Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
tajemnica
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5413
Szavazatok: 60
Feltöltve: 2008. november 10.

A Tanár Úr

Ez a történet még az egyetemi éveimbõl való, kollégiumban laktam... a mi koleszünk nagy volt, a földszinten tanuló szobák, ahol az egyetem kihelyezett órákat is tartott.
Egyik este a srácok felhívtak két fiatal tanárt óra után egy pár pohár italra, ill. beszélgetésre. A szobámból hallottam a hangoskodást, gondoltam kinézek, mi történik péntek este a folyosón, ami ilyen lármára ad okot.

Odamentem, kérdeztem a lányoktól, hogy kik az új tagok, aztán én is leültem beszélgetni. A fiúk hoztak inni, mi hoztunk enni, gyorsan teltek az órák.
Az este alatt sok kérdés felmerült, tudományos témákról is esett szó, mivel engem mindig is érdekeltek ezek a dolgok, ezért bekapcsolódtam a beszélgetésbe. Az egyetemi évek elõtt is sok minden érdekelt, nyomon követtem a legújabb kutatásokat, és elolvastam a tudományos eredmények publikációit is. A beszélgetés során többször okoztam nekik meglepetést, nem gondolták, hogy a diákok között aki, aki ennyi mindenben tájékozott, de akadt…A fiatalabbik tanár közben eléggé a pohár fenekére nézett, mondhatnám azt is, hogy teljesen leitta magát, az egyik kollégista srác kénytelen volt befektetni a szobatársa ágyába annyira berúgott!... a kollégája berzenkedett, hogy lehet ennyit inni, stb, stb. Most mi legyen, nem akarja itt hagyni, végül folytatódott a beszélgetés.

A végére már csak én maradtam, és egy másik lány. A Tanár Úr ránézésre olyan 38 körüli, filozófus alkat, igazán nem tetszett, de ahogy beszélt, a stílusa, a meglátása bizonyos dolgokról, a tájékozottsága szimpatikus volt.
Már éjfél körül járt az óra, amikor a mellettem ülõ lány - szintén kissé ittasan - intimebb témára váltott... elkezdte faggatni a tanárt. Én csak figyeltem, a Tanár Úr pedig nagyokat mosolygott. A csaj egyre rámenõsebb kérdéseket tett fel, éppen csak azt nem mondta, hogy gyere a szobámba és kefélj meg. Eközben azt vettem észre, hogy a kérdésekre adott válaszok közben nézi a lábam, sokszor mélyen a szemembe néz... de ekkor még nem gondoltam semmire.

Eléggé idegesített már a mellettem ülõ lány alpári stílusa, végül felálltam, és kérdeztem, hogy mi legyen. Itt alszik vagy haza indul taxival, és itt hagyja reggelig a kollégát, aki bent horkolt a szobában. De még mielõtt válaszolhatott volna, a mellettem ülõ lány azt mondta: maradjon, ne menjen el, az õ szobája üres, a szobatársai haza utaztak hétvégére, alhat az õ szobájában... õõõõ gondoltam magamban, hogy lealázza magát. És ekkor jött a nagy meglepetés: az volt a válasza, hogy õ inkább velem szeretne aludni, az én szobámban, ha lehetséges... ha lehetséges, micsoda kifejezés…

Húúúha, és miközben ezt mondta úgy nézett rám, amit nem lehetett félre érteni. A válaszom eléggé közönyös volt: nekem mindegy, ha itt jobban esik, akkor jöjjön. Látni kellett volna a másik lány arcát, minden az arcára volt írva, szinte kõbálvánnyá meredt, tárt karokkal állt, és nem tudott egy szót sem kinyögni.
Elindultam a szobámhoz, kinyitottam az ajtót, õ pedig jött utánam.

6 ágy volt bent, a többiek nálam is haza utaztak, mondtam, hogy válasszon magának ágyat, és vegye le nyugodtan a ruháit, hogy kényelmesen tudjon aludni.
Erre levetkõzött 1 szál gatyára, és befeküdt az ágyamba!!! Az én ágyamba, pedig nem mondtam neki, hogy melyik az enyém. Bementem, láttam hol fekszik, majd megkértem, hogy menjen át valamelyik másik ágyba, mert az éppen az enyém :-) erre õ: remélte is... úúúú

