Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Zsolti1989
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 7511
Szavazatok: 8
Feltöltve: 2013. július 28.

Brigitta

Brigi a középiskolás osztálytársnõm volt. Mikor elõször találkoztunk, nem hagyott mély nyomot bennem, mert lényegében egy teljesen hétköznapi falusi kislány volt, barátja is volt stb. Majd mikor végzõsök lettünk, hirtelen szakított a barátjával, és egycsapásra elkezdett másképp viselkedni, másképp öltözködni, a haját is mindig szépen megcsinálta, és gyakrabban huncutkodott is..
Mindig mellé ültem mikor lehetõség adódott rá. Eleinte csak hülyéskedtünk, de nyilvánvaló volt, hogy bejövünk egymásnak. Az áttörést egy teljesen jelentéktelen játék hozta meg, mikor is amõbázás közben, közölte, legyen tétje a dolgoknak.. Mondom rendben, ha legyõzlek leszopsz! :-) Legnagyobb meglepetésemre a következõ választ kaptam: -Nem vagyok semmi jónak az elrontója..
Meg is beszéltük, hogy átmegyek hozzá, de hónapokig tolódott a dolog, nem tudom miért, de sosem jutottam át hozzá...
Mikor is egy este beszélgettünk msn-en, és megkérdeztem mit szólna ha most azonnal átmennék hozzá. Családi rendezvény volt éppen, de nem volt ellenére, örült neki.
Át is gurultam, hála istennek nem találkoztam senkivel, a szobájában kötöttünk ki. Betett egy filmek, majd közölte hogy vegyem le a pólóm, mert megmasszíroz.. Nem is kellett többet szólnia, már le is vettem, és hasra feküdtem.. Irtózatosan jól csinálta. Már ekkor kõ keményen állt a farkam, alig vártam hogy megfogja..
-Brigi, nem lehetne hogy máshol is simogass? -kérdeztem
-Fordulj meg.. Mondta. Majd lehúzta a nadrágom, és simogatni kezdte a farkam miközben lágyan csókolóztunk. Gyönyörû mellei voltak, hatalmasak és kemények.
-Kérlek szopj egy kicsit!- mondtam
-Rendben. Felelte, és azonnal nekilátott.
Csodálatos élmény volt, látszott mennyire kívánta már a farkam Õ is, hiszen vadul szopta, nem volt semmi finom elõjáték.
Majdnem elélveztem, mikor lassított és kérte, hogy én is izgassam a punciját. Mielõtt nekiláthattam volna elszaladt és bezárta az ajtót mert a család a másik szobában volt :-)
Visszajött és alig hogy hozzáértem a puncijához annyira nedves volt, három ujjam szinte azonnal becsusszant.. Minnél gyorsabban ujjaztam, annál inkább verte a farkam, és körülbelül fél perc alatt hatalmasat élvezett..
Ekkor rámnézett, csókolt, majd megkérdeztem:
-Brigi élvezhetek a szádba?
-Nem, élvezz a kezemre.- felelte, majd hevesen szopni kezdett. Mikor érezte hogy végem kivette a szájából és végiglõttem a karján, rengeteg sperma eltávozott belõlem akkor, hiszen nagyon kívántam már. Élvezésem közben a nyakamat csókolta, és hevesen nyögött. Felejthetetlen élmény volt. Azóta neki is barátja van, de bármikor bevállalnék vele egy második menetet!

Köszönöm Brigi!

-Vége-

Nézd meg Zsolti1989 többi szexi történetét is!