Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
farock
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6239
Szavazatok: 30
Feltöltve: 2013. május 07.

Szólj a Ferinek!

Akkoriban már elég sok problémánk volt az együttléteink során.
Azt gondoltam, talán sikerült megújulni a kapcsolatunkban, hisz egyre-másra próbáltuk ki az érdekes, izgalmas praktikákat, nem kevés pénzt áldozva az akkor igen drága sex- és pornóirodalomra, fõleg újságok formájában.
Azok a \'90-es évek...
Jutka nagyon jó tanítványnak bizonyult, hamar a magáévá tette az újszerû élményeket, alig volt újdonság, amit ki ne próbáltunk volna!
Csak hát megvoltak a korlátaink, akkor!
Ezek pedig inkább anyagi korlátok voltak. Nem bírtunk befizetni drága külföldi nyaralásra, sem itthoni luxus, speciális szolgáltatásokat nyújtó szállodákba.
Maradt tehát az otthoni környezet, az pedig nem volt mindig olyan gazdag ingerekben, mint amilyeneket ezek az újságok leírtak!
De az én nõmet nem olyan fából faragták!
A nõi praktika mindenre talál megoldást, még egy teljesen kihûltnek hitt kapcsolatra is!

Egyik este éppen javában akcióztunk, kedvenc pozíciómban, hátulról gyömöszöltem a nõstényemet, oldalt fekve -, hirtelen megfordul, és azzal vágott mellbe:
- Nekem kell egy f@sz!
Látta az értetlenségemet az arcomon, ezért megismételte:
- Kell egy másik f@sz, hátulról, a tiédet meg szopom közben. Elegem van abból, hogy az ujjamat szopom b@szás közben!
- Akkor fordulj meg, és bekaphatod - mondtam, kedvenc francia pozitúránkra utalva!
- Az nem ugyanaz! - vágta rá gyorsan -, a nyelved kevés, attól csak jobban felizgulok!
- Azt hittem, élvezed!
- Persze hogy élvezem, de f@sz kell, attól mennék el rendesen! Legalább egyszer, egy jókora szerszám!
Bírtam ezt a fajta állatságát! El is tudtam képzelni a látványt, amint rábukik egy f@szra, érdekes módon, nem is azon fantáziáltam, hogy engem szop közben, hanem azon, hogy végignézem, amint leszopja valakinek a méretes f@szát, amint közben turkálja a haját a manus! Én meg közben hátulról adagolnám a nyelest, markolászva a gyönyörû melleit!
Igen, ezt elviselném, gondoltam!

Ott feküdt tehát velem szemben, pucéran, mellei hozzám értek, és szinte lihegte kéjsóváran:
- Az a baj, hogy nem ismerünk senkit! - mondta lehangolóan.
- Na és, hogy gondolod - kérdeztem, eljátszva a gondolattal, hátha ezzel felhergelem kissé -, õ döfne téged, vagy én téged? Melyikünket szopnál?
Erre felnyögött, megfogta a farkam, és már lihegte is:
- Nekem kell mind a kettõ! A tiéd is, meg még azon kívül másik is, amennyi csak van! Kell mindenhová egy f@sz!
- Hová, ide is? - cirógattam a melleit -, meg ide is? - most a száját izgattam az ujjammal, amit bekapott mohón!
Túl jól sikerült az izgatás, mert indulatosan hanyatt fordult, és szinte felfortyant az indulattól:
- Nekem kell egy farok, de most, rögtön! Kár volt megnézni az újságot!
- Azt akarod bemesélni, hogy eddig nem járt ezen az eszed, amíg nem nézegetted azokat a szopós kurvákat? - kérdeztem, és talált!
- Dehogy nem gondoltam, már régóta képzelem, hogy két hapsival kefélek! Miért, te nem képzelõdtél még azzal, hogy két nõvel dugsz?
- Dehogyis nem! - jött nagy gyorsan a válasz, és kissé oldalba lökött a könyökével válaszként!
- Na és most mit csinálunk? - kérdeztem, nem lévén ötletem -, nekem csak egy farkam van!
Sokáig nem szólt semmit, csak rágyújtott, úgy, hanyatt fekve, és egyik lábát felhúzta, így borzasztóan izgató látvány volt, szinte már perverz volt, ahogy a cigarettát szívta, az is kéjes érzéssel töltött el! Ilyenkor másképp szívta, mint mondjuk a reggeli kávé közben!
Hirtelen megtörte a csendet:
- Szóljál a Ferinek!
Na ez kellett csak nekem! Hát errõl volt szó! Kész volt már az õ kis terve - villant át az agyamon -, csak elõadás volt az egész, és én rákattantam!
- Hát ezt meg hogy gondolod? Hívjam át, hogy Ferikém, volna még egy kis meló estére, de most nem egy Astrát kell megbütykölni (a mûhelyemben segített napközben), hanem az asszonyt kellene rendesen felnyársalni! Nem gondoltad komolyan! - mondtam, de õ még csak felém sem fordult!

