Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Peti
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 3780
Szavazatok: 26
Feltöltve: 2008. december 20.

2 in 1

Elsõ rész.

  Már napok óta nem találkoztam Noémivel. Hazautazott, türelmetlenül vártam visszatértét. Telefonjaink szinte izzottak, beszélgetéseinkben vibrált a vágy. Úgy döntött egy nappal lerövidíti távollétét, és én másnap, már kora reggel rohantam hozzá. Akkoriban egy belvárosi házban bérelt egy kis lakást. Az utcája elején lévõ kisbolt még csak most nyitott, gondoltam meglepem kedvencünkkel, vettem három túró rúdit. Mióta valaki megalkotta az édesség két értelmû nevét azóta mulatok rajta. Most is ezen gondolkodtam mikor az elém leparkoló autóból kipattant régi barátom, Gábor. Cége ügyeivel a Noémi házában lévõ ügyvédi irodába igyekezett. Ahhoz, amelyiknek az ablakai elõtt befelé menet muszáj elmennünk. Megörültem a találkozásnak, együtt indultunk a ház felé, majd egy gondolatom hatására hirtelen megtorpantam - ez az a nap, az a lehetõség, melyet hetek óta tervezgetek-. Felé fordultam: -Figyelj csak.....

Pár perc múlva egyedül kopogtattam Noémi lakása ajtaján. Nyílt az ajtaja és máris karjaim közt tartottam. Fejét két kezembe fogva szóhoz sem hagytam jutni összevissza puszilgattam. Ölelve köszöntöttem, - jaj,de hiányoztál-, Mire a szobájába jutottunk alig volt rajtunk ruha, szorosan hozzá simultam. Egyszerre próbáltam teste teljes felületét érezni és lépni, így szinte rázuhantunk az ágyra, ezen jót nevetve, lassúbb tempóra váltottunk. Kezem kutakodva simított végig testén, ajkaink összeforrtak, majd lefelé indultam csókokkal borítva utamat. Nem hagyta, hogy eljussak nunijához, hirtelen a hátamra fordított és ajkai gyûrûként zárultak falloszomon. Felnyögtem próbáltam magamhoz húzni, õ ajkaival falloszomat egy pillanatra sem elengedve, lábát rajtam átvetve bársonyos ágyékát arcom elé tornászta, és én boldogan kezdtem kedvenc nyalakodásomba. Éreztem ahogy egyre jobban belemerül, átadja magát a kéjnek, egyre jobban szorította hozzám nuniját, szinte teljes súlyával rám nehezedett.

Ekkor csöngettek. Egy pillanatra megdermedtünk, majd folytattuk mintha mi sem történt volna. Megint csengettek. Felemelte a fejét kérdõn rám nézett és én vissza: -Vársz valakit?-, Nem-, válaszolta. Elmosolyodtam, - Akkor abba ne hagyd-, és csípõmet emelgetve próbáltam falloszomat visszajuttatni. Újra csengettek. Lepattant rólam, kikiabálva, -Azonnal-, csak úgy magára kapta pólóját és egy nadrágot. Ruhája szorosan tapadt felhevült testéhez. Félig behajtva a szoba ajtaját, nyitott ajtót. Zavart hangok, majd többször a nevemet hallottam, bekiabált, -Gyere egy kicsit, téged keresnek-, -Engem?-, Teszem a tudatlant. Meztelen testemre kaptam fel farmerem és félig begombolt ingem. Kilépve, régi barátomat meglátva jól sikerült elõadnom a meglepettet, elmondja az ügyvédi irodában várakozott mikor elhaladtam az ablak elõtt. Noémi kissé gyanúsan méreget, barátom szabadkozott, hogy ránk rontott, és nem akart bejönni. Ezt azért még sem hagyhatta, kedvesen beinvitálta, kért egy percet mielõtt a szobába engedne bennünket. A félig nyitott ajtón át láttam ahogy a szanaszét dobált fehérnemûinket összekapkodta, egy mozdulat és ágyunk kanapévá alakult.
Gáborral a fotelokba ültünk.
-mesélj mi van veled-, szótlanul hallgattam barátom, Noémi töltött egy üdítõt, cinkosan egymásra mosolyogtunk. Egyenes derékkal az összehajtott kanapéra ült és én rajta feledtem szemem. Vöröslõ haja remekül kiemelte arcának finom metszését, telt, íves ajkainak pirossága buja érzékiségét jelezte. Ruhája ráfeszült fiatal, ruganyos testére, inkább kiemelte mint takarta nõiességét. Vékony pólója és az erõs fény teljes szépségében megmutatta gyönyörû kebleit és mikor állt nunija halma is sokat sejtetõen domborodott. Ragyogó barna szemei félbeszakított szeretkezésünk folytatásának vágyától izzottak. Szívem dobogása torkomba kúszott. Egyre izgatottabban néztem és egy régi beszélgetésünk jutott eszembe:

