Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Kemeny
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 12557
Szavazatok: 16
Feltöltve: 2013. december 08.

a felesegem szoke baratnoje

Volt az en Niki felesegemnek egy bombazo szoke,szeptestu,vekony,de nagyon szexi baratnoje!Szilvinek hivtak!
Regota ismertuk Szilvit, a felesegem szinte gyerekkora ota!
Tortent egyszer hogy hazamentem melobol!Es nalunk voltak Szilviek a baratjaval!Szilvi egyebkent sokat volt naluk!Szerettek Nikivel pletykalni errol-arrol!Mint ahogy a csajok altalaba!
En a konyhaba vacsorat keszitettem,ok kint pletyiztek a nappaliba!En regota nezegettem Szilvit,bejott mindigis!
De ot egy (nem csalom meg a parom!) embernek neztem mindigis!Igyhat nem is almodoztam rola nagyon,mert azt gondoltam hogy Szilvi lenne az utolso akit meglehetne.....
Niki viszont pont az ellentetje,o mindenbe benn van!Hisz o meg a szomszefd Jozsival is siman dugott,sot harmasba is voltunk nem is egyszer.....
Eggyik vad szexunk kozbe Niki ram nezett ahogy lovagolt rajtam,hogy mi lenne ha (amiert teis mindig a kedvem be teszel!) kiprobalnank megeggy csajjal? Hu....alig kaptam levegot!Persze,egybol igent mondtam!Hisz ki ne akarnak ket not megkapni?!
Es egybol ravagtam hogy en Szilvit akarom,a baratnojet!!!
Bevalottam neki,hogy nagyon tetszik s nem egyszer kepzeltem el vele....
A baratnomnek tetszett az otlet,hisz Szilvit ismerte...
Aznap este ku....ngyot dugtunk Nikivel..vagy 6x elveztunk el!!
Teltek a napok,es talan egy het telt el,mikor Niki ram telefonalt hogy gyere haza,mert mar nagyon kivanjuk a farkad! Kivanjuk? Kerdeztem vissza...
Es Niki mondta hogy itt van Szilvi, es megittunk ket uveg pezsgot es beindultunk!Mi mar itt fekszunk az agyba,mar csak te kelessz!!!
Na nekem tobbse kelett,egybol allo fasszal ultem az autoba es irany haza!
Benyitottam, meg az eloszobaba levettem a polom,es bementem a szobaba..
Szilvi es Niki mar ott fekudtek az agyunkon es vadul csokoloztak!Istenem,ez aztan vbeinditott am!
Szilvi intett hogy fekudjek oda es dobjam le a gatyam...
levettem es allo fa@al fekudtem mellejuk kozepre! Szilvin feher,pici tanga volt, a puncijanal kivagas....Nikin fejkete csipkes nagyon pici tanga, melltarto egyiken se mar!Hirtelen nem is tudtam mejiket csokojjam,mejik mellet simogassam...Szilvi istenien megfogta a fejem es a puncijahoz tette,Innen nincs visszaut..
Gyonyoru fazonra nyirt punci,tocsogott a nedvessegtol,eloszor szep lassan kezdtem nyalni,nagyon fincsi volt!Niki se habozott ,odahajolt az ekkor mar full kemeny farkam ele es vadul elkezdte szopni...Nyogtem en is,Szilvi is...Iszonyat jo volt...
Addig nyaltam Szilvit meg akkorat elvezett mint meg not sose lattam eddig,en se sokaig birtam..Teli elveztem Niki szajat!Niki nyelte a sok spermam....(imadja a spermat)
Majd Szilvi hejet cserelt Nikivel,most Szilvi kezdte el a gecis fa@om szopni,ami egybol ujjra kemeny volt..En meg Nikim csupasz gyonyoru puncijat nyaltam....Imadom nyalni...Alig csinaltam vagy 4percig es Niki is elvezett!Szilvi megszolalt...dugj szet! Es odapucsitotta azt a szep es formas popsijat...A farkam megfokta es egybol a nedves puncijahoz nyomta..mar csusszant is bele a 19cm es vastag fa@om a pinajaba, eloszor szepen kezdtem dugni,majd mint egy allat..kemenyen dugtam!Niki kozbe a golyoim es Szilvit nyalogatta, Na ez egy ku...jo erzes!
Szilvi sikogatott,nyogott....es elvezett!Alig telt egy par perc es ugy teli elveztem Szilvit hogy csak ugy fojyt ki a sperma,Niki meg elvezettel nyalta csak...
Ezutan mondtam Nikinek te jossz! Nikit is elkaptam ,es betettem a farkam a pinajaba!Tiszta geci volt a farkampunci meg csak ugy tocsogott....Vadul kefelni kezdtem nikit, Szilvi addig oda dugta a tiszta gecis pinajat sAddi mondta nyajj...nyajj ki!En meg nyaltam...Niki nyogott,Szilvi is elkezdte...addig nyaltam mig Szilvi ujjra elelvezett es mellenk dolt az agyra!
Kozbe Nikit tovabb duugtam ,mar remegett!Es akkorat elveztunk egyszerre mind a ketten hogy meg a labujjam is beleremegett!
Lefekudtunk egymas melle az agyra..csendbe pihentunk!Szilvi aznap ott aludt nalunk, meg vagy 3x jutattam oket a csucsra....Hat ez volt az en eggyik kalandom

Nézd meg Kemeny többi szexi történetét is!