Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6617
Szavazatok: 10
Feltöltve: 2013. október 22.

Spricc a mélygarázsban

Pár éve a neten megismerkedtem egy szexis, kismellû lánnyal. Mindketten szeretõt kerestünk akkor, ha jól emlékszem, egy fórumon találkoztunk össze.

Az elsõ randira egy kollégám kocsijával mentem, mert az enyém szervizben volt.
Összefutottunk, puszit adtunk, kávéztunk, elmondtuk egymásnak a perverzióinkat és a határainkat, közben folyton a lábát bámultam, mert fényes, testszínû harisnya volt rajta, amit imádok. Látszott, hogy van mit kezdenünk egymással, ezért felajánlottam, hogy hazaviszem.
A sors kegye, hogy a másodiktól a parkolóig kettesben voltunk a liftben. Csókolózni kezdtünk, és a combjai közé nyúlva simogattam a harisnyás lábát.
Figyelmeztetett, hogy óvatosan, mert egy mûtét miatt nagyon könnyen spriccel, ha izgatják, de nem hittem neki.
Jó messze álltam meg a gyakran használt útvonalaktól, így nem kellett nagyon tartani attól, hogy észrevesznek minket. A kocsiban felhajtottam a szoknyáját, kipatentoltuk a bodyt rajta, és a harisnyán keresztül izgattam az ujjaimmal. A hangját figyeltem, és változtattam az intenzitást. Másfél percen belül telespriccelte a jobb elsõ ülést :))
Nagyon izgató látvány volt. Nem is hagytam abba, kiszaggattuk a harisnyáját, és rendesen megujjazva még nagyobbat spriccelt.
Én jöttem sorra, szépen, lelkesen szopott, igyekezett tövig bevenni a szerszámot. A vastagsága miatt öklendezett is, ami külön izgató, a kifolyó, sûrû nyállal együtt.
Hatalmasat élveztem. Azt hittem, hogy lenyelte, de fél perccel az élvezésem után megcsókolt, és az egészet áttolta a számba.

Hazavittem, az ülést lemostam egy kis palack ásványvízzel, és a napon parkoltam lehúzott ablakkal. Nyom nélkül megszáradt, a kolléga semmit sem vett észre.

Nézd meg András többi szexi történetét is!