Az autópályán jó tempóban Keszthely felé tartottunk. Mindenfélérõl csacsogtunk mikor átnyúlt nadrágomhoz, könnyedén kiszabadította a farkam, kacéran rám nézett. Lassítottam és lélegzetem visszafojtva vártam a folytatást. Elõször csak a kezével ingerelt majd mélyen a szájába kapta, pár perc alatt eljuttatott a csúcsra, az utolsó cseppig kiszívta nedûmet. Ahogy tudtam szorítottam a kormányt, már talán csak negyvennel haladtunk, a kamionok dudálva húztak el mellettünk, gyönyöröm újra és újra megrázkódtatta testemet. Kicsit késõbb bevallottam, bár régi vágyam volt, menet közben most éltem át életemben elõször. Megnyugodva már, az õ vágyai felõl érdeklõdtem. Õszinteségem és lelkesedésem hatására megnyílt, kissé félve, de kimondta- két férfival szeretném-, Át tettem a kezemet a combjára, megsimogattam, és mosolyogva a részletekrõl érdeklõdtem, hogy is? Szendvics :-)) ? Egy elõl egy hátul :-))) ? Összenevettünk, és éreztem, régi ellenérzéseim ellenére, bennem is felébredt a vágy...
Teltek a hónapok és együttléteink hatására meggyõzõdésemmé vált, a hármas játékok csodálatosak lennének számunkra. Igényli és imádja a hosszan tartó szeretkezést, kedvence a mély franciázás és nagyon szereti a popot. Szeretkezésünk közben ujjaimat gyakran mohon szopogatta, és ha négykézlábra ereszkedett, keze önkéntelenül nyúlt , hogy öröme csúcsának eléréséhez kényeztesse csiklóját. Bánatomra az elõre megbeszélt megvalósítástól visszariadt, de tudtam pásztor óráink közben bármikor szívesen fogadna egy, a semmibõl elõlépõ fallosz közeledését.

Ma a Sors váratlan lehetõséget teremtett. Gábor hozzám hasonlóan negyvenes éveinek vége felé tartott. Alkatunk, súlyunk és magasságunk közel megegyezett. Egy nagy cég sikeres elsõ embereként is megõrizte közvetlenségét, kedvességét. Kiegyensúlyozottság és önbizalom tükrözõdött megjelenésében. Szemeiben az élet szeretete, természetes vidámságával együtt csillogott. Noémim tartásán-, felsõ testét kihúzta, melleit egy lehelettel megemelte-, és érdeklõdõ pillantásaiból láttam tetszik neki barátom. Kellemes határozott mély hangját hallva úgy éreztem, itt a régóta várt lehetõségem

Pár perc telt el, Gábor mint ahogy lent megbeszéltük-, búcsúzkodott és elnézést kérve kikéredzkedett a fürdõbe. Szótlanul vártuk, hogy végezzen. Belefelejtkezve néztem Noémim csillagként ragyogó a vágytól türelmetlen szemeit. Hozzá léptem. Megsimogattam az arcát, ajkaira csókot leheltem. Gyengéden magához húzott, -kérek még-. Csókolgattam, fehér selymes bõrét két kézzel simogattam. Mellé ültem. Önkéntelenül megfogtam melleit, gyengéden cirógattam, meredezõ bimbóira pólóján keresztül nyomtam csókjaim. Bal kezem becsúszott ruhája alá, szélét lassan felfelé emelve, kiszabadítva jobb és bal mellét, nyakába gyûrtem pólóját. Kicsit hátrahajolt, hogy jobban melleihez férjek, ebben a pillanatban meghallottuk a csap csobogását. Megdermedt. Gyorsan vissza húzta a pólót, ismét elrejtve kebleit. Csalódottság sóhaja tört ki belõlem. zavartan mosolyogtam. Nagyra kerekedett szemekkel rám nézett, vadul száguldoztak gondolataim, a feszültségtõl remegni kezdtem, -mi lesz most?- Elgondolkodva lehajtotta fejét, kezem fogva lassan maga elé állított.

