Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Szexy hang !
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4715
Szavazatok: 44
Feltöltve: 2012. november 21.

Vágyak!

Sziasztok!
Nem történetet akarok írni, hanem vágyakat és álmokat, amelyekben vannak egy kis történetek is.
Figyeljetek kiéhezett pasikák és hölgyek!
Sokat álmodozom egy édes pasiról, aki minden vágyam teljesíti, de sajnos ilyen pasi nincs a földön. Szeretnék egyszer olyan pasival találkozni, aki imád és imádja, ha más nõ nyalja a puncimat, majd én is nyalom az õ punciját, közben a pasim dug engem, majd mind ketten a kis farkát szopogatjuk felváltva!
Egy kis történettel folytatnám. 2003-ban egy bizonyos oldalon találkoztam egy párral, akirõl kiderült, hogy nem közeli a kapcsolat. Elmentem és a Kassai uton találkoztam egy szõke hölggyel, aki aranyos, szimpatikus volt, tudta, hogy nem voltam még hármasba, ezért nyugtatott és felmentünk egy lakásba, ahol egy pasi volt. A pasi elment valahová és a hölgy megkínált valamilyen alkohollal, mondta ettõl egy kicsit feloldódsz, sok kérdést tett fel, kiderült rólam, hogy kíváncsiság az egész. Bementünk a szobába, szép vörös ágytakaró, amely felizgatta a fantáziámat. lefektetett és elkezdett csókolni, majd a melleimet csókolta és szopogatta, nagyon izgató volt. Kedvenc játékát elõ vette és betette a punusomba, ami már olyan nedves volt, hogy két pasit simán befogadna. A vibrivel izgatta a puncim, a szájával a csiklóm, majd szólt, hogy gyere élvezz, tégy velem amit szeretnél. Soha nem éreztem még milyen a punci íze, vágytam rá, vágytam arra, hogy meg izleljem más nõ punci nedvét, hát finom volt. Nyelvem bedugtam a puncijába,az ujjammal a csiklóját izgattam, majd elkezdtem a cicijét szopogatni, végig nyaltam a testét és visszatértem a puncijához. Mondanom sem kell, hogy mind ezt kutya pózban tettem, és egyszer éreztem, hogy valaki hátulról benyal a puncimba, isteni érzés volt, azóta is ezekre az érzésekre vágyom..... Kíváncsi vagy mi történt, hát majd elmesélem, ha szeretkeztél velem! Kiderült, hogy a hölgy teljesen bi volt és a pasi azért kellet neki, hogy még oda adóbban imádják õt szeretkezés közben.... Nagyon vágyom egy ilyen alkalomra újból, és nagyon szeretném, ha több pasi lenne velem egyszerre....

Nézd meg Szexy hang ! többi szexi történetét is!