Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Családi
Megtekintve: 34828
Szavazatok: 27
Feltöltve: 2013. november 25.

Családban marad 2.

Andi vette az akadályt! Határtalanul boldog volt, sikerült a felvételije! Elsõ útja Eszti ancihoz vezetett, boldogan újságolta, Anyuuuúúú! Felvettek!! Egymás nyakába csimpazkodtak sokáig, nagy volt az öröm. Andi kicsit késõbb, csalódott arcot vágott, Eszti anci rögtön észrevette. Mi a baj? Ugye a volt fiúd...aki otthagyott, no de fel a fejjel kicsim, az iskola mindjárt itt van! Lesz még alkalmad új ismerettségre bõven! és felnevetett, majd kis szünet után hozzátette, Azért az AB - t szedjed kicsim, sosem lehet tudni ...
Pár nap telt el, Andi egyedül volt szobájában, mikor Eszti ancika átjött, \"Nagyszerû hírem van! Az iskolaigazgató felajánlotta, felvenne nyárimunkára, csak az iskolában kellene virágot öntözni, kicsit rendezni ezt azt. Heti két-három nap...Ez ám az igazi diákmunka kicsim! Na mit, szólsz?\" Andi örült. Végre valami, Ez most nagyon kellett.
Az elsõ nap együtt utaztak az iskola felé, az igazgató már a kapuban várta õket. Eszti anci, kedvesen bemutatta Andit, annak rendje és módja szerint. Rögtön észrevette Andin, hogy szimpatikus számára Tibor, többször is jól megnézte titokban. Nõi megérzés, tetszik neki! Tibor végig kisérte õket az iskola folyosóin és termein, majd elbúcsozott és bement a szobájába. Eszti anci otthonosan folytatta tovább Andival, rövid terv után, elkezdték végig járni a helységeket, kis öntözõvel a kezükben, minden virágra ügyeltek, ki ne hagyjanak egyet is.
Eszti anci, miután látta Andi kezdi kiismerni és otthonosan érezni magát, igy szólt: \"Talán említettem, de feledékeny is vagyok ..., itt laknak a közelben az egyik tanítványom családja, megbeszéltem velük, hogy beugrok hozzájuk, a gyerek miatt is, kis segítségre lenne szükségük...Ugye nem baj?\" Andi nem esett zavarba, és csak bólintott - Nem gond. \"De ha befejezed a virág locsolást, nyugodtan menj be Tiborhoz, Remek pasi, biztosan szeretne õ is veled elbeszélgetni, ismerkedni egy kicsit...ugye todod hol a szobája?\" Andi újra bólintott, de most kis bizsergést, egy kis jól esõ borzongást érzett.
Andika hamar befejezte a locsolálást, körülnézett, majd letéve a kis ontözõt, elindult Tibor szobája felé. Halkan kopogott, Tibor, szinte azonnal ajtót nyitott, és kedvesen engedte, tessékelte beljebb. Hellyel kínálta, egy kényelmes fotelben, és beszélgetés közben, egyre oldotabbá ált a hangulat, Andi elfogadta a tegezõdést, és köszönte szépen a munka lehetõséget, Tibor pedig azonnal megdicsérte Andit milyen ügyes, és csinos amikor látta a kis kannával a kezében serénykedni, és hajlongani a virágok között. Andi felnevetett, Ez nem ér, Tibor te meglestél ...? és nevetett tovább. Tibor ezt bátorításnak vette, és odalépett Andika elé, farka érezhetõen és jól láthatóan domborodott nadrágjában.
Andi egy ideig rajt felejtette a szemét, majd mosolyogva felnézett Tiborra, miközben kezecskéje lassan simogatta a nadrágban duzzadó péniszt. \"Oó .. ez nagyon ki akar jönni\",.. nevetgélt tovább, miközben óvatosan vetkõztette Tibort, és nyúlt be a nadrágjába, hogy kezébe vehesse Tibor meredõ dákóját. Eszti anci közben visszafordult, és óvatosan visszament az iskolába, Tibor szobájához közelítve távolról, mintha veszekedés zajait hallotta volna, közelebb érve már másként festett a dolog, Andi nyögött, ahogy csak még sohasem hallhatta, sikongatva, néha élesen felkiáltva élte meg Tibor lankadni nem akaró, kemény férfiassága minden döfését, puncija még soha nem érzett élményt élt meg, Tibor hangja idõnként kihallódot, mintha csak segítene, vagy tanítana, Andika pedig jó tanítvány és partner volt ebben!
Egy jó óra múlva jöttek ki a szobából, Eszti anci a bejárat felé sietett és onnan jött vissza, mintha csak most érkezett volna meg. Andi felszabadult volt és jókedvû, Tibor gavallér módjára, elkísérte õket a HÉV megállóig. Hazafelé, Eszti ancika megkérdezte, \"Nos kicsim, hogy teszett az elsõ napod ...?\" Andika, széles mosollyal az arcán, felelte, hogy álmában sem gondolta volna, hogy ennél jobb lehetne! Így boldog örömmel látogatta Tibort minden alkalommal, míg Eszti anci \"távol\" volt. A szóbából minden alkalommal szenvedélyes szertkezés zajai hallatszottak, Eszti anci behúnyt szemmel hirtelen rágondolt \"Istenem, baszni tanul az én kicsim, egy igazi férfi, ilyen még nem volt neki az életben....!\" Puncija nedves lett, ahogy magához nyúlt, õ is Tiborra gondolt, aki már hosszú ideje a szeretõje, persze a férje tudta nélkül!
