Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Szexy hang !
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4827
Szavazatok: 30
Feltöltve: 2013. február 19.

Hogy tetszik?

A férfiak állítólag nem élvezik úgy az elõjátékot, mint a nõk, de ez hatalmas tévedés. Persze, a gyorsmenet is lehet szórakoztató, de ha idõt szánsz a bemelegítésre, mielõtt nekilátsz az orális játéknak, partneredet sokkal erõsebb és élvezetesebb orgazmussal ajándékozhatod meg. Igen, a pénisz az elsõ számú erogén zónája, de teste többi része ugyanúgy szeretne részesévé válni a cselekménynek. Indíts egy érzéki masszázzsal, ami tökéletes módja, hogy ellazuljatok, és szenvedélyes hangulatba kerüljetek. Csókold meg lágyan a száját, majd ruhán keresztül simogasd a combját és az ágyékát, és ha párod már kellõképpen felajzott állapotba került, finoman és lágyan csókold végig a péniszét a makkjától egészen a tövéig.

Légy kísérletezõ és spontán

A változatosság nagyon fontos része a szexuális kapcsolatnak, és az egyik legnagyobb hiba, hogy orális szex során a nõk többsége ugyanazokat a módszereket alkalmazza. Amikor párod elõször megérzi hímvesszõjén az ajkaidat, hihetetlenül erotikus érzés tölti el, ám ahelyett, hogy kiskutya módjára \"lefetyelnél\", használd a kreativitásodat és játssz a nõiségeddel. Ajkaidat finom csúsztasd a péniszére, nyelveddel simítsd végig egyik és másik oldalát, majd fordíts extra figyelmet a makkra és a peremrészre. Tovább borzolhatod a kedélyeket, ha nyelved hegyét a makkba fúrod, vagy körbefuttatod a pereme körül. Ha úgy érzed, még nem elég merev a hímvesszõje, fújj rá forró levegõt, kezdd el nyalogatni az aljánál, és haladj lassan felfelé. Igazán jó orális szexben úgy részesítheted a partneredet, ha ügyesen váltogatod a hosszú és lassú mozdulatokat rövid és gyors akciókkal. Sok nõ úgy véli, hogy minél mélyebben érintkezik a pénisszel, annál nagyobb élvezetben részesítheti a párját, ami nem feltétlenül igaz. A férfi hímvesszõ egyik legérzékenyebb része a makk, és ha körbe-körbe futtatod rajta a nyelvedet, vagy óvatosan az ajkaid közé szívod, sokkal izgatóbb érzés mindkettõtök számára, mintha közben hányingerrel küszködnél.

Nézd meg Szexy hang ! többi szexi történetét is!