Régóta sejtettem, hogy alaposan felmérte már magának Ferit, mint lehetséges alanyt, férfiállatot! Mert másfajta szerep nemigen jöhetett számításba, mivel Feri nem egy bonyolult lélek, igen egyszerû, és ráadásul tiszta jellem, igaz, nõtlen, de azért volt egy alkalmi barátnõ-félesége, de nem állandó kapcsolat! Borzasztóan visszafogott volt a nõkkel való viselkedése során!
Aztán hirtelen felém fordult, kifújta a füstöt, és azt mondta:
- A Ferinek hatalmas szerszámja van!
Látta, hogy megrökönyödöm a kijelentéstõl, elnyomta a cigit, és átfogta a nyakam, úgy mondta:
- Szívem, semmi baj a tiéddel, tudod, azt tehetsz velem, amit akarsz, és akkor, amikor akarsz! Ha arra kérsz, leszoplak bárhol, és akkor dugsz meg, amikor akarsz! De ez más, néha kell egy kis ráadás! Most nagyon kell! Hallod? - könyörgött, és közben majdnem hogy vonaglott!
- Mit szedtél be, valamilyen gyógyszert? - kérdeztem vissza!
Nem szól egy darabig, csak megfordult, felkelt, és magára öltötte a köntöst! Azután leült az ágy szélére, felhúzta mindkét térdét, és úgy duzzogott egy darabig.
- Mi a lóf@sznak hoztad azokat a sz@r újságokat? - korholt tovább -, teljesen felhergeltek!
Megpróbáltam kényeztetni, közeledtem, de õ nem reagált egyáltalán a közeledésemre! Aztán csak annyit mondott:
- Akkor átmegyek én!
- Hová? Minek?
- Na találd ki! Hát Feriék!
- Jézusom, este átmégy, hadd lássa az utca, talán éppen köntösben mégy át?
- Hátul megyek - jött a gyors, és praktikus válasz, nyilván már kigondolta, mit tesz! - Ha te nem csinálsz semmit, akkor én megyek!
Meg voltam döbbenve! Még csak most ocsúdtam fel azon, hogy honnan vannak az ismereteik Feri farkának a méretét illetõen, még ez sem derült ki, de õ már egészen konkrét cselekvési tervvel rendelkezik!
- Na és, ha átmentél, mit csinálsz? Ledobod magadról a köntöst, és már kefélsz is?
- Gyere át velem, és megtudod! - jött a gyors válasz, de ezzel nem lettem okosabb, fõleg nem nyugodtabb!
Engem leginkább az aggasztott, hogy hogyan fogok ezután dolgozni, hisz napközben idõm jó részét azzal töltöm, hogy Ferivel buheráljuk valamelyik ócska járgányt!
Ezután mi lesz? Reggel mit mondok majd neki? Hogy köszönünk egymásnak? Ki fog kinevetni kit?
És ha elkotyogja? Persze, hogy elkotyogja!
- Ne félj, senki nem tudja meg! A Kláritól nagyon fél, jobban, mint a tûztõl! - mintha a gondolataimban olvasott volna! Még erre is gondolt a kurvája! Nekem egyébként is egyre inkább úgy tûnt, mintha már ez is el lett volna rendezve!
- Ok, úgy látom, te már mindent elintéztél!
- Majdnem mindent - jött a válasz, és nem tudtam, örüljek-e, vagy bosszankodjam!
Rágyújtott megint, sokáig szívta, mintha erõt gyûjtött volna magának, látszott, hogy most fogja fel a helyzetet igazából, amit eddig csak elképzelt, most az kezd valóság lenni, amit már nem lehet visszacsinálni!
- Na, megyek! - mondta, és odajött hozzám: - Biztos, hogy nem jössz velem? - kérdezte.
- Menj csak, nem égetem magam! - mondtam, és komolyan is gondoltam!
Szó nélkül kiment, hátra az oldalsó átjáróhoz, ami ideiglenesen volt becsinálva.
Láttam, amint kezében az égõ cigarettával átmegy a kiskapun, az övét szorosabbra fogja, és eltûnt a szomszéd ház sarkánál, a bejáratuk elõtt!
Én meg ledõltem vissza, azon tûnõdve, most mitévõ legyek! Teljesen ökörnek éreztem magam, erre semmiféle magyarázat nem volt!
Egy pillanatra sem gondoltam, hogy Jutka valóban megcsinálja!
Bár, az is lehet, hogy blöfföl - futott át az agyamon, és ez kissé megnyugtatott. Azt szerettem volna, ha minden úgy marad, ahogy eddig volt! Jó volt az úgy, nem volt semmi baj! Minden nap megvolt az a kis dugás, szopás, már csak egy kis nyaralás, egy pót-nászút kellett, jövõre az is összejött volna talán! Ott mindent bepótoltunk volna!
Ezeken rágódtam, és közben talán elszundikáltam, hirtelen a telefon ébresztett fel!
Azt gondoltam, valami nagy baj van, a gyerekek odavoltak az anyósomnál, talán velük történt valami!
