Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6141
Szavazatok: 21
Feltöltve: 2013. szeptember 28.

Éjszakai túra

A nyáron történt, hogy meghívtak egy éjszakai túrára a budai hegyekbe. Nem nagyon vettem részt addig ilyen eseményen, így nem túl buzgón, de igent mondtam. Eljött a nap (este) és a találkozási helyre mentem. Ott egy lány várt (a meghívó személy), senki más.
- Kétszemélyes túrát szerveztem magunknak. Remélem, nem bánod - mondta széles mosollyal, mikor megkérdeztem, hol vannak a többiek.
- Rendben - mondtam zavartan és kicsit ijedve.
Elindultunk. Kb. 20 perc séta után elértük a Erzsébet kilátót. Ott \"megpihentünk\" egy-egy sör társaságában és beszélgettünk. Meséltünk magunkról, dolgainkról. Feltûnt, hogy mindig közel ül hozzám, össze-össze érintve combjainkat. Melegek voltak akkoriban az éjszakák is, nem csak a nappalok, így rövid nadrágban és pólóban voltunk.
Folyton kereste a testi kontaktust, hol megérintette a kezem nevetés közben, hol \"megbotlott\" és nyúlt felém, én érte. Jól éreztem magam vele, ismertem már egy ideje.
Telt-múlt az idõ, s mi elértünk a Kaán kilátóhoz. Itt fel lehetett menni. Felmentünk. Kb. fél 1 lehetett, korom sötét mindenhol. Felérve csodálatos látvány tárult elénk, a város kivilágítva, mint egy fény-óceán. A szél kellemesen cirógatta izzadt testemet, tökéletesnek tûnt minden.
Felé fordultam, hogy kérdezzek valamit, õ csak bámult rám. A széltõl megmerevedtek mellbimbói, amit a pólóján keresztül is jól láttam. Közelebb lépett és megcsókolt. Hosszan, forrón. Ágyékát nekem feszítve, neki döntve a korlátnak. Megfogtam fenekét, megmarkoltam, éreztem, jól esik neki. Benyúltam pólója alá, a sportmelltartót is feltoltam és megfogtam a mellét. Kemény bimbója majd kiszúrta a kezem. Kéjesen felnyögött.
- Akarlak - zúgta a fülembe és a gatyámba nyúlt. Megfogta félmerev farkam és simogatni, húzogatni kezdte. Elvesztettem a fejem. Szinte letéptem a felsõt róla, számba vettem a mellét. Nyelvemmel körbe cirógattam, puszilgattam a kõkemény bimbót. Õ a hajamba túrt és mélyeket lélegzett. Egyre lejjebb mentem. Lehúztam a nadrágot a bugyival egyszerre, átemeltem egyik lábát a vállamon és belenyaltam forró, illatos, nedves puncijába. Hátra vetette a fejét, mélyebbre és mélyebbre tolt. Csípõje ficánkolt, nyelvem szorgoskodott. Éreztem, belemar a fejbõrömbe, nyelvemet bedugtam olyan mélyre, amennyire csak tudtam és úgy izgattam tovább. 5 másodperc múlva elment. Remegett a lába, markolta a fejem, sóhajtozott halkan. Mikor kész lett, felálltam. Õ letérdelt, kivette csatakos farkamat és szopni kezdte. A torka mély és forró volt. Én is hátra vetettem fejem az élvezettõl, félhosszú hajába kapaszkodtam. Már majdnem kész voltam, mikor megzavartak minket. Másoknak is eszébe jutott éjszaka kirándulni a kilátóhoz. Gyorsan felöltözünk és úgy tettünk, mint, ha pihennénk. Elõvettük a szendvicseket, ettünk, ittunk, közben szemeztünk, izgattuk egymás fantáziáját.
20 perc múlva elment a társaság. Újra közel lépett hozzám.
- Érezni akarlak belül is - mondta és megint letolta a nadrágom. Hátamra fektetett és szopni kezdett. Keményre vált a farkam, ekkor õ is levette a ruháját és rám ült. Lassan, mélyre engedett magába, közben végig a szemembe nézett. Teljesen felizgultam ettõl. Lovagolni kezdett rajtam, egyre hangosabb lett, én egyre erõsebben markoltam. Rám bukott, beleharapott a nyakamba, markolta a vállam és felsikkantott, egyre hangosabban. Rángatózott rajtam, tépett, harapott, karmolt, kiabált. Nagyon tetszett ez nekem, mindeközben igyekeztem nagyon mélyen lenni benne.
Leszállt rólam, felállított. Újra elém térdelt és bekapta kéjnedvétõl lucskos szervemet. Mélyen, forrón és lassan. Makkommal éreztem torka befogadóképességének határát. Nem kellett sok már nekem sem. Jeleztem, elmegyek, de õ magában tartott és mindent a szájába kért. Belemarkoltam hajába, szinte kitéptem a fejébõl, mikor eljött a pillanat, de õ nem tágított. Mikor végeztem, felállt, kihajolt és kiköpte mind. Utána megcsókoltam forrón, átszellemülten.
Egymás vállára borultunk, pihegtünk, közben a szél szárította izzadt testünket, cirógatott minket.

Nézd meg Foglalt többi szexi történetét is!