Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4713
Szavazatok: 10
Feltöltve: 2013. május 13.

Kapualj

Lassan 2 éve történt. Egy helyen dolgoztunk a lánnyal, céges bulit szerveztek augusztusban. Az össze jövetel után még bele vetettük magunkat az éjszakába és jött õ is. Folyton a közelemben volt, meg-megérintett. Hajnal 3 körül feloszlott a társaság én pedig felajánlottam neki, hogy haza kísérem. Meleg volt, sétáltunk és beszélgetésbe elegyedtünk. A szexre terelõdött a szó, ki kivel, mikor, majd egyszer csak így szólt
- Aludj velem, ha nincs hol
Meglepõdtem. Nem tudtam kezelni a helyzetet, nem vagyok hozzá szokva a nyilvános ajánlat tételhez. A testem viszont azonnal reagált, amit õ is észre vett, mert a könnyed nadrágon meglátszódott a mondat hatása.
Hozzájuk értünk. Már el akartam köszöni, amikor megfogta a kezem és vágyakozón rám nézett. Megsimogatott, arcához tette kézfejem. Megcsókoltam és õ olyan hevesen csókolt vissza, mint még senki. Már az utcán benyúlt a nadrágomba és lassan húzogatni kezdte egyre keményebb farkamat. Megfogtam apró melleit, megfordítottam, nekem háttal és nyakon csókoltam, miközben a melleit markolásztam. Azután a kis szoknya alá nyúltam és éreztem bugyiján keresztül is, hogy mennyire nedves. Félre húztam és finoman elkezdtem dörzsölni a csiklót. Kéjesen felsóhajtott, egyre szorosabban fogta kezem. Megálltunk. Kinyitotta a kaput és maga után húzott. Ahogy becsukódott az ajtó, elé térdeltem, lábát átlendítettem a nyakamon és belenyaltam forró pinájába. Bele túrt a hajamba, egyre ütemesebb lett a mozgása, majd magába húzta a fejem. Éreztem, ahogy teste megfeszül, kezei szorosan kulcsolnak, majd félhangosan felsóhajt. Aztán kitört belõle. Remegett az egész teste, szinte ordított. Felálltam, cirógattam testét, csókoltam arcát, száját. Mikor kitisztultak szemei rám nézett és ennyit kérdezett:
- Bekapjam?
Nem bírtam válaszolni, csak bólogatni. Elém térdelt, kivette kéjnedvben úszó férfiasságom és elnyelte. Tövig, szinte magába erõltetve szívott be. Nyelvpirszingje csak hab volt a tortán. Éreztem, nem kell nekem sok. Olyan forró, nedves és puha volt a szája, hogy nem láttam semmit az élvezettõl. Éreztem derekam jelzését, felsóhajtottam:
- Vigyázz! - és el akartam tolni magamtól. De nem hagyta. Megfogta a seggem és a lehetõ legmélyebbre tolta torkában a péniszem. Elöntöttem forró spermámmal, szorítottam kezét, felnyögtem, õ csak húzott magába. Mind magába fogatta és lenyelte. Felnézett rám, én felhúztam, átöleltem és szorítottam magamhoz.
Ez volt az elsõ ilyen élményem. Fantasztikus volt.

Nézd meg Foglalt többi szexi történetét is!