Tibor pedig egy igazi nõcsábász, még két kolléganõjét kefélgeti rajta kívül. És az a születésnapi buli a múltkor...csak õk hárman maradtak Tiborral a végén, és meglepték egy reprezentativ itallal, hosszú és vastag nyaka volt az üvegnek, akárcsak Tiboré, nem kis célzás volt férfiasságára, ami hamar elõ is került, mindhármújuk örömére. Eszti el is élvezett, szinte most észre sem vette, hogy bent már \"letelt\" a pásztoróra, hirtelen rendbe szedte magát, és most is mint eddig közösen ballagtak a Hév megálló felé. Alig léptek kia az iskola kapun, Andi hirtelen Tibor nyakába borult, és összevissza puszilgatni kezdte a férfit, ahol csak érte. \"Ejnye kicsim!\" Állt közéjük gyengéden Eszti ancika, \"Ne itt az utcán, még egy ismerõs meglátja ...!\" Hazafelé a HÉV egykedvûen kattogott, ringott, amikor Eszti anci, kedvesen arcon símogatta Andit, \"Hát ilyen nagy a szerelem kicsim?\"
Andi, csak zavartan elpirult, átszállta a 4-es villamosra. Otthon azután beült, jól esõen a forró fürdõvízbe, amikor Eszti anci belépett a fürdõszobába. Máskor is sokszor voltak így együtt, Anya és lánya, itt lehetett a legjobban beszélgetni...Andi nem kertelt, azonal áradozott Tiborról, milyen csodálatos vele, ilyen pasi még nem volt, a férfiasságát is szenvedélyesen dícsérte...amikor észrevette, hogy Eszti anci nem csak õt figyelte eddig, de közben megvált pongyolájától, és egész meztelenségében, forró, felizgult testtel, hallgatta a \"beszámolót\". Andi nem is gondolta volna, hogy ilyen gyönyörõ, és jó belevaló \"csaj\" Eszter ancika. Eszti, lassan, kiélvezve a helyzetet, szétvetett lábbal, mesélt Tiborról, és többéves viszonyukról, a végén megjegyezte, tökéletesen megértem, hogy ragaszkodsz Tiborhoz a szeretõmhöz! Majd látván Andit, nemhogy túlteszi, de õ is élvezi a helyzetet, \"Mit szólnál kicsim, ha meglepnénk holnap Tibort!? Fessük át a hajunkat szõkére, a fekete után ránk sem ismer !\" és nevetett.
Andinak tetszett az ötlet, egymásnak segítve, mindketten \"kiszõkültek\", még magukat is meglepte, ez az átváltozás! Másnap, elõbb a megbeszült idõpontnál, belopóztak a tanáriba, és átöltöztek, melltartó nélkül, egy átlátszó, és rövidke fehér köpenyt gomboltak magukra a bugyit takarja, de láttatni enged, szinte mindent és azonnal...a hatás és a meglepetés nem is maradt el ! Tibor még megdícsérni is elfelejtette az ötletet, no meg a látványt, amitõl a farka keményen merdezett, ledobta a ruháit és bezérta az ajtót. Nem volt számára új a helyzet, kivéve Andikát, aki szépen \"tanult\" tovább is szorgalmasan, kényeztették, szájukkal egyszerre maszírozva a faszát, Eszti közben pózolt, amit Andi is remekül követett, mindent beleadtak a játékba! Tibor is beavatta õket perverz kis ötlettõl vezérelve, elõadta, hogy ének iskolát tanítana nekik másképpen...a lányok kezébe adta a mérõrudat, akik a táblára ügyeskedtek egy üres kottát, egyetlen hangjeggyel, majd Tibor elégedetten a rajzocskával megkérte õket hogy helyezzék a mérõrudat erre a kis hangjegyre, igyekezzenek ott tartani, fenekükekt, pedig tolják ki... egy ideig gyönyörködött a látványban, felváltva fogta meg a puncijukat, dugta be újját, és popsiba is bement. Majd megadta a kezdõ lökést, amitõl ténylek megtelt hangokkal a terem, talán az összes, amit el lehet képzelni. A rúd sem maradt a helyén, kopogott a táblán, leesett a földre, a lányok a tenyerüket tartották a táblán, miközben Tibor baszta mindkettõjüket, jól keményen, többször is elélveztek, Tibor elõtt térdeltek, nyitott szájjal, várták, arcukra élvezzen. Végül, megköszönték a \"külön órát\", míg élvezettel nyalták Tibor farkát. Andika igazán sokat tanult ezen a nyárimunkán, és ami nem utolsó, egy kis pénz is állt a házhoz!

Nézd meg kismarcsi többi szexi történetét is!