Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Zorg
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3989
Szavazatok: 10
Feltöltve: 2013. június 04.

A mosoly éjszakája 3

HA CSAK AZ EROTIKÁRA VAGY KÍVÁNCSI NYUGODTAN KEZDHETED ITT, DE HA A TÖRTÉNET HÁTTERE IS ÉRDEKEL OLVASD EL AZ ELSÕ KÉT RÉSZT IS! KÖSZ ZORG


Lélegzetelállító, csókolózást egy idõ után csak azért hagytuk abba, hogy függõleges testhelyzetbõl a sokat sejtetõ vízszintesbe kerüljünk. Már nyomát sem láttam rajta a szomorúságnak, érzékien kezdte csókolni nyakamat, de most már nem idõzött ezen a ponton, hanem lágy, de egyszersmind határozott, mozdulatokkal haladt végig a vállamon, mellemen át a pocakomig, melyet nyalogatni kezdett. De ekkor egy pillanatra megállt és felült. E mozdulatát használtam ki arra, hogy átölelve segítsek megszabadulnia könnyáztatta blúzától, ami alól már-már teljes valójában tûnt elõ a még a csoki habzsolás elõtti korszakának megfelelõ méretû, ezért kebleit alig takaró cici fixe, melybõl készségesen bújt ki kérés nélkül…….Elállt a szavam! Tudtam mindig, hogy a melltartó a leghazugabb ruhadarab, hiszen „A felkelõket elnyomja, a csüggedõket felemeli!”, de mégis értetlenül bámultam, hogy hogyan lehet két ilyen gyönyörû nagy mellet belepréselni egy ilyen pici textilbe!?
Tetszenek? - kérdezte kacéran, majd egybõl hozzátette, hogy tudja, hogy itt bõkezûen bánt vele a sors, mert mindig is jól volt eleresztve dudákba! Már hogyne tetszettek volna, amikor világ életembe hatalmas „kebelbarát” voltam?! Úgy tûnt a végletekig ki akarta élvezni a helyzetet, mert kihívóan kezdte lóbálni didijeit arcom elõtt, jelezvén: Itt vannak, kezdj már velük valamit! Jó! Gondoltam, ha már tátva maradt a szám a látványtól maradjon is így, és bekaptam a jobb mellét, miközben a balt a jobb kézzel megpróbáltam átfogni ami már indulásnál is kivitelezhetetlennek tûnt, hisz annak udvara alig fért bele a tenyerembe, de igyekeztem helyt állni, és ez sikerült is, mert éreztem, hogy mellbimbói egyre keményebbek lesznek. De nem csak az õ cicijei keményedtek, hanem kinyúlt -és ezért már csak kényelmes alvásra használt- bokszeralsómban is egyre kevesebb hely jutott a farkamnak. Állapot változásom –mivel a kedves átvetett lábakkal az ölembe ült- ha akarom sem tudtam volna eltitkolni elõle, ezért cseppet sem lepõdtem meg a belõle kitörõ „Nocsak!” kiáltáson. Az indoklásán már annál jobban! „Hogy áll már a „répád”! - tette hozzá csodálkozva! Pedig a barátnõim azt mondták, hogy az öregebb embereknek ez már nem megy könnyen” Kösz! -mondtam, de egy cseppet sem sértõdtem meg, hanem igyekeztem szavaiba belemagyarázható elismerésre helyezni a hangsúlyt! Meg különben is, hogyan sértõdhettem volna meg egy szememben, és lelkemben egyre gyönyörûbbé váló lányon, aki a következõ pillanatban, kibújva ölelésembõl ismételten a köldököm alatt kezdi csókolgatni a hasamat, majd lejjebb haladván szájával próbálja lehúzni az alsómat? Az, hogy nem sikerült neki nem rajta múlt, mert akkor már a slicc részen teljes méretében kibujt a „szög a zsákból” Fenekemet megemelve segítettem megszabadítani magamat egyetlen ruhadarabomtól!