Na most mit csináljak gondoltam magamban... abban bíztam, hogy nem fog elférni, és jobb belátásra tér, átmegy a másik ágyak egyikébe. De nem tért jobb belátására, sõt. Hoztam egy másik takarót, azt rátakartam - jelzem mindez egy 1 személyes heverõn történik, oda feküdtem mellé, becsuktam a szemem, és azt éreztem, hogy irtózatosan dobog a szívem, és nem fogok tudni aludni. Hallottam, hogy õ is nagyokat szuszog, vagyis nem alszik, de nem történt semmi.
Ott feküdtünk egymás mellett, mindketten éreztük, hogy a másik nem alszik, de nem történt semmi.
Már hajnal 3 körül járt az idõ, amikor átcsúsztatta a kezét a derekamra, és megkérdezte átölelhet-e, mert fázik... tényleg nem volt túl meleg õsz vége, fûtés semmi, de tudtam, hogy csak kifogás…

A kéz átcsúsztatáson felbátorodva át is bújt az én takaróm alá, szorosabban fogta a derekam, és a fenekemhez tolta a csípõjét... éreztem hogy áll a farka, és õ azt akarta, hogy érezzem, mert egyre erõsebben nyomta nekem... azt hiszem én is oda toltam, hogy jobban érezzem, mert nagyon jó érzés volt... aztán elkezdte csókolgatni a nyakam finoman, majd a kezét csúsztatta a melleim irányába, engem pedig teljesen átjárt a bizsergés, oda fordultam hozzá és megcsókoltuk egymást... hevesen, mélyen csókolt, ahogy egy igazi férfinak csókolni kell, majd benyúlt a ruhám alá, úgy fogta a melleimet, aztán bebújt és szívni, puszilgatni, nyalni, harapni kezdte, és közben szedte le a pizsimet, én meg az õ egy szál gatyóját…

Finoman a lábaim közé mászott, rám feküdt, éreztem, hogy hatalmas farka van, nagyobb, mint amivel eddig találkoztam, és nagyon kemény, ölelt, csókolt, simogatott, majd a fülembe súgta, hogy biztos akarom-e... hát persze, hogy akarom, ezek után hogy is lehet ilyet kérdezni... aztán azt mondta, nem gondolta, hogy ma éjjel õ szeretkezni fog...:-) én sem :-)))

Innentõl nem játszott tovább, fogta a farkát és belém vágta, nem finomkodott, nem óvatoskodott, teljesen belém nyomta... akkor éppen nem volt senkim, így aztán a szokásosnál is jobban esett az érzés, hogy végre egy igazi férfi van bennem - nagyon jó volt!
Elkezdett vadul kefélni, ennyire heves férfival nem találkoztam még, hol gyorsan, hol lassabban csinálta... most is bele remegek, ha rá gondolok, aztán hirtelen megállt, és azt mondta: szeretné ránk húzni a takarót, mert õ nagyon élvezi, ha összeizzad a partnerével... mondtam miért ne... ránk húzta, majd újra belém feledkezett, úgy kefélt, hogy majd szétmentem, nagyon élvezetes volt, én közben csókolgattam, húztam magamra, és igyekeztem minél jobban szétnyitni a lábaimat, hogy minél mélyebben tudjon belém hatolni... nem sok idõ kellett, éreztem, ahogy a testünk összeizzad, éreztem, ahogy csúszik rajtam a teste, és egyre jobb érzés volt. Forró volt minden, én forró voltam lent, a farka ott lüktetett bennem, és a testünk is egyre forróbb volt, így csúszkált rajtam, bennem... soha nem gondoltam volna, hogy ennyire jó érzés lesz! Ha van rá módotok próbáljátok ki, mert nagyon-nagyon jó!!! Annyira jól csinálta, közben a borostás arcával csókolgatta a nyakam, az egyik kezével gyömöszölte a mellem... mondanom sem kell, hogy teljesen végem volt, éreztem, ahogy elönt az a mámoros érzés, amikor remegni kezdenek a lábaim, mindenem megfeszül, majd egy pont után már olyan könnyednek érzem magam, mintha nem is a földön lennék... eljuttatott engem a csúcsra ez az ember, és közben még mindig ott volt bennem, ott kefélt... ahogy látta, hogy nekem jó kérdezte, hova mehet el, mondtam, hogy élvezzen rám, még mozgott párat, majd ledobta a takarót, kihúzta a nedvemtõl csillogó farkát és rám élvezett... úgy spriccolt, hogy még az arcomra és a párnámra is jutott belõle! Nagyon élvezetes látvány volt, ahogy élvezett, az arca, és ahogy vonaglott a teste... aztán mellém feküdt, és a kezével elkente a spermáját... ez is tetszett. Utána ránk húzta a takarót, majd oldalra fordulva magához ölelt, és még csókolgatott, simogatott egy ideig... fúúú, hát nagyon jó volt. Aludtunk két órát, 5-6 között felébredtem, õ már fent volt és éreztem, hogy megint áll a farka, csak ekkor már nem volt köztünk ruha, közvetlenül a fenekemnél éreztem. :-))))

