Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Anonym:)
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3616
Szavazatok: 15
Feltöltve: 2012. szeptember 23.

Vágyakozó szerelmesek

Barátnõmmel már két-három hete nem tudtunk szeretkezni,sajnos nem volt rá idõnk.Mondhatni már mindketten teljesen kiéhezettek voltunk...ebben a három hétben ráadásul egy új szokásra kaptunk rá,mégpedig erotikus sms-eket küldözgettünk egymásnak.Képzelhetitek mekkora szenvedés volt ez,és ugyanakkor mennyire lázbahozott minket.
Végre elérkezett a nap.Senki sem volt itthon,csak mi ketten.Elõszõr úgy kezdõdött mint egy szokásos program,betettünk egy dvd-t elfeküdtünk az ágyon és néztük.Mikor átöleltem,és magamhoz húztam megremegett,és elpirult-már itt tudtam,hogy a dvd-bõl nem sokat fogunk látni-.Ment a film,és én közben elkezdtem feltüzelni barátnõmet.Rátettem a kezem a hasára,finoman simogatni kezdtem,minden simogatásnál egyre lejjebb csúszott a kezem,míg szép lassan el nem értem oda...
Finoman szétnyitotta a lábát,így a kezem nem ütközött akadályba.Csak egy nagyon izgató világoskék áttetszõ tanga volt rajta a nyári melegre való tekintettel.Éreztem ,hogy olyan nedves lesz tõle,hogy a tangán keresztül is érezni lehetett-közben az én szerszámom is egyre keményebb lett-.Sikertõl felbátorodva,benyúltam a bugyijába,és finoman elõször csak az egyik ujjam dugtam be nedves kéjbarlangjába,majd a másikat,és szép lassan elkezdtem ki-be húzogatni.Eközben õ is már az alsónadrágomban ügyeskedett a szerszámommal.
Nem kellett hozzá sok idõ,hogy ne tudjuk magunkat tovább türtõztetni,se szó se beszéd,vadul egymásnak estünk.Leszaggattam róla a tangát,odairányítottam a farkam a puncijához,és határozott mozdulattal betoltam,hihetetlenül forró volt ott belül.Egybõl gyors sebességbe kapcsoltam,és olyan gyorsan löktem ahogy csak tudtam.Hevességemet hangos nyögésekkel viszonozta.Éreztem,hogy ilyen tempóval nem fogom sokáig bírni.Õ elkezdte a csípõjét felemelni,és egyre gyorsabban dörzsölni hozzám.Minden csapásra csapással válaszolt.Így egybegabajodva éreztem eljött a vég...Az ágy recsegett,mi fórró,lüktetõ lökésekkel egybeolvadtunk,õ hangosakat nyögött,én a vállát harapdáltam.....elérkeztem a csúcspontra,nagy adagokba belelövelltem,közben felnyögtem immár én is hangosan.Éreztem,hogy végsõ lökéseim alatt teste megremegett,majd megmerevedett,...,és összecsuklott.Egyszerre élveztünk el.Egymáson lihegve,kifulladva,megsemmisülve feküdtünk.
Már negyvenöt perc el is telt a dvd-bõl,sajnos a filmnek nem értettük a lényegét:)
Azóta is beleborzongok ha visszagondolok erre a szép alkalomra...