Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Minon
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1921
Szavazatok: 21
Feltöltve: 2008. október 30.

Hol a Mennyország? Az ördög mellett...

A férfi belép az ajtón. A lakásban halk zene szól, halvány fény szûrõdik a hálószobából. Az elõszoba asztalon lángvörös boríték, rajta nagy betûkkel „Robinak”. A férfi feltépi a borítékot. A lapon csillogó, piros betûkkel ez áll:
„Ahhoz, hogy az ember beléphessen a szerelem völgyébe, teljesen el kell merülnie a tûzben. Igen önmagának is tûzzé kell válnia, máskülönben nem tudna ott élni. Az igaz szeretõ legyen a tûzzel egyenlõ, legyen lángoló arcú, perzselõ és heves, mint a tûz.”
A férfi elmosolyodik, kíváncsian indul a hálószoba felé. Az ajtót a földtõl a mennyezetig vörös drapériából készült lángnyelvek ölelik. A férfi izgatottan benyit. A levegõben finom, fûszeres illat terjeng, vörös kelmék a földön, a polcokon, az ágyon. Mindenhol apró mécsesek. Az ütemes lágy zene egyre hangosabban szól. A lejátszó mellett az ördög áll.
Feketében, hosszú bársonyos farokkal, vörös szarvakkal, hatalmas keblekkel. Tûzben égõ szemekkel, vágytól duzzadó ajkakkal.
Az ördög kacéran mosolyog és a férfi felé indul. Hagyja, hogy az átölelje, mikor a száját keresi, a nyakát nyújtja. Aztán mikor a férfi szája a nyakát érné, kibontakozik az ölelésbõl, megfordul, gömbölyû feneke a férfi kemény ágyékához tapad. Fejét hátrahajtja, a férfi a nyakát csókolja, harapdálja, kezei az ördög melleit simogatják. A bimbók megmerevednek, a férfi egyre erõsebben markol. A nagy kerek melleket könnyû kiemelni a mély dekoltázsból. A férfi maga felé fordítja, és erõsen szívni kezdi az érett bimbókat. Az ördög halkan nyög, a férfi száját keresi, elõbb két ujját nyújtja neki – amit a férfi élvezettel szopogat, miközben tovább markolja a keményedõ melleket – majd lábait széttárva leül a székre.
Az ördögön középen kivágott fekete harisnya van. A férfi legszívesebben percek óta ágaskodó farkát tolná be elõször a combok között feltáruló tüzes barlangba. Õ azonban a férfi fejét irányítja oda. A férfi széthúzza a bejáratot borító ajkakat, nyelvével finoman érinti a kicsi, érzékeny csiklót. Az ördög feje hátrahanyatlik a széken, kezével simogatja magát, a mellbimbóit csipkedi, egyik lábát felemeli, hogy a férfi könnyebben hozzáférjen. A férfi most már erõsen mozog, nyelvével a barlangba hatol, nyalja, szívja a forró, édes nedût. Az ördög a férfi farkát kívánja. Felemeli maga elõl a férfit, kigombolja a nadrágját, végignyalja a farkát a makktól a tövéig, majd hirtelen bekapja. A tövét a kezével szorítja, ütemesen szopogatja, amit ér. A férfi hangos nyögésekkel dicséri a mozdulatait. Az ördög feláll, és az ágyra dönti a férfit. Lassan, a kéjtõl borzongva beleül a meredezõ farokba. Fel-le mozog, bimbóit a férfinek nyújtja. A férfi szívja, harapdálja, képtelen betelni a hatalmas keblekkel. Az ördög élvez, hosszan, többször is, elhalkulva, majd újra hangosan. A férfi a szájába dugja az ujjait. Ö szopja, harapdálja, élvez, élvez, élvez… szíve örülten ver. A férfi nem vár, hogy lecsillapodjon, a hátára fekteti. Az ördög egyik lábát a nyakába emeli, úgy dugja. Õ hánykolódik alatta, de a férfi erõsen fogja, és az ördög újra a csúcsra jut. A férfi megcsókolná, de õ elkapja a fejét. A férfi ágyéka felé csúszik. Tövig bekapja a meredezõ péniszt, hosszan, élvezettel szopja. Kezével szorítja alul, nyalja felül, majd ismét bekapja az egészet, a sima makk a torkát simogatja. A férfi finoman, a haját markolva diktálja az ütemet. Egyre gyorsabban és gyorsabban, egészen addig, míg az édes nedû az utolsó cseppig az ördög szájába nem kerül. Ö élvezettel nyeli, és egészen addig a szájába tartja a férfi farkát, amíg az teljesen el nem csendesül.
A nõ minden érintése áramütés a férfi számára, meg-megrázkódik. Aztán a nõ felé fordul, átöleli, nézi a csillogó szemeket:- Gyönyörû vagy Tündérem! - mondja. Aztán lassan közeledik a nõ szájához, érzi a forró leheletét. Összeér az ajkuk, a nyelvük. Egybeolvadnak.

Nézd meg Minon többi szexi történetét is!