Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 10475
Szavazatok: 16
Feltöltve: 2013. október 16.

Elsõ szvinger-élményem

Jó régen volt már, több mint tíz éve. Azóta is szeretem a csoportos szex hangulatát.
Augusztusi szombat déltán volt, a város kiürült, és nem volt barátnõm éppen, sõt az összes szexre kapható (2) ismerõs lány is nyaralni volt. Azon voltam, hogy chaten ismerjek meg valakit, akivel még aznap találkozunk, szexelünk egy jót, aztán eszünk valamit, megnézünk valami filmet, amit a VIDEOTÉKÁBÓL hozunk fel.
Chateltem párhuzamosan 3-4 lánnyal, kezdett is érni a helyzet, de kiderült, hogy az egyik chatpartner azért van csak ott, hogy szvingerklubba keressen látogatókat.
Nem is tudtam addig, hogy léteznek ilyen helyek. Igazából el sem hittem, de volt weblapjuk, így annyira kíváncsivá tettek, hogy elmenjek.
Borotválkoztam mindenhol, és elautóztam az Eagle-be. Kicsit féltem, hogy ez valami nagy lehúzás lesz csak, de szerencsémre volt már 2-3 pár, mire megérkeztem.
Beszélgetni kezdtünk, aztán az egyik pár levetkõzött, és bementek a medencébe. Nagy baj nem lehet, ha utánukmegyek - gondoltam, és meztelenre vetkõzve bementem én is.
Valahogy a környékükre keveredtem, beszélgettünk, õk közben ölelkeztek-csókolóztak. Kissé közelebb húzódtam, és hirtelen egy nõi kéz markolt rá a farkamra a víz alatt. :)
Kezdett tetszeni a dolog. Gabi - a lány valahogy közénk került, és mi fiúk mindenfelé kalandoztunk a testén. Láthatólag mindannyian élveztük a játékot. Pár perc után kimentünk törölközni, és megszáradva a medencén túli küzdõtér felé vettük az irányt. A küzdõtér valami fekete textillel volt borítva, a padlón matracok és lepedõk, UV-világítás. Olyan természetesen jött, hogy mit kell hármasban csinálni, mintha ott nõttem volna fel. :))
Pár perc hármas játék után többen is bejöttek. A többség nem túl távol akcióba kezdett, a magányos pasik viszont csak kukkoltak, és a gatyájukba nyúlkálva verték a farkukat. Ez a rész elég gáz volt sztem...
A párokkal viszont egy komoly gabalyodás kezdõdött, a végén már nehéz volt követni, hogy ki-kivel van... mindenesetre a nõk sokat élveztek, simogatták egymást. Jobb volt, mint a filmeken.
3 óra nagyrészt matracon történõ munka után hullafáradtan indultam haza, néhány új telefonszámmal és széles vigyorral az arcomon.

Valami ilyesmihez keresek most partnernõt.

Nézd meg András többi szexi történetét is!