Mosolyogva lazán fogta meg farkamat, csak arra használva kezét, hogy fütykösöm ne ficánkoljon az orra elõtt. Nem kapta be azonnal, elõször a korona tövénél lévõ árkot simította végig nyelvével, majd utána makkomat nyalta körbe, mint ahogy az anyukák szokták lassan fagylaltozó gyermekük édességét, hogy az le ne cseppenjen. Egyszer csak cerkám, felsõ részét kezdte ütemesen szopogatni. Néha lassított, ilyenkor felnézett rám kivette a szájából és elöl végignyalta a fék résznél a húgycsövemig, ahova hegyes nyelvét egy pillanatra bedugta, de mozdulatsora továbbra is folyamatos volt, a következõ pillanatban ismét a makkomon tett egy kört majd már tûnt is el ez utóbbi rész a szájába, minden újrakezdés után mélyebbre és mélyebbre. Ágyam támlájának nekidõlve egy párnával a hátam mögött néztem és élveztem mit csinál. Élvezet volt ez a javából, mert az érintésen túl örömöt okozott nézni harmonikus mozgását, melyben törést nem lehetett felfedezni. Még a fejét sem mertem megsimogatni, önzõ módon féltem, hogy megzavarom, és vége lesz a harmóniának, a varázsnak. Fölösleges volt az aggodalmam, rá kellett jönnöm, hogy ezt csak bemelegítésnek szánta, mert a következõ pillanatban feljebb csúszott és keblei közt eltüntetve férfiasságomat a mellemet kezdte csókolgatni. Nagyon jó volt! Elérkezettnek éreztem a pillanatot, hogy a tétlenségbõl kibújva az ölemben fekvõ hatalmas keble alá nyúljak és finom kézmozdulattal megemeljem azt. Meglepõdve tapasztaltam, hogy mellbimbója ekkorra már barackmag nagyságúvá és keménységûvé alakult. De nem volt sok idõm ezt kitapasztalni, mivel egyre lejjebb, és lejjebb csúszott, hasamat, ágyékomat csókokkal elhalmozva, zacskóm aljánál állt meg. Innen irányt váltva heréimet majd pucámat végignyalva kapta be ismét férfiasságomat. De hogyan! Most nem csak a végét, hanem teljes hosszában, és már nem csak nyalta, szívta is, valamint olyan iramot diktált, aminél már nem sok sikerrel lehet visszatartani a beteljesülést. Így úgy döntöttem, hogy „Jöjjön, aminek jönnie kell!” De nem tudtam, hogy „nyeli e vagy keni” ezért az utolsó elõtti pillanatban egy „már nem ember még nem állat” szerû hangot kiadva figyelmeztettem, hogy -Hello baby azt hiszem gond van, elspriccelek azon nyomban! Nem zavartatta magát, tevékenységének az íve akkor sem tört meg mikor a szájába élveztem, csak a tempót lassította fokozatosan, türelmesen kivárva a befejezéssel azt míg az utolsó csepp is átkerült hozzá.
Kicsit jó volt? – szólt hosszú idõ után ismét hozzám. Nem feleltem, hisz tudtam, hogy kérdése költõi, melyre a választ én láttam, Õ érezte a szája sarkában…….. nem csak mosolyként testet öltve.
Elégedetten, és láthatóan kissé elpilledve feküdt le mellém. Nem követelõzött, de természetesnek tartottam, hogy rajtam a sor. Megköszönvén a Nekem okozott kéjt fölé hajoltam és szájon csókoltam. Nem foglalkoztam vele, hogy nyálcsere közben önmagam is ízlelgetem. Fogalmam sem volt mit szeret, de általában mindig beválik az a taktika, hogy: „Figyeld hogy kényeztet, mert valószínûleg Õ is ezt kívánja viszontérezni!” Így finoman belefújtam fülébe, érzékien megharaptam fülcimpáját, és nyakát kezdtem csókolgatni. Nem is maradt el a hatás egy borzongásból elõtörõ -akkor még halk- nyögésébõl, és leheletnyi csípõemelésébõl éreztem, hogy jó úton járok!
Dekoltázsán átcsókolván magam haladtam volna lejjebb, de állam elakadt az áthatolhatatlan akadályként elém tornyosuló hatalmas melleibe, melyek hanyatt fekve sem lettek sokkal laposabbak, már csak azért sem, mert azokból a bimbók külön halmot képezve magasan emelkedtek ki.
