Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3343
Szavazatok: 8
Feltöltve: 2013. június 05.

Szerelem elsõ látásra 3

3. találkozás!

Egy fájó, nehéz nap csak ennyi mi elválasztott bennünket, mit oly nehéz volt elviselni mintha az idõ összeesküdött volna ellenünk.
Vártam a hétfõ reggelt, hogy újra lássam, érezem, haljam a hangját, csókolhassam az ajkát…
Hûvös reggel volt ültem a vonaton és elképzeltem a pillanatot mikor megérkezem. Százszor, ezerszer, de a találkozás mégis más volt, benne volt minden, melyeket az elmúlt idõkben együtt átéltünk.
Ölelt, karjai átkulcsoltak féltõn óvón, ahogy csak egy szerelmes férfi tud ölelni egy nõt. Úgy viszonoztam, ahogy szívem diktálta érzékien szenvedélyesen. Autóba szálltunk s az út, mint végtelenség rohant elõttünk. De nem gyõzhet le minket sem az idõ sem a távolság mi már egymásé vagyunk.
Ma sem mentünk a kisházba, mienk volt a ház a pillanat. Mienk volt a vágy a szenvedély.
Megcsókolt, ölelt fogja lettem már eszem sem tiltakozott, hagytam tegye, amit tenni kell.
Lassan elkezdett vetkõztetni, ruháim sorra hagyták el testem átengedve magam az õ akaratának.
Tudtam, hogy nekem még zuhanyoznom kell mire õ boldogan jött velem. Beálltunk a zuhany alá és ismét az övé volt az irányítás. A tusfürdõvel lágyan simogatta bõröm, éreztem a testem nem engedelmeskedik már nekem. Akartam, hogy folytassa, elvarázsolt minden mozzanata, ahogy minden ponton, végig simogatott. Mikor a hajlatokhoz ért szinte szédültem, úgy borult rám a vágy. Már csak az intim zuhany volt hátra és nem volt semmi, ami elválaszthatott volna attól, hogy mélyen bennem érezzem…ahogy az elmúlt alkalommal nem tehettem meg.
Fáztam így a takaró alá bújtunk, hozzám simult melegítve vele testem, fokozva vágyam. Ujjai, mint valami mágnes találtak érzéki helyekre, simogatva, ahogy csak õ tud. Kitartó ujjazása eredményesen jutatott el többször is a csúcsra. Majd mélyen belém hatólt, ez volt az, amire nagyon vágytam. Mozgása oly felemelõ volt üdítõ, mint tavaszi zápor mely lágyan simogatja a búzamezõt. Már nem is tudom hányadik alkalommal jutottam a mennyországba, de arra vágytam soha ne legyen vége.
Most én vettem át a kényeztetõ szerepét itt volt az idõ, hogy õ is kapjon tõlem valamit, amibõl érezheti szerelmem. Ujjaim átfonták vastag, ágaskodó hímveszõjét és finoman kényeztetni kezdték, éreztem mikor erõteljesen duzzad a pillanat hevében, de nem engedett még várt, tudta még nincs itt az idõ. Majd kis pozíció váltás után mindketten hozzáfértünk a másik intim, érzékeny, vágyat,szenvedélyt fokozó pontjaihoz, és míg õ vad szenvedéllyel izgatta hüvelyem s csiklóm addig én duzzadó hímveszõjét kényeztettem. Maga volt a mennyország újból eljutni a csúcsra…vele.
Mikor ajkai vették át az izgatást már azt sem tudtam van e olyan pont ahol érintése ne lenne rám izgató hatással. Nem csak ajka, nyelve, de ujjai is fantasztikusan mozogtak érzéki testrészemen, és ha létezik csúcsok csúcsa hát ez az volt. Törõdése spriccelõ élvezettel jutattak el a végletekhez.
Kimerültem ez volt az a pillanat, amire vágytam, amit nem lehet megunni, ami ha rá, gondolok újból és újból gondolatban átérezteti velem az érzést.
Úgy bújtam mellé kielégülten, mint akinek elég volt. De kis pihegés után ég akartam õt éreztem még erõtõl duzzadó hím tagját, ami csak arra várt, hogy én birtokba vegyem. Hát meg is tettem és ekkor még nagyobb élvezetben volt részem. Ez már a véglet volt a szeretkezés utolsó pillanata.

Folyt.köv.:

Nézd meg Bea és István többi szexi történetét is!