Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3919
Szavazatok: 13
Feltöltve: 2013. november 19.

Keleten II./ plázsról haza úton...

Szóval bent ültem Ayhannal az autó hátsó ülésén, vizes fehérnemûben becsavarva egy szál törölközõbe, rajta pedig csak egy törölközõ volt.
A lakásunk a város másig felén volt úgy 45 percre a plázstól.
Laza beszélgetéssel kezdõdött az út,egészen addig amíg meg nem fogta a kezem majd megszorította és tekintetünk össze fonódott , itt indult el a lavina, nem érdekelt bennünket, hogy barátaink elõl mirõl is cseverésznek vadul csókolózni kezdtünk. Lehámozta rólam az átázott törölközõt, mellem csókolgatta, úgy szívta a mellbimbóm, hogy nemcsak a tengervíztõl lett nedves a puncim!
Teljesen bezsongtam ettõl a pasitól! Megszûnt a külvilág,nem érdekelt semmi csak hogy magamban érezzem, de tövig!
Van egy rossz vagy jó tulajdonságom / ez csak nézõpont kérdése/ de meg érzem, ha néznek, fõleg ha bámulnak!
Tayfun vezetés közben – ami azért nem veszélytelen- kukkolt a visszapillantó tükörben, tekintetünk párszor összeakadt!
Élveztem a játékot, ezt apró nyögésekkel tettem hallhatóvá!
Ayhan az õrületbe kergetett,de nemcsak engem, hanem kíváncsiskodó sofõrünket is, halk morgolódás után felhúzott egy elválasztó falat az elsõ és a hátsó ülések között.
Ezután a finom cirógatást felváltotta a vad dugás!
Hirtelen hanyatt lökött az ülésen, tangámat félrehúzta, és egy hirtelen lökéssel bennem volt, mivel már nagyon nedves voltam nem okozott fájdalmat hirtelen mozdulata, de meglepõ módon nem mozdult, hajamat fogva az üléshez szegezett, én már nem bírtam, próbáltam csípõmet megemelni,de rám nehezedett és nem engedte. Kértem, de inkább könyörögtem, hogy mozduljon már ez kibírhatatlan, vad csókkal tett pontot kérésemre,de még mindig nem mozdult!
Csak néztük egymást pár percig, lüktetõ vastag farka teljesen kitöltött.
Amikor már gondolom õ sem bírta tovább, vadul dugni kezdett,a körmeimmel a mellkasába szántottam ezzel még jobban felkorbácsoltam vágyát! Lábaimat a nyakába „dobva” folytatta , így elkezdtem a csiklómat simogatni azt éreztem felrobbanok, annyiszor élveztem el, hogy megszámolni sem tudnám.
Szerettem volna, ha forró lüktetõ farkával a számba élvez, vágytam az izére, de az volt a válasz, hogy azt hagyjuk meg legközelebbre, így be kelet ennyivel érnem. Még sokáig döngette pucim, majd éreztem megfeszül a teste és az én hüvelyem is szoros gyûrûként tapadt farkára belém élvezett és én is vele együtt elélveztem el!
Amikor már kissé összeszedtük magunkat,éreztük , hogy már egy helyben áll az autó, kimásztunk szerelmi fészkünkbõl.
Bea és Tayfun az autó mellet toporogtak, barátnõm megjegyezte, hogy már 30 perce megérkeztünk de nem akartak zavarni, had fejezzem be amit elkezdtem,legalább nekem legyen jóóó!
Elköszöntünk Tayfun most is furán nézett rám,és két puszi kíséretében a fülembe súgott valamit amit nem hallottam- lehet, hogy tengervíz volt a fülemben-??!!
Ayhan kézcsókkal köszönt el, és hogy majd hív!

Folyt. Köv. ..elsõ éjszakám két férfival

Nézd meg H D többi szexi történetét is!