Ránéztem, egymásra mosolyogtunk, felemelte a lábam, én is segítettem, és így oldalról becsúsztatta a farkát. Mozogni kezdett, a karjával átölelt, közben csókoltuk egymást, nem is értem egy férfi hogy tud ennyi mindenre egyszerre odafigyelni… ahogy tolta belém a farka összes redõjét éreztem, teljesen kitöltött belülrõl, totálisan szétfeszített, aztán fordult egyet, és újra a lábaim közé jött, újra ránk húzta a takarót, s mivel már tudtam, hogy milyen jó vele, teljesen fel tudtam oldódni, én is toltam oda, amikor õ jött belém, olyan összhang volt köztünk, mint amikor a gõzmozdony kerekei járnak. Hamar éreztem, hogy nekem megint nagyon jó lesz, jó sokáig bírta a drágám, csak nyomta befelé, lökött olyanokat, csoda, hogy egyben maradt az ágy… annyira csodás érzés volt az ölemben érezni õt, ahogy tövig belém hatol, ahogy újra összeizzad a testünk és abban a forróságban egyre jobban átjár az a kéjes érzés, megint elélveztem, õ pedig belém, mert már elõtte is erre vágyott… hiába élvezett elõtte 1-2 órával annyi spermát nyomott belém, hogy utána éreztem, ahogy csorog kifelé… a farka bennem nyugodott meg, ott feküdt rajtam még egy ideig, és már csak akkor húzta ki, amikor teljesen megpihent :-) A hátára feküdt, én pedig hozzá bújtam, átölelt, és így aludtunk kb. 10-ig. Kimentem, csináltam reggelit, ágyba vittem neki… aminek nagyon örült, ittunk egy teát, majd mondtam neki, hogy menjünk el zuhanyozni.

