Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
szlaca73
Pontátlag: 2
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 9080
Szavazatok: 10
Feltöltve: 2013. november 11.

X X X

Haverom élettársának egyik húgáról van szó, és a dolog így történt: egy forró nyári nap végén lebicikliztem haveromhoz. Péntek volt, és az égen erõsen gyülekeztek a viharfelhõk. A haverral iszogattunk meg a fociról beszélgettünk, amikor elkezdett szakadni az esõ. Hazaszóltam anyámnak telefonon, hogy itt maradok, és beszélgettünk tovább. Aztán érzetem, hogy majd összepisilem magam, így a fürdõszoba felé vettem az irányt. Ahol nem kis meglepetésemre haverom élettársának egyik tizenöt éves húga zuhanyozott. A lány -Zsuzsi- , nem zavartatta magát, amikor beléptem a helyiségbe: zuhanyozott tovább.
-Bocsi, de kell... - mentegetõztem, és elõvettem a gatyámból a farkam, és azonnal pisilni kezdtem.
-Csak nyugodtan -mondta Zsuzsi, -engem nem zavar...
Így aztán kipisiltem magam, aztán, amikor el akartam tenni a nadrágba, elkezdett merevedni a farkam. Zsuzsi csodaszép teste megtette a hatását. Tudtam ugyan, hogy 20 év van köztünk, nyugodtan lehetett volna a lányom is(némi túlzással), mégis begerjedtem rá. Hogy kölcsönös volt a dolog, mi sem bizonyította jobban, hogy mióta elõvettem a farkam, a lány csak a punciját \"szappanozta\". Bár jónéhány csajon túl voltam már, ez a 18 éves kis csinibaba úgy felizgatott, mint még soha senki. Hozzáteszem, addig korban hozzámillõ barátnõim voltak...
-Te, Zsuzsi... -kezdtem, megvakarva a fejem búbját. -Voltál már pasival? -kérdeztem, majd merész mozdulattal átkaroltam derekát, és magamhoz öleltem. Aztán mielõtt bármit is mondott volna, lecsúsztattam kezemet a fenekére, és belemarkoltam. Másik kezemmel letoltam magamról a rövidnadrágot, meg az alsógatyát, és kiléptem belõle.
-Még nem, de... Épp ideje, hogy legyek. - mondta. A fürdõszoba végében találtam egy ágybetétet, kihúztam a helyiség közepére, és a lányt, kiemelve a fürdõkádból, ráfektettem. Õ ösztönösen szétnyitotta lábait, én meg elkezdtem nyalni azt a finom, csupasz kis punciját. Zsuzsi halk sóhajaiból tudtam, hogy neki is jó, így kicsit mélyebben szántotta nyelvem a szeméremajkai közötti rést. Farkam már majd eldurrant, így kénytelen voltam valami undorító dologra gondolni. Mikor már elég nedvesnek éreztem punciját, felálltam.
-Térdelj fel. -mondtam. Feltérdelt. Megfogtam a farkam, meg a lány fejét. -Szopjad, bébi! -utasítottam. Szájába vette a dákóm, és elkezdte szopni. Kezdõ létére egész jól csinálta. Majd hanyatt feküdt , széttette a lábait, és így szólt:
-Vedd el a szûzességem, nagyfiú! -nem kellett kétszer mondania. Befeküdtem gyönyörû combjai közé, odaigazítottam a szerszámot a bejárathoz, és egy finom, óvatos, de határozott mozdulattal tövig felnyomtam a szûz punciba. A lány sikoltott egyet, majd pár lökés után éreztem, hogy õ is mozgatja alattam magát. Egész meglepõen össze tudtunk dolgozni... Egy idõ után négykézlábra állítottam, és hátulról dugtam forró, nedves, szûk pináját. Aztán merész ötlettõl vezérelve, simogatni kezdtem segglyuka környékét, egyre közelítve a hátsó bejárathoz, miközben farkam vadul dolgozott puncijában.
-Te, Zsuzsi... Ki akarsz próbálni valami újat? -kérdeztem.
-Igen. - mondta. Erre kihúztam farkamat a pinájából. Elõbb mutatóujjammal kicsit bejárattam a hátsó bejáratot, meglepõ módon egész jól tûrte, majd dákómat bekentem tusfürdõvel, és egy határozott lökéssel félig beküldtem a tizenötéves fenékbe. A lány hatalmas sikolyát szerencsére elnyomta egy óriási menydörgés, aztán már csak halkan sikkantgatott, miközben farkam ki-be járt a popsijában. Még tíz percig bírtam, aztán beleélveztem abba a gyönyörû, formás kerek popójába.
-Holnap jössz? -kérdezte.
\"Bûnös\" viszonyunk fél évig tartott.