kezemet a szájába tettem, mert eközben nyögni kezdett. Féltem, hogy szobatársnõm hallja, mit csinálunk.
Kézzel próbált kényeztetni, de türelmetlenül a fülébe lihegtem:
- El a kezekkel! Azonnal dugj meg, jó mélyen akarlak magamban, most azonnal!
Pillanatok alatt bennem volt. Nem kellett kézzel segítenie, mert kemény farka azonnal berobbant szûk otthonába. Olyan erõvel tolta magát belém, hogy csípõje nagyot csattanva ütõdött szeméremdombomnak. Önkéntelenül is felkiáltottam, aztán vállába harapva próbáltam minél csendesebben fogadni a rohamot. Becsületére legyen mondva, még akkor is összeszorított szájjal dolgozott bennem, amikor lábaimat a dereka köré fonva satuként szorítottam, és mint egy hajón egymásba merülve ringatóztunk a földön.
Farkát kihúzta, majd jó mélyen újra belém döfte. Ezt ismételgette vagy hatszor. Megfordult velem a világ, annyira felizgatott ez a ki-be játék. Lassú, mély döfésekkel dolgozott bennem, majd aprókra váltott. Éreztem, hogy a hátamról a bõr jön lefelé a durva szõnyegen, ezért a fülébe suttogtam:
- Most én akarlak megdugni téged.
Kiszállt belõlem. Odatartotta a farkát egy kis játékra, én pedig az ajtó résén át beszûrõdõ fényben épp láttam, amint térdelve hátrahajlik a teste. Izmos combjai megfeszültek, és háta is megfeszült ahogy hátrahajlott a teste. Farka szép, felfelé hajló ívben meredt elõre, a kéj nedveitõl csillogva. Isteni látvány volt. Azonnal rácuppantam. Egész éjjel képes lennék kényeztetni egy ilyen gyönyörû szerszámot.
- Elég, már nem bírom sokáig! - Suttogta. Hanyatt feküdt a földön, én pedig beleültem ágaskodó farkába. Kezeimmel a mellkasára támaszkodtam, éreztem, ahogy iszonyú iramban dobog a szíve. Lassan kezdtem lovagolni, elõre-hátra himbáltam rajta a csípõmet. Kezével fenekembe markolva csúsztatta farkán a hüvelyemet. Imádtam, ahogy néz, miközben dugom.
- Mindjárt szétrobbanok a vágytól- rekedt volt a hangom, már alig ment a suttogás. - Jó ez a tempó neked, te gyönyörû Királyfi? - szó nélkül bólintott, szemét rám szegezve. Szinte falt vele. Nem merte kinyitni a száját, és mivel látta az arcomon a közelgõ kéjt, ujjait betolta az ajkaim közé. Mohón szoptam õket, egyre közeledett az orgazmus. Felgyorsultam rajta, majd kínzóan lassan járattam magamban a farkát. Összehúztam a hüvelyizmomat, hogy velem együtt végezzen, szûk puncimmal kényeztettem az én földön vergõdõ királyfimat. Megfeszült a teste, ahogyan az enyém oldódott... Forróság öntött el, görcsösen vonaglottam kettõt-hármat rajta, majd a feslõtestére zuhantam, és így, rajta fekve csípõmet mozgatva segítettem neki befejezni. Úgy kapaszkodott belém, mitn aki az életét menti, és néhány határozott lökéssel élvezett el.
- Remélem a szobatársam azt hiszi majd, hogy csak álmodta az egészet... - suttogtam neki.
A farka még bennem volt, nem szálltam le róla, csak feküdtem pihegve rajta.
- Milyen istenien táncolhatsz... - suttogta vissza nekem. Nevetett a szeme.
Párat még ringatóztam rajta, mire elkezdte a csiklóm egyik felét dörzsölni az ujjával. Egy heves, második orgazmussal ajándékozott meg, ami a kislábujjamtól indulva végigbizsergette az egész testemet. Hirtelen jött, és szinte fájt, már le is akartam szállni róla, de õ erõsen markolta csípõmet egyik kezével, míg a másikkal egyre csak csiszatolt a csiklóm mellett. Nem váltogatta a mozgás területét, csak ugyanott, ugyanolyan mozdulatokkal dolgozott. Egy perc múlva jött a szikrázás. Csiklandósabban, mint az elsõ, ami inkább forróságos-robbanós érzés volt. Hozzábújtam, és a fülét csókolgatva odasúgtam neki:
- Akkor most jövök eggyel. Legközelebb a számmal kényeztetlek téged, és oda is élvezel.

Nézd meg Zsizsi többi szexi történetét is!