Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4704
Szavazatok: 8
Feltöltve: 2013. február 13.

Elsõ találkozás külföldrõl hazatérve

Történetem 2012 februárjában történt, amikor hosszabb távollét után haza tértem ismételten kis hazánkba.
Külföldön tartózkodásom alatt megismerkedtem az internetnek köszönhetõen egy csodálatos szõkésbarna vállig érõ hajú hölggyel,aki nagyon elvarázsolt a természetével és nem utolsó sorban csodás testével. A hölgy neve legyen most Zsu.
Hófehér szinte tej színû bõre volt a tapintása, mint a bársony olyan sima. Túl volt már 1 gyereken, de keblei csodásan álltak nagyok voltak és egy cm-t sem ereszkedtek meg.Csodálatos hosszú combjai voltak, látszott rajta, hogy sportolt korábban és hogy táncikált is. Egyszóval nagyon bejött, nem volt sem izmos sem telt, pont jó.
Tehát gépem landolása után, amint szabad lettem indultam is Bp-re, minden másodpercben telefonon lógtunk vártam a percet, hogy magamhoz ölelhessem ezt a nõt, akit eddig csak kamerán keresztül láttam és hallottam hangját. Megérkeztem Budapestre, fogtam egy taxit, aztán indultunk is az általam megadott címre. Elég késõ volt már, ránk is esteledett, aztán csörögtem, hogy itt állok a ház elõtt. Nyílt a lépcsõház ajtaja és az elsõ emeleten már várt is a álmaim nõje. Szó nélkül magamhoz húztam és egy szenvedélyes csókkal köszöntöttem.
Kellemes illata volt és párát láttam a házban így gondoltam most tusolhatott nem rég. Bementünk a házba, lepakoltam a zsákomat a kabátomat és kibújtam a bakancsomból is. Beinvitált a szobába és hellyel kínált.Mindketten zavarban voltunk mint a tinik, pedig nem ez volt az elsõ szeretkezésünk és már nagyon sokszor lejátszottuk ezt a forgatókönyvet,de ez most annyira más volt. Ott ültünk egymással szemben.Én a kanapén õ fotelben. Meg is jegyeztem, hogy milyen távol van tõlem, hiszen egész eddig erre vágytunk. Elpirult, majd elmosolyodott. Beszélgetni kezdtünk, majd kiment dohányozni, ahova elkísértem. Amikor bejöttünk megjegyezte, hogy nagyon hûvös volt kint, így mondtam neki bújjon mellém majd felmelegítem. Nem kellett biztatni. Szembõl az ölembe ült és megcsókoltam. A fülét simítottam, majd a nyakát amitõl egyre jobban beindult. Egyszer csak megálljt parancsolt, kiugrott az ölembõl és megkért segítsek neki a ágyazni, mert ebbõl nem sokára hatalmas szerelmeskedés lesz. 2 perc múlva már kész is volt az ágy és ismét ott billegett elõttem térden állva nekem háttal az ágyon, ami nagyon felizgatott, mert már vagy 4 hónapja nem láttam nõt,csak képen. :P
Megragadtam a csípõjénél fogva megfordítottam és hanyatt fektettem. Mellé feküdtem és folytattuk elõzõleg felfüggesztett eseményünk sorát.
Csókoltam lágy vörös ajkait, amibe olykor olykor bele is haraptam. Igaz ez meglepte, de nagyon tetszett neki.Kezeim ismét testét kezdték el felfedezni, eloldottam köntöse fûzõjét majd szép lassan bontottam ki belõle. Elõször csak felsõtestét tettem szabaddá a kebleit és a formás kis pociját. Mellbimbói ágaskodtak az ég felé és élvezte minden egyes érintésemet. Majd tovább mentem ekkor vettem csak észre rajta, hogy nincs rajt fehérnemû. Elértem az ágyékát, ami már annyira meleg volt, hogy szabályosan égetett, pedig csak úgy áradt belõle csodás nedûje. Tovább simogattam a combján keresztül a bokájáig aztán vissza, miközben a melleit a számba vettem. Hol szívtam, hol csak apró csókokat adtam rá,majd vissza a ajkaihoz. Nyelvemmel köröztem benne, miközben elkezdtem kényeztetni sima punciját és csiklóját. Számba dugta a nyelvét, mélyen beszívtam, már már fájhatott neki, de ebben a pillanatba becsúsztattam neki 2 ujjamat. Ekkor megremegett ziláltan vette a levegõt és éreztem, ahogy ujjaimat ritmikusan szorítja. Elélvezett. Tovább folytattam és éreztem egyre jobban