Megszeppenve álltam, lassan vánszorogtak a másodpercek, vert a víz, egy gondolat, - mi lesz most-, mi lesz most lüktetett fejemben. Huncut mosollyal rám nézett, gyakorlott mozdulattal kicsatolta az övem és letolta nadrágom. Ajkai mint aki szólni készül szétnyíltak, de helyette fenekem megmarkolva, ahol ért csókolni kezdett. Meglepetésemben nem jutottam szóhoz, s mire összeszedtem magam, barátom közeledõ lépteit hallottam. Mozdulatlanul állt meg baloldalamon, egyre izgatottabban nézte ahogy Noémi ajkaival falloszomon ki-be csúszkál melyet bal kezével tartott, feltekintett, - ugye tetszik? -, arcán egy szégyenlõs mosoly suhant át, és felkacagott, érdeklõdve Gáborra nézett, kissé jobbra fordult, kezével lassan végigsimított dudorodó nadrágján, könnyedén lehúzta cipzárját, mire felocsúdhattunk volna, kezében tartotta falloszát. Nézegette, méregette. Két kezében farkunkat külön-külön fogva felnézett, szemei felragyogtak ismét hangosan ránk nevettet. Farkunkat kétoldalt arcához húzta, felváltva szigorúan csak kívülrõl csókolgatta, nyalogatta, ujjai gyengéden simogattak bennünket. Mi elõredugva falloszunkat mint két fordított c betû feszengtünk. Egy hirtelen mozdulattal lekapta pólóját és mellei közé fogta, majd bimbóival dörgölgetett, mindkettõvel percekig így játszadozott. Késõbb figyelmét az új fallosz kötötte le, száját félig nyitva közeledett hozzá, odaérve alaposan szemügyre vette, érzékien körbenyalta,hegyétõl a tövéig többször végig csókolta, kézben fogva arcával simogatta, majd kezdett rácsúszni, lassan haladt lefelé, könnyedén tövéig eltüntette és elégedett mosollyal nyugtázta mikor elérte zacskóját. Kicsit ott maradt mélyen bent tartotta a falloszt, Gábor hatalmasat sóhajtott mire Noémi lassú ütemes szopásba kezdett. A sokkhatástól magamhoz térve gyorsan lekaptam ruhám, Noémim akartam. Szájában Gábor farkával oldalára fektettem. Lefelé kezdtem húzni nadrágját, csípõjét készségesen megemelve segített megszabadítani felesleges ruhadarabjától. Rádöbbentem alatta teljesen meztelen, -olyan régen történtnek tûnt-, csöngetéskor nem volt ideje bugyit venni. Gábor félig állt félig térdelt a kanapé mellett, hogy ágyékát megfelelõ magasságban tartsa, egyik kezével Noémi melleit simogatta, másikkal vetkõzni próbált. Úgy helyezkedtem, hogy Noémi kezével elérhessen, ezt észrevéve farkamnál fogva a szájához húzott. Rajtam folytatta a mély, ütemes szopást. Gábor gyorsan megszabadult ruháitól, két kézzel megmarkolta Noémi kebleit és csókokkal borította. Egyik keze egy gyors felfedezõ túra után a nunin körözött, és lassan szájával is lefelé vonult. Mikor elérte Noémibõl mély sóhaj tört ki, farkamat maga elõtt tartotta, mint fagyit nyalogatta. Gábor fejével lábai közé furakodott, azokat könnyedén szétnyitva nagy lelkesedéssel csiklóját szopogatta, nyelvével néha gyengéden be-bedugva az édes barlang bejáratát nyalogatta. Noémi pár percig hagyta ezt a felállást, érezte sokáig mi ezt nem bírjuk, visszakérte Gábor farkát, s mikor megszerezte édesen nyalogatta, kezével húzogatta. Végigcsókolva testét nunija felé vonultam, de mielõtt odaérhettem volna, egyik lábát az ég felé emelte. A lélegzetem is elakadt a látványtól. Jobboldalán fekve, élvezettel szopott és bal lábát meredeken az ég felé emelve nuniját magasra kitolta. Egész testemben remegtem. Egyik lábammal a földön támasztva közé térdeltem, farkam egybõl nunija réséhez talált, és könnyedén becsusszant. Lelkemet betöltötte hármasunk látványa, sokáig nem mozdultam. Élveztem a pillanatot, a percet. Gyengéden megcsókoltam melleit, kezével hajamba túrt. A csodák barlangjában eltûnt falloszom önkéntelenül feszengeni kezdett, meg-megemelkedett , próbált még nagyobbra nõni. Noémi fejének mozgása megállt, erõsen megragadta Gábor fenekét, úgy mozgatta szájában a falloszt. Felpillantott, majd mozdulatlanná vált, ránk bízta a folytatást. Gábor gyengéden tartotta fejét, fallosza minden mozdulatnál eltûnt Noémi szorosan rátapadó szájában. Keményen megragadtam csípõjét, lábammal a falnak megtámaszkodva a lehetséges legjobban behatoltam majd falloszomat teljesen hátra húztam épphogy csak hegyét bent tartva. Vártam egy pillanatot majd ismét egy lassú hosszan tartó mozdulattal hatoltam be, teljesen elmerülve forró nunijában. Következõkre körözve mozogtam, kissé jobbról, majd balról,felülrõl és alulról. Minden lökésem után mélyen bent és majdnem kint, egy pillanat szünetet tartottam. Ezzel adtam egy lassú ritmust melynek ütemét hamarosan Gábor is átvette. Minden mozdulatot nagyon élveztünk. Pillanatról-pillanatra nõtt bennünk a kirobbanni készülõ feszültség. A kinti hideg világ után egyre nagyobb élvezettel merültünk el a benti forróságban. Mielõtt elveszthettem volna önuralmam Noémi, gyengéden elfordult Gábor falloszától, rám nézve, szemével kérte cserénket.