Ez jó alkalom volt, hogy testhelyzetet váltsak, és a lábai közé térdepelve bújjak be szoknyája alá, melyet elõzékenyen emelt fel. Kicsit féltem, hogy az egész napi munkát követõen milyen „airrel” fogok találkozni, de kellemes csalódásként konstatáltam, hogy már-már gyanúsan üde itt minden.
-Azért jöttem ilyen soká, mert egy szabad szobában letusoltam mondta.
-Ennyire látszott a tétovázásom? –suhant át az agyamon, és 3 órán belül másodszor szégyelltem el magam vele kapcsolatban, és csak most eszméltem rá, hogy blúza is, bõre is friss illatos volt eddig is.
Zavaromat cselekvéssel leplezve, térdénél kezdve lába belsõ részét kezdtem puszilgatni. Komótos apró csókokkal felfele haladván elém tárult combjának az a része amit napfény még a nõi napozóban sem ért soha. Lassú mozdulattal csippentettem össze kezeimmel csípõjénél, fogammal pedig hasánál bugyiját, és lefele csúszván „vittem magammal” a ruhadarabot, míg nem combja közepéhez érve mindketten a további fejlemények hátráltatójának minõsítve egy laza mozdulattal a szoba sarkába számûztük azt. Gyönyörû húsos punci tárult fel elõttem. A látvány, valamint az isteni pinaillat rabul ejtett, megszûntem gondolkodó ember lenni. Kamaszként vetettem bele magam a nyillásba, mutató és hüvelyk ujjaim széttárásával elõkészítvén a helyet nyelvemnek, nyálamnak, melyre sajnálattal tapasztaltam, hogy szükség volt. Picit meglepõdtem, hogy a hosszú játszadozás után száraz még, de kétségbe nem estem, mert tudtam, hogy a testesebb hölgyek libidója néha olyan mint a vidámparki „Lökd meg a kecskét” próba. (Nem könnyen jön a lendület, de ha az megvan akkor kõ kövön nem marad) Idõm volt. Lentrõl felfelé irányuló lassú nagy nyelvcsapásokkal, csiklójánál kissé nyomást gyakorolva nyalogattam punciját. Csakhamar az édes-fémes íz kezdett dominánssá válni számban, és fejemet apró önkéntelen rángást produkáló combjai satujába fogta. Minden férfi vágya így megfulladni, de bízva, hogy vár még 1-2 jó dolog az életben kiszabadítottam magam, ami nem ment könnyen mert csak ekkor vettem észre, hogy fejemet teljesen átkulcsolta lábával. Ezt „Mélyebben!” jelnek vettem, és behatóbb, pörgõsebb lefetyelésbe kezdtem. Gyönyörûséggel töltött el a látvány, hogy csiklója önálló életet kezdve egyre magasabbra emelkedett ki ajkai közül már-már fütyiket megszégyenítõ nagyságura duzzadva. Merész gondolatom támadt félnapos borostámmal lágyan cirógatni kezdtem ezen az érzékeny ponton. Reakciója minden képzeletemet felülmúlt! Kéjesen üvöltve -hajamba tarkónál belemarkolva- szorította államat alsótestéhez, mellyel vad mozgásba kezdett. Sikongatása még combjai tompításán keresztül is hangos volt. Nehéz volt lekövetni ezt a már-már törzsi tánc kategóriába sorolható vonaglást, melynek a csúcspontján, teste hídba emelkedett, majd rogyott össze.
-Ugye meg is baszol?! Jött zihálva egy értelmes mondat elõ belõle, miközben mellé feküdtem az ágyon.
-Hmmmmm gondoltam, úgy látszik a barátnõkkel a tapasztalatcserében odáig még nem jutott el, hogy tudatában legyen, hogy koromban -bár még akad egy-egy patron- de már nem golyószóró.
-Nagyon jó a franciád -mondtam neki.