Felvettem ijedten!
Ahogy felvettem, nem szólt senki sem rögtön bele, csak egy lihegést hallottam!
- Édesem, biztos, hogy nem jössz át? Úgy kellene még egy f@sz! - nyögte Jutka a telefonba, és akkor eszméltem fel! Talán 20-30 percet bóbiskoltam, kissé kábult voltam, de ránéztem az órára - talán fél 11 lehetett.
- Mit csinálsz te büdös kurva, szórakozol velem, vagy tényleg kefélsz? - kérdeztem.
- Ülök egy nagy-nagy-nagy farokban, és nem akarok leszállni róla! Gyere át édesem, hadd kapjam be a tiédet is, siess, siess....!
Nagyjából ezeket véltem kihámozni a nyögésekbõl!
A szemét kurvája, tényleg megcsinálta!
Felvettem egy inget, nehogy a szúnyogok összemarjanak, és átmentem a kiskapun.
A bejárati ajtó nyitva volt. Átmentem a kis folyosón, hátra, a Feri szobájáig, és ott hallottam valami csendes mocorgás-félét!
Benyitottam!
Az én drágalátos feleségem tényleg nyakig ült a Feri méretes f@szában, és telhetetlen mohósággal vonaglott rajta, szinte hullámzott az egész teste, és a méretes mellei ütemesen jártak le-fel, gyönyörû látvány volt! Teljesen magán kívül volt akkorra! Ahogy meglátott, azonnal elélvezett - megismertem ezt a nyögést - , és csendben lihegte közben:
- Gyere, te f@szfej, hadd kapjam már be végre!
Szegény Feri, láthatólag õ volt igazán zavarban! Láttam, ahogy istenesen megdöfte a feleségem, megmarkolta a gyönyörû, kissé már telt csípõjét, és úgy mozgatta a farkában ülve, háttal! Ezt a pozíciót mi még ki sem próbáltuk!
Aztán elkezdte a melleit simogatni! Tulajdonképpen most kezdte élvezni a helyzetet, hogy egy gyönyörû nõ - aki nála majd\' 15 évvel fiatalabb - vonaglik a testén! Nyögött is rendesen!
- Lassabban, bazdmeg, holnapra is kell energia, ott van két roncsautó a tréleren, azokat ki fogja megcsinálni? - próbáltam oldani a kétségkívül meglévõ helyzetet, és ez valamennyire sikerült is.
- Nagy...lóf@szt fogtok ti...holnap dolgozni! Engem fogtok....kefélni, egész nap! - lihegte a kurvája, szinte aléltan! - gyere már, gyere, bazdmeg!
Nem bírtam már ezt a brutális, állatias szexualitást tovább elviselni, vagy hazamegyek, vagy beszállok!
Nem bírtam otthagyni, eleinte csak néztem, pontosabban gyönyörködtem a látványban, ahogy Jutka a szép, gömbölyû fenekével egészen megterítette Ferinek az ölét, szerettem volna lefényképezni, megörökíteni, annyira szép látvány volt. Sokszor volt eszembe, mikor szeretkeztünk, hogy le kellene valahogy fényképezni magunkat, önkioldóval!
De ez most teljesen másféle inger volt. Levettem magamról az inget, és a nadrágot, odaléptem hozzájuk, Jutka azonnal lerántotta a gatyát is rólam, és rávetette magát a farkamra!
Nagyon sokszor, és sok helyen is szopott már, de ez valahogy más volt! Ez semmihez sem volt fogható! Talán azért nem, mert éreztem közben, ahogy õ is élvezi, tízszer jobban, mint máskor!
- Apucim, ez ez annyira jó, jó, jó - mondta, én pedig megpróbáltam elkapni a farkamat, nehogy a szájába élvezzek, de õ persze most sem engedte, és belespricceltem, de úgy, hogy közben a térdem is megrogyott, a gyönyörûségtõl! Még sohasem éreztem ehhez hasonló melegséget, gyönyört! Ahogy nyalta a szája szélérõl a g.cit, közben végigdörzsölte a mellein, és a farkamat is közéjük dugta, amitõl megrándultam, hisz még mindig vonaglottam a gyönyörtõl!
De ezzel nem volt vége! Most a Feri élvezett el, telibe kapta Jutkát a gejzír, és ez már sok volt neki is, eldõlt, megkapaszkodott bennem, és úgy lihegett, nyögött!
Én még nõt nem láttam ennyire élvezni! Sohasem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet, hogy ketten keféljük a feleségemet, de nem bántam meg!
Láttam a szemében, a mosolyában azt a hatalmas kéjt, és a kielégülést, amit már nagyon régen nem láttam! És, ami a leginkább meglepett: láttam egy könnycseppet legördülni az arcán.
Letöröltem a kezemmel, és kérdeztem, mi az? Nem válaszolt, de tudtam: a gyönyörûségtõl jött ki a könnye.

