Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6611
Szavazatok: 18
Feltöltve: 2013. október 04.

Egy

A lány megborzongott, ahogy kilépett a ház ajtaján. Ragacsos téli idõ volt, a ködtõl nem látszott a sarki buszmegálló sem, ahova igyekezett. Hogy mégis jó kedve legyen, visszagondolt a \"reggelire\", amit épp az imént fogyasztott el: sperma, vastag farokból. Kellemes borzongás futott át rajta, még az idõjárást is feledtette vele, egészen, míg meg nem csúszott a járdán egy jégfolton.
-Anyád! - fûzte hozzá, ahogy visszanyerte egyensúlyát, még be is mutatott a kerítés túloldalán gubbasztó ház felé: az ott lakó vén szivar sosem takarította le a telke elõtt a járdát, így ezért a csúszásért is õt okolta.
Hamar feledésbe merült hát a szájában honoló kissé édeskés íz, hiszen a tömegközlekedés nem kedvezett neki, hogy holmi erotikus fantáziálásnak szentelje idejét. Pedig, ha tudta volna, hogy milyen forró éjszakába fog torkollni az aznapi történések folyama, minden bizonnyal tág pupillákkal várta volna elkövetkeztüket...

A munkahelyén már lehetett volna fogalma róla, micsoda élmények fogják várni. Rögtön akkor, amikor az egyenruha mellsõ zsebébe rejtett mobilja kellemesen megrezegtette az ingerre azonnal keményedõ bimbóit. A nõvérruha olyan feszesen állt rajta, annyira szûk volt, hogy melltartót és bugyit nem is szokott felvenni alá - a nem annyira súlyos állapotú férfibetegek legnagyobb örömére. Direkt bimbójához nyomta a készüléket, ahogy kihúzta a zsebbõl, s arra gondolt, hogy csak meg kellene fogadnia kolléganõje tanácsát, és készíttetni magának egy bugyit, amin a telefonzseb épp a puncijánál lenne. A rezgésre és a gondolatra úgy benedvesedett, hogy már résre nyitott szájjal pattintotta fel a kagyló-készüléket.
A következõ pillanatban sóhajtás hagyta el ajkait, de akár mondhatnánk nyögésnek is: szeme elõtt bontakozott ki az MMS üzenetben párja farka. Keményen, ágaskodóan... ahogy a férfikéz épp hevesen veri. Azonnal elindult a mosdó felé, szemét nem bírta levenni az ágaskodó falloszról, s már a szája szélét nyalogatta, mikor végre behúzta magára a kis fülke ajtaját, épp, amikor a farokból elõtûnt a sperma, amit annyira szeretett a szájában érezni.
Pár gombnyomással fényképezõre állította a mobilt, aztán egyszerre két ujját nyomta fel magának. Szorgosan kattogtatta a kis gépet, egészen, míg a puncija nedvei közt el nem élvezett, s azok végig nem folytak combja belsõ felén. Kicsit pihegett még a fajanszon ülve, míg összeállította saját üzenetét, aztán felkelt, elrendezte ruháját, és elindult kifelé, hogy megmossa arcát. Ahogy kilépett a kis fülkébõl, rá kellett jönnie: hibázott...
Szemben az ajtóval, a piszoárok elõtt két férfi is állt, mindkettõ a farkát verte. Rossz mosdóba vette be magát, miközben a párja faszáról ábrándozott - kellett rájönnie a lánynak.
Hirtelen azt sem tudta, mit csináljon, mikor az egyik férfi elélvezett, s hatalmasat lõtt felé. A sperma a lány lábáig ért, ott folyt lefelé, s ez annyira felforralta a vérét, hogy gondolkodás nélkül lépett közelebb a másik, szerencsésebb férfihoz, térdelt le elé, és vette szájába a merev szerszámot. Odaadóan, bõ nyállal kezdte szopni, kiélvezte minden keményre merevedett centijét, jólesõen simogatta meg a makkal torka elejét.
Lehunyt szemmel cuppogott, s annyira elragadta a hév, hogy nem is hallotta, ahogy a férfi egyre mélyebbeket nyög. Azt vette csak észre, hogy száját, torkát ellepi a kellemes folyadék, s õ csak cumizza, cumizza, míg szinte szárazra nyalja a lassan lankadó farkat.
Elégedett mosollyal az arcán állt fel, s puszit nyomott a kielégült \"beteg\" arcára.
-Máskor azért ne számítson ilyen gyógyszerre, ketteske... -mondta neki, aztán kilibbent a mosdó ajtaján, egyenesen a nõvérszoba felé véve az irányt.

Az öltözõbe érve, kinyitotta a szekrényét, és mivel még mindig nagyon izgatott állapotban leledzett, táskájából elõvett pár fényes golyócskát, melyek vékony zsineggel voltak összekötve. Halk nyöszörgés közepette tolta fel puncijába magának mind az öt golyót, aztán helyezkedett kicsit, élvezte ahogy hüvelyében elrendezõdnek a kemény testek... aztán indult dolgára. Aznap szinte az összes férfibeteg állapota a javulás útjára lépett...