-Volt alkalmam gyakorolni -felelte keserédesen- az a szemét (célozva korábbi barátjára) már nem is akart a végén mást, csak, hogy szopjak. De visszasírom már azokat az idõket is Karácsony óta csak a vibrátorom járt bennem, úgy vágyom már egy igazi faszra! -erõsítette meg elõzõ kérését.
- Meglepõ, hogy egy ilyen nyitott lány mint Te nem talál magának partnert közel fél éven keresztül- reflektáltam elõzõ gondolatára, melyre válaszként ismét kérés nélkül törtek elõ belõle a szavak.
- Mindig melózok, pluszt is vállalok, hogy tudjam fizetni az albérletet -kezdte- Meg az az igazság, hogy nem igazán tudok én hapsizni, ha hiszed ha nem Te vagy a harmadik akivel lefeküdtem. 15 évesen az elsõt alig ismertem. A csajok ajánlották amikor nyûgnek éreztem a szüzességet. Rendes volt, de nem éreztem semmit iránta, utána még találkoztunk párszor aztán ellaposodott az egész. Utána jöttem össze azzal a szeméttel (úgy látszik a neve már csak ez a jelzõ lesz a jövõben- gondoltam) Egykorúak voltunk Nagyon szerelmes lettem bele és azt hiszem Õ is belém, együtt fedeztük fel a szex igazi rejtelmeit Miatta nem mentem fõiskolára apám tök pipa lett e miatt. Addig sem nézte jó szemmel a kapcsolatunkat, de innen tiltott tõle. Addig rinyált amíg elköltöztem otthonról, és vártam, hogy milyen jó lesz felnõttnek. Rengeteget dolgoztam, már akkor pluszt vállaltam, mert Attilának (na mégis csak van neve) hol volt, de inkább nem munkája. Fõleg csak seftelt, és mindig valami nagy bizniszrõl papolt, hogy az elmegy elõtte, ha a zöldségesnél pakol, meg áruért jár éjszakánként. De valahogy nem akart ráköszönni a szerencse. A csajok mondták, hogy hülye vagyok, mert amíg én este dolgozom, Õt látták itt meg ott, meg ezzel meg azzal, de én nem foglalkoztam a pletykákkal, hittem benne. A dolgok akkor kezdtek igazán rosszra fordulni, mikor 2 éve terhes lettem. Én szerettem volna megtartani, de Õ leribancozott, az anyja is úton-útfélen azt kiabálta, hogy így akarom megfogni a fiát. Így elvetettem, de akkorra már minden szar lett. Nyíltan csajozott, amikor számon kértem, akkor kiröhögött, hogy a mai világban a hûség már egy idejét múlt dolog, meg én csak ne beszéljek, mert mit csinálok éjszakánként, amikor nem vagyok otthon? Hiába bizonygattam Neki, hogy duplán fizeti a fõnök az este 10 utáni munkát, és e pénz nélkül nem tudnánk magunk eltartani, csak röhögött rajtam. Egyre többet kimaradozott, és egyre kevesebbszer közeledett hozzám, de azokban sem volt nagy élvezet. Többször, gondoltam rá, hogy véget kéne vetni az egésznek, és hazaköltözni, de mindig bíztam, hogy minden jóra fordul. Aztán jött a Szilveszter, kérésére nem vállaltam mûszakot, mert megbeszéltük, hogy a régi haverokkal töltjük az estét, de hiába vártam nem jött haza. Éjfélkor hívtam, hogy „Boldog új évet! Mire vihogva közölte, hogy Nekem is, de nélküle, mert Õ új életet kezd, és abba már nem fér bele az én földhözragadt gondolkodásom. Azóta nem láttam a cuccaiért is egy haverját küldte el.
Csendben hallgattam, és közben azon gondolkodtam, hogy mennyire tipikus, vajon hány fiatal lány tudná szinte szóról-szóra elmondani a történetét. Ismételten Terézapusnak éreztem magam, tudtam, hogy ugyanúgy vigaszra vár mint szûk két órája, csak most már nem kötnek gátlások, és emiatt eszközkészletem, sokkal szélesebb skálán mozoghat mint a buksi-simogatás.