Nagyon nehezen, és soká lett vége az estének.
Feri, aki ugyan egy átlagos fazon - külsõre -, de hatalmas szerszámmal, istentelenül megkefélte az én drágalátos feleségemet - vagy inkább: szopós kurvámat -, és ráadásul Jutka még viszont le is oboázta, mert ahogy mondta: ekkora f@szt még nem próbált sohasem a szájába!
Hát most megkapta!
Még vagy kétszer elrendeztük a bestiát oda-vissza, az arca sokáig nem lesz ráncos, az biztos, kapott annyi fehérjét kettõnktõl!
Abban maradtunk, hogy még lesz folytatása, és Ferit óva intette attól, hogy Klárinak elmondja, mert - ahogy õ mondta - kár neki ez a méretes f@sz!
Így most ketten kellettünk neki: Feri farka, és az én többi testrészem, fõleg a fejemmel, és a pénzemmel, amit egész nap megkeresek! Már, ha hagyja a kurvája, és nem kell délután háromkor is kefélnem, vagy szopatnom, amikor egy szál valamiben letipeg a mûhelybe!
Akkor aztán kap rendesen! Elölrõl, hátulról, és leginkább: szájba!
Hogy tud egy nõ ilyen állat lenni? Az igazság az, teljesen oda voltam (vagyok) érte...



Nézd meg farock többi szexi történetét is!