Kicsit akadékoskodott, hogy nincs törölközõje, stb, stb, de én mindent megoldottam, és együtt elindultunk. A folyosó végén volt a zuhanyzó, s mivel szombat volt, szinte az egész kollégium üres, ezért bementem vele a fiú tusolóba. Egy srác épp zuhanyozott, mi is bementünk egy fülkébe, megengedtem a vizet, és elkezdtünk ölelkezni, közben csorgott ránk a finom meleg víz, mondanom sem kell, hogy sok simogatás hatására 24 órán belül már harmadszorra állt fel a farka, csapkodott vele, ütögette a combom, maga elé térdepeltett, úgy játszottam vele, aztán felállított, megcsókolt, a falnak döntött, és berakta a kemény farkát a puncimba. Ott a tusolóban, és a srác még mindig ott zuhanyzott mellettünk, ahogy tolta belém minden alkalommal csattogott, a víz miatt, kicsit hangos volt, õ pedig még nyögött is hozzá, hogy milyen jó… a srác mellettünk abba hagyta a zuhanyzást, kilépett, felkapta a törölközõjét, elment mellettünk – igaz, hogy nem volt átlátszó a plexi, de a körvonalakat ki lehetett venni – miután levette, hogy mi a helyzet, azt mondta: bakker(kicsit csúnyábban), és kiment. A Tanár Urat ez egyáltalán nem zavarta, csak csapkodott bennem, húzott magára, a kezeivel fogta a derekam szorosan,néha a fenekemre ütött és vadul vagdosta belém a farkát, a végén megállt, megfordított, letérdepeltetett újra és az egészet az arcomra spriccolta, én pedig ott térdeltem elõtte, és közben mosolyogtunk egymásra. A végére teljesen kikészült, rám támaszkodott… befejeztük a fürdõzést, szépen megtöröltem õt, aztán magamat, és visszamentünk a szobába. A kollégája hogy léte eszébe sem jutott, csak befeküdt az ágyamba, és aludt. Du. 3-kor ébredtünk fel, megszeretgettük egymást, csókolóztunk, ölelt, simogatott, olyan jó volt, közben beszélgettünk. Aztán 4 körül mondta, hogy most már mennie kell. Mondtam rendben. Elkezdett elõttem öltözködni, ott lógott a farka, felhúzta a gatyáját, szépen megigazította, hogy jól álljon – ez nagyon tetszett – majd felvette a nadrágját, inget, mellényt és a bõrkabátját, a cipõjét bekötözte… és most ha hiszitek, ha nem, de én öltözködés közben újra megkívántam, újra azt akartam, hogy csupasz legyen, és megint az enyém legyen. Már útra kész volt, amikor kérdeztem tõle, hogy egy búcsú puszit azért kapok… azt mondta, hogy így is nehéz elmennie, ne tegyem még nehezebbé, de a puszihoz ragaszkodtam. Ahogy hozzám hajolt elkezdtem csókolni, közben kihúztam az inget a nadrágból, benyúltam a póló alá, markoltam a melleit, pusziltam ahol tudtam, húztam magamhoz… közben õ tiltakozott, hogy ne csináljam ezt vele, mert nem akar elmenni, de muszáj, és ha nem hagyom abba, akkor nem fog tudni elmenni… ez volt a célom… levettem a hálóingem, majd ruha nélkül kezdtem leszedni a ruháit, a bõrkabátig tiltakozott, utána õ is dobálta le magáról. A cipõ maradt, arra már nem maradt idõ, és szabad kapacitás, az ágyra rendesen rá sem tudtunk feküdni, az egyik lába félig lent volt, de a farkával már bennem!!!! Az elõzõ menetektõl már zsibbadtam ott lent, de nem érdekelt, mert annyira jó volt vele… megint bennem ment el, de ez a menet olyan állatias volt, annyira vadul csinálta nekem hátulról, olyan kemény volt, amennyire csak férfi lehet egy nõvel… a végén még meg is kérdezte, hogy ugye nem fájt… dehogy fájt, imádtam minden pillanatát!
Már sötét volt, amikor végre el tudott indulni tõlem, nem beszéltünk meg semmit, én elkönyveltem, hogy ez egy este volt, vagyis egy egész napos szeretkezés, és kész, többet nem látom. Semmilyen elérhetõséget nem cseréltünk, elment és kész. Még három nap múlva is éreztem lent a hatást, ennyire még soha nem dugtak szét! A következõ csütörtökön a kollégiumi telefonon engem kerestek, õ volt az, eléggé meglepõdtem a hangja hallatán, azonnal feltörtek bennem a képek, amiket együtt éltünk át, el sem tudtam képzelni mit akarhat még, azt mondta, hogy nem tud kiverni a fejébõl, és tudja, hogy lehetetlent kér, de legyek a barátnõje! Ahhh, hát ezt nem gondoltam. Másnap bejönne, ha lehet. Mondtam, jöjjön. Megtartotta este az óráját, utána feljött. Ahogy magunkra csuktuk az ajtót, már csókolt, szorított magához, ölelt, pár pillanat múlva már a takaró alatt fickándozott bennem! Minden együttlét csodás volt vele!!!! 3 olyan hónap jött, amiért sokan irigyelhetnének! A Tanár Úr, amikor csak ideje engedte jött hozzám.
Egyszer hozott egy csíkos térdzoknit, levitt a tanterembe, ránk zárta az ajtót, odavitt a tanári asztalhoz, felhúzta a lábamra, a zoknikat, volt még rajtam egy miniszoknya, felültetett az asztalra, és belém nyomta a farkát tövig, aztán hátra döntött, és ott csináltuk az asztalon! Két nap múlva, amikor ott volt órám, közben egy másik tanár magyarázott nekem csak a képek jutottak eszembe, ahogy ott élveztük egymást, az órából semmire nem emlékszem…
A kollégium összes zárható helyiségét bejártuk, a szobatársaim ágyait mind végig próbáltuk, a zuhanyzóban, a konyhában, a tanulókban, mindenhol!!! Egyébként soha nem mutatkoztunk együtt, nyilvános helyre nem mentünk együtt, nehogy lebukjunk, csak a hétvégén is bent maradó kollégisták látták-esetleg hallották. Egyik hétvégén a legnagyobb titokban elvitt a szüleihez, mondanom sem kell, hogy egész éjjel ott is szeretkeztünk, vele ismertem meg azt, hogy egész éjjel szeretkezni, õ tényleg egymás után többször készen volt. A fürdõkádjukban, oh, soha nem felejtem el, a szobájában, a földön, az ágyban, az asztalán, mindenhol. A kollégisták tudták, hogy mi a helyzet, a fiúk rendre tették neki a célzásokat, hogy milyen jó neki… aztán valaki beszólt az egyetemre, hogy az egyik tanár egy diáklánnyal kavar… nyilvános ügy nem lett belõle, de õt elküldték, átirányították az egyetem kihelyezett karára. 3 hónapig tartott, felejthetetlen emlék marad, õ volt a legjobb szeretõm!!! Az egyetem után megkeresett, komoly kapcsolatot akart, de a történetbõl egy dolgot kihagytam, nem tudtam szerelmes lenni belé sem akkor, sem késõbb, ezért nemet mondtam. A szex nagyon jó volt, de nem tudtam volna vele élni. Még ennyi idõ után is sokszor eszembe jutnak az együtt töltött órák…még valami: utólag kiderült az a lány dobott fel minket, aki akkor este hoppon maradt, a srác, aki hallott minket a tusolóban utána többször behozta hétvégére a barátnõjét – mindig tette nekem a célzásokat, hogy csak jó példát vett rólunk :-)

Nézd meg tajemnica többi szexi történetét is!