Karomra hajtott, vállamon pihenõ fején átnyúlva kezemmel lenyugodott mellbimbóját kezdtem lazán cirógatni, mely hatására az „ikertestvérével” együtt ismét, beélesítette magát. Ez ösztönzõen hatott az én állapotomra is, mert éreztem, hogy már nem a gravitáció van a legerõsebb hatással férfiasságomra. Nem csak én vettem észre ezt, mert a lelkét kiöntõ lányka átváltozott, vágyakozó nimfává, és olyan fürgeséggel dobta át derekam fölött egyik lábát, majd tüntette el tüzes ölébe félig merev hímvesszõm, hogy lehetõségem sem volt felvenni az érkezése elõtt kikészített óvszert. Derekát megfogva lassabb tempóra kényszerítettem miközben, felülve mellbimbóit szopogattam, melyek egyediségével még mindig nem tudtam betelni. Sikerült megfékezni szilaj mozgását, csípõje már az érintés minden morzsáját kiélvezõk eleganciájával emelkedett majd süllyedt újra, és újra, ügyelve a mozgástér teljes kihasználására. E lassú élvezet viszont kevésnek bizonyult az addig sem makulátlan merevedésem fenntartásához. Úgy tûnt találkozott már ilyennel, mert szemrebbenés nélkül csúszott hátra, térdelt a lábam közé, és vette kézbe a cerkám melyen laza csuklómozdulatokkal kezdte húzogatni a bõrt miközben elõre hajolva nyalogatta zacskóm és farkam találkozását, majd részsikert látván szájába vette és kézi besegítés közben szívni kezdte azt. 2 percen belül teljes lett a készültségem. Ekkor már nem mászott vissza lovagolni, hanem egyik lábával leszállt az ágyról a másikat maga alá húzva pucsítva kínálta fel magát. Formás altestébõl duzzadtan emelkedtek ki nagyajkai, melyek ebben a testhelyzetben nagyra nyílva engedtek utat, hogy hátulról behatoljak. Nem is kérettem magam, mögé állva lassú de alapos mozdulattal toltam be neki a fütykösöm teljes hosszában, de ez kényelmetlen talált (én is éreztem, hogy nem azonos tengelyen vagyunk), mert kisvártatva maga alá húzta az eddig földön lévõ lábát is. Okulva az elõbbi belágyulásból kevésbé lusta tempót kezdtem diktálni, ami úgy tûnt, hogy igencsak ízlett neki, mert sóhajai egyre erõteljesebbek lettek, és alakultak át a lökésütemmel megegyezõ ÁÁÁÁÁÁHHHHanggá, Az élvezet egyre jobban kezdte hatalmába keríteni, sárló kancaként dobálta farát, olyan kiszámíthatatlanul, hogy bármennyire szerettem volna mozgásomat hozzá igazítani kicsúsztam belõle. Ekkor magasugrókat megszégyenítõ hátast dobva vetette magát hanyatt, úgy, hogy medencéje az ágy szélén maradjon, így továbbra is álló helyzetben tudtam belevetni magamat az örömökbe, Élvezetes volt látni egyre fokozódó gyönyörét, mely során mellei kánkánt járva csapódtak fel és alá, és közben leírhatatlan hangok hagyták el torkát. Csakhamar teste ismét íjként feszülve emelkedett meg, majd aléltan zuhant vissza az ágyra. „Ezaz”! - pihegte alig hallhatóan, és kérdõen nézett rám.
Neked még nem volt jó?
Attól függ, mert nagyon jó, de úgy még nem. -feleltem
Gyere! - invitált a szája irányába, de úgy döntöttem, hogy most nincs hölgyválasz.
Mellei közé helyeztem be szerszámom, amiket Õ készségesen szorított össze és hagyta, hogy ott elringassam magam addig, míg nyakára nem spriccelt beteljesülésem bizonyítéka.
-Így lett teljes az este nekem.- mondtam
-Nekem ez még kell ahhoz.- felelte és szájával letakarította farkamat
Asszem\' ilyenkor mondják egymásnak a dohányosok, hogy: „Adj egy cigit!” gondoltam, de mi csak bágyadt némaságban feküdtünk egymás mellett és vigyorogtunk a plafonra.

folyt.köv.

Nézd meg Zorg többi szexi történetét is!