Egy könnyed puszival búcsúztam nunijától, ahol Gábor egy csókkal folytatta, és mellei bimbócskáit cirógatta. Noémi a hátára feküdt, és magára húzta . Kicsit messzebbre léptem kanapénktól, onnan gyönyörködtem. Szorosan összesimulva feküdtek, Gábor szájával Noémi nyakát csókolta, ágyéka lassan mozgott kereste bejáratát. Megtalálva, egy erõteljes mozdulattal belökte falloszát, mire mindketten felhördültek. Kicsit mozdulatlanul élvezték egymás közelségét, a fallosz befogadását. Noémi széles nagy terpeszbe rakta lábait, Gábor föltérdelt, két kezét mellei mellé letámasztva. Elõbb kissé akadozva, de gyorsan rátalálva a közös ritmusra egyenletes mozgásba kezdtek. Megmarkoltam falloszom és átvéve ritmusukat húzogattam. Kis idõ múlva Noémi lábait kedvenc formájába Gábor nyakába helyezte, az csípõjét megragadva nuniját fallosza lökéseinek keményen ellentartotta. Felém fordult száját vágyakozva nagyra nyitotta. Hozzáléptem, mohon szívni kezdte falloszom, kezemmel fejét megtámasztva, ritmusukra hangolódtam. Noémi ajkai közé, lent és fent egy ütemre hatoltak be falloszaink,idegszálaink minden lökésnél erõsebben feszültek. Gyönyörünk hullámokban közeledett, egyre hangosabb légzésünk töltötte be a szoba terét. Testem egyre jobban megfeszült, tudtam hamarosan elvesztem önuralmam. Felborult ritmusunk, gyorsabban folytattam, tudtam közeledik robbanásom. Gábor vad erõteljesebb mozgásra váltott. Noémi állj -t intett, egy fordulattal mindkettõnkbõl kicsusszant, felült, gyorsan maga elé terelt bennünket. Karjaival mindkettõnket szorosan magához vont, farkunk a szája elõtt szinte összeért nyelvét kidugta és megnyalta õket. Kicsit engedett szorításán várakozón pillantott ránk. Egyszerre nyúltunk farkunkhoz és vadul verni kezdtük. Fel-felpillantva félig nyitott ajkakkal várta locsolásunkat. Jobb kezemmel õrült tempóban húzogattam falloszom, térdeim rogyadoztak, ismét remegni kezdtem. Szívem hangosan zakatolt, levegõt alig kaptam. Önkéntelenül mély morgó hangok törtek fel belõlem, még gyorsabb lettem,nem voltam ura magamnak. Kezembõl gejzírként kitörve, szétrobbant falloszom. Minden lövésemnél görcsösen rángatóztam, hangom betöltötte a szobát. Gábor hasonló állapotban állandó hörgése mellett hamarosan hatalmasat hördült, egész testében rángatózva gyors egymásutánban lövellte ki magja rengetegét. Noémi kezeivel fenekünkben kapaszkodva szemét csukva, száját kissé nyitva tartva, gyõzelmi mosollyal állta zuhatagunk. Két oldalról teljesen beterítettük, fehér nedvünk arcáról melleire csöpögött.
Lassan megnyugodtunk. Õ elégedetten ránk nevetett, kezeivel nedvünket mint krémet kicsit kenegette, falloszunkból kiszívta utolsó cseppjeinket és nevetve kifutott a fürdõbe.

Nézd meg Peti többi szexi történetét is!