átadja magát a kéjnek. Ekkor viszont számomra meglepõ dolog történt. Eddig azt hittem róla, hogy egy nagyszájú, de mégis szolid nõ. Nos, rácáfolt. Átfordított és úgy kezdte el letépni rólam az egyenruhámat, ahogy még eddig nõ soha. Amint leszedett rólam mindent, szájába vette farkamat és az elején gyengéden, majd egyre jobban kezdte szopni és szívni. Eszméletlen jó volt a technikája. Nem vagyok annyira orál párti, én szeretem csinálni, de nem kívánságom, hogy nekem is.Viszont ez most valahogy más volt. Elvesztettem a fejemet, megemeltem testét és 69re váltottunk. Ismét kényeztetni kezdtem szûk punciját amit teljesen eláztatott kéjnedve.Csiklóján kezdtem nyelvemmel kõrözni, majd lassan ajkai közé nyaltam. Nem sokáig bírta.Ismét zilálni kezdett, majd hatalmasat élvezett a számba. Remegett rajtam a teste, már szopni sem tudta farkamat. Kis szusszanási idõt hagytam neki, mellém feküdt és megjegyezte, pasival õ még így nem élvezte eddig a szexet. Késõre járt és mivel õ dolgozott egész nap jelezte, hogy fáradt. Na, mondom azt már nem. Ismét simogatni kezdtem, amire nagyon beindult újra és kérte, hogy hatoljak már belé, mert már nagyon régóta vágyott rám. Nem kellett 2x mondania. Megjegyeztem neki, hogy elõre is bocsánat, de nagyon régen voltam nõvel, így nem várok el magamtól sokat. Csak mosolygott. - Csak nyugi.
Odaillesztettem farkamat és szép lassan elkezdtem belé hatolni.
Szinte már fájt, ahogy egyre mélyebben hatoltam belé, annyira szûk volt és forró. Nem toltam be tövig, kicsit vártam kõrözni kezdtem a csípõmmel. Aztán mozogni kezdtem benne, nagyon tetszett neki, így tövig hatoltam benne és felsikított. - Uram atyám, azt hittem már teljesen bent vagy.
Elmosolyodtam és megjegyeztem: - Most már teljesen. :D
Szemei mámorban úsztak, nem volt magánál, teljesen átadtuk magunkat a kéjnek és repült az idõ. Magam is meglepõdtem rajta, hogy mennyire bírom, annak ellenére, hogy rég voltam nõvel. Váltottuk egymás után a pózokat és omlottunk egymás karjaiba az élvezettõl. Misszionárius pózban kezdtünk, aztán hanyatt feküdtem és rám ült. Eszméletlen volt. Körözött a csípõjével, úgy meglovagolt, mint ha egy csõdör lettem volna õ pedig a zsokém. Aztán oldalra fektettem és úgy hatoltam belé. Sikított az élvezettõl, amiért be is kellett fognom a száját, tekintettel a gyerekre a szomszéd szobában és a szomszédokra.Elvégre erkölcsös emberek vagyunk..:) Egyszer csak kihúztam farkamat Zsuból és hasra fordítottam. Mögé térdeltem és már bent is volt kemény farkam. Eddig lágyan szerelmeskedtünk, most viszont egyre hevesebben, keményebben kezdtem el kefélni. Ismét zilálni kezdett, jött a remegés, fejét a párnák közé temette és sikítva élvezett el. Nekem sem kellett sok, ezért tovább keféltem. Vagy 5 percig folytattam még,amit õ teljes katarzisban élt meg, aztán ismét elélvezett. Ekkor ahogy éreztem a farkamon izmai szorítását, a gerincemen végig futott egy inger, éreztem itt a vég. Mivel nem védekeztünk ezért megállapodtunk, hogy nem élvezek bele, így szóltam, hogy rögtön eldurranok. Zsu szólt, hogy mind1 hova élvezek, csak a hajára ne, de már ki is rántottam farkamat, megfordult velem szembe és a szájába vett. Szívott, körözött nyelvével a farkamon, aztán teletöltöttem a száját,de nem bírta nyelni, így kiengedte a szájából. Magvaim, csak úgy pulzálva repültek kifelé, persze nem törõdve, merre és hova. Így kapott belõle az arca, a haja, a melle, a fotel és megannyi más is. Kifeküdtem.
Zsu mellemre tette fejét és pajzán vigyorral megszólalt.
- Milyen amikor tovább bírod ?
nevettünk együtt, majd álomba merültünk fél 2kor.
3 órakor gyengéd érintéseket éreztem testemen és ágaskodó farkamat is...
de az már egy másik történet...

Nézd meg Giorgio_Armany többi szexi történetét is!