Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4085
Szavazatok: 3
Feltöltve: 2013. december 04.

Nyár I/III

Szandra még egyszer körülnézett, majd magabiztosan levette a melltartóját. Megigazította a matracon a törölközõjét, majd kényelmesen végigfeküdt rajta. Sötétbarna, derékig érõ haját összefogta, hogy a délutáni nap zavartalanul barníthassa hátát.
Egyetlen felhõ sem volt az égen, de a langyos szél simogatása enyhítette a forróságot. A tenger hullámai a nõ lábától alig néhány lépésnyire nyaldosták a homokot. Minden apró zajt elnyomott a parton szétterülõ víz csobogása.
Ritmikus ismétlõdésétõl Szandra hamar ellazult, és már cseppet sem aggódott amiatt, hogy egyedül jött ide. Eleinte jó ötletnek tûnt egy távolabbi, csendes, elhagyatott partszakaszra jönni. Idefelé az úton viszont, mikor már minden más strandolót maga mögött hagyott, elfogta a bizonytalanság érzése. Mi van, ha valami baj történik? Mit csinálok, ha valaki kirabol, vagy még rosszabb?

De végül gyõzött a kalandvágya. Mindig errõl álmodott - békés, csendes, nyugodt nyaralásról. Igaz, sosem gondolt arra, hogy egyedül lesz itt. Valahogy mégis így hozta a sors... Közel a negyvenhez, túl néhány komoly csalódáson, jó és rossz élményen, már nem tûnt olyan szürreálisnak a helyzete. És így hason fekve, a nap sugaraitól átmelegedve, szél által cirógatva, lábujjait a forró homokba fúrva nem is érdekelte már semmi... Fantasztikusan érezte magát. Ellazult... elbóbiskolt... elaludt...

Lassan kinyitotta a szemét... pislogott hármat, mire rájött, hol is van. Még mindig a parton.
-A francba! - gondolta, és óvatosan a hátához kapott. Megnyugodva tapasztalta, hogy nem fáj, nem égett le. Föltápászkodott, látta hogy a Nap is ugyanott van az égen, ahol emlékezett rá. Még mindig a szemét dörzsölgetve körülnézett. Szerencsére még mindig sehol senki... Fölült, vetett egy pillantást a saját fedetlen melleire. Kicsit elfeküdte õket.
-Hmm... nem is olyan lógósak... -gondolta magában, és a bizonyosság kedvéért a kezében meg is tartotta õket, mintha egy push-up melltartóban lennének. Elégedetten nyugtázta, hogy még mindig szép gömbölyûek.
Ebben a pillanatban észrevett a távolban egy alakot. Alig tudta kivenni a parton sétáló embert, de azt rögtön látta hogy férfi. Gyorsan felvette a melltartót, és próbált nem túl kiszolgáltatottnak látszani.

A férfi meglepõen gyorsan haladt. Pár perc múlva Szandra már jól ki tudta venni a részleteket. Felvette a napszemüvegét, hogy ne lássa az érkezõ, hogy végigméricskéli.
-Milyen fiatal. Alig múlhatott húsz... Hmm egész jóképû. Remélem nem valami õrült. -hangtalan gondolatok. A fiún egy hátizsák volt, egy rövidnadrág, és semmi más. Világos bõrén jól látszottak a legördülõ izzadságcseppek. Izmos, szálkás teste szinte csillogott, mintha valami finom olajjal lenne bekenve.
Szandrától 20-30 méterre egyszer csak megállt, ledobta a táskáját, és egy törölközõt vett ki belõle. Azt a táska mellé dobta, majd besétált derékig a vízbe. Alaposan megmosta a testét, majd bevetette magát a hullámok közé. Pár percig úszott, élvezte a hûsítõ kékséget, majd kijött a partra. Haja, és egész teste csurom víz volt, elázott rövidnadrágja pedig ráfeszült a combjára, fenekére, ágyékára...
A nõ úgy helyezkedett, hogy mindent lásson napszemüvege mögül, de úgy nézzen ki, mintha csak a hasát süttetné a napon. Le sem vette szemét a srácról, aki épp végzett a törölközéssel. Megint kivett a táskából valamit... Napolaj. A kezére engedett egy adagot, és próbálta egyenletesen felvinni a karjára, mellkasára, vállára, hasára. Arcát is bekente, aztán a hátára folyatott egy keveset, és próbálta méltóságteljes mozdulatokkal szétkenni. Szemmel láthatóan nem ment neki...
Most elõször odapillantott a nõre, egyenesen a szemébe. Szandra rögtön félrekapta a tekintetét, a napszemüveg áldásos takarása ellenére.
-Istenem de hülye vagyok! -szitkozódott magában, mikor ráeszmélt a bakira. Zavartan megigazította a napszemüveget. Közben a szeme sarkából látta, hogy a fiú még mindig nézi. Próbálta leplezni zavarát, ennek eredményeképp önkéntelenül megigazított a melltartópántot, és megvakarta az orrát. A fiú persze észrevette, ezzel mindketten tisztában voltak. Egyszer csak kezében a napolajos flakonnal, elindult Szandra irányába.

Nézd meg Tigris többi szexi történetét is!