Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5082
Szavazatok: 13
Feltöltve: 2013. december 19.

Boldog születésnapot!

Este fáradtan értem haza. Párom meglepetésemre már köntösben volt, elém jött, csókot nyomott a számra. Enyhe parfümfelhõ lengte körül. Imádtam ezt az illatot rajta. Diszkrét, mégis izgató volt.
- A gyerekek? - kérdeztem, mivel szokatlanul nagy volt a csend az emelet felõl, közben szokás szerint mentem a fürdõbe, letusoltam, az estéket a családommal frissen, a munkahelyi gondoktól mindenféle módon megszabadulva akartam tölteni.
- A mamáéknál – válaszolta az ajtóban állva, közben kérdezgetett a napomról, ahogy mindig is tette.
Mikor végeztem megfogta a kezemet és a konyhába irányított.
- Ma különleges ajándékot kapsz – mosolygott rám.
„Tényleg, ma van a szülinapom!” – gondoltam felocsúdva, mivel teljesen elfelejtettem, hogy ismét idõsebb lettem egy évvel.
A hûtõbõl elõvett egy meglepõen nagy, kerek, oroszkrém tortát. Szoktunk ilyen máskor is készíttetni, de ez most sokkal méretesebb volt, mint az addig megszokottak. Letette az asztalra, és hozzám lépett Összesimultunk, hosszan megcsókolt, majd az asztal mellé léptetett. Az addigra már régen harcra kész falloszomat gyengéden megfogtam, a makkomra nyomott egy csókot, majd a torta fölé húzta, és egyszerûen belenyomta a hideg krémes piskótába. A hideg hatására megrándultam, mire rám mosolygott. Leguggolt, és módszeresen elkezdte lenyalni a krémet a férfiasságomról. Többször is alaposan a szájába engedte, jól megszopogatta, és pár perc múlva, mert nem kapkodta el, teljesen tisztán adta vissza nekem. Azt hittem, hogy a csúcsig visz, de most más terve volt velem.
- Most te jössz – mondta a tortára mutatva, arcán izgató mosollyal.
Letette a tortát a földre, és a bal lábbegyével finoman beletaposott. Éppen csak annyira, hogy ujjai között a hab kitüremkedjen. Aztán felült az asztalra.
- Edd meg – emelte fel a lábát. Két kézzel megtámaszkodott maga mögött, én meg letérdeltem elé, és finoman, elkezdtem lenyalni az ujjairól a habot. Hosszan, élvezettel nyalogattam, szopogattam õket, pontosan olyan precizitással, mint õ tette a dákómmal. Mikor végeztem, a másikkal is ugyan ezt tette. Arról is ugyan úgy szopogattam, nyalogattam le a habot. Közben végig nézett, szemei mosolyogtak, tetszett neki a dolog. Nekem nem kevésbé. Arra gondoltam, hogy ha a lábaival beletaposott……
Mikor végeztem, lenézett a földön lévõ, kissé széttaposott, de még így is félig sértetlen tortára. Lepattant, és a sütit a székre tette. Mire végiggondoltam volna a lehetõségeket, finoman beleereszkedett…..
- Edd meg drágám – suttogta a fülembe, miközben megmarkolta a dákómat, és erõsen hátra húzta a bõrt rajta.
Az asztalra hajolt, lábait széttette. Mögé térdeltem, és ismét megízlelhettem a tortámat. A combtöveinél kezdve nyaltam egyre feljebb a habot és a piskótát. Sokáig, élvezettel szabadítottam meg tõle, minden zugba bedugtam a nyelvemet, hogy az utolsó morzsát is kinyaljam belõle. Vaginájára is került jócskán, oda is jutott a nyelvembõl.
Imádott nõmet ilyen élvezettel, lassan és módszeresen talán még sosem nyaltam, pedig ezt mindketten imádtuk. Úgy nem kezdõdött el szeretkezés, hogy egymást ne kényeztessük orálisan. A popsija sem volt ez alól kivétel, és ezt módfelett imádta õ is.
Mikor végeztem felegyenesedett, és a maradékból a két mellbimbójára kent jócskán.
- Innen is – nyomta a szám felé az egyik keblét. Alaposan megszopogattam a bimbóit, mivel tudtam, hogy erre különösen érzékeny. Teste már többször is megremegett, de a csúcs még hátra volt.
Mikor már itt sem volt rajta egy csepp hab, vagy morzsa sem, a férfiasságomnál fogva a szobába vetetett, másik kezében a maradék süteményt egyensúlyozta a tortatartón.
A szobába érve leült az ágy szélére, és az egész maradékot a vaginájára és a hasára kente. Szó nélkül hajoltam fölé, és tettem a dolgomat. Hossza, és alapos nyalakodás következett. Elõbb a hasát szabadítottam meg, mivel tudtam, hogy a végére tartogatná õs is az este egyik fénypontját.
Vaginájából igazán hosszan nyalogattam ki a tortát. Alaposan, körbe járattam a nyelvemet a szirmain, miután a combjai tövét már megszabadítottam a habtól. Már csak a kéjbarlangja ásított velem szemben, benne még a torta maradékaival. Odahajoltam, és addig nyaltam hol finoman, hol kicsit erõsebben, míg el nem élvezett. Orgazmusa elsöprõ volt, mint mindig, de most sem engedtem el. Nagyon jól tudta, hogy ha csak valami különös ok nem gátol, két orgazmusnál alább nem adom a nyalást. Most sem. A másodikra már teljesen tiszta volt a puncija.
Felállt, az ágyra lökött, és fölém helyezkedett. Pár pillanat múlva már lovagolt rajtam. Hol felegyenesedve, hol rám hajolva. A végén egyenesen ült, átment guggolóba, két kezünk ujjai összekulcsolódtak. Erõteljesen mozgott fel-le rajtam, és ismét egy hatalmasat élvezett, de pár pillanat múlva én is robbantam.
Hosszan, heves rángatózások közepette élveztem el.
Ilyen szülinapi ajándékot még nem kaptam tõle! Mást nem is kívánhattam volna.
Rám feküdt, majd kisvártatva az arcomba nézett. Megsimogatta a fejemet az egyik kezével, és nevetve mondta:
- Boldog születésnapot drágám!

Nézd meg Tomi többi szexi történetét is!