Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
kövérDomina
Pontátlag: 4
Kategóriája: Bizarr - S/M
Megtekintve: 8671
Szavazatok: 17
Feltöltve: 2012. szeptember 23.

Egy új élmény

Hol is kezdjem....
Nem független nõként mindig is kerestem magamnak szexpartnert.Nagyon kedvelem a kalandot,az izgalmat.
Nos,akkor is eme célból mentem fel egy chat oldalra.Ilyenkor mindig is sokan írnak rám,mert ugye a pasik mindenhol többen vannak jelen.
Ekkor írt rám...
-Szia!Szereted ha nyalnak?
-Persze,ez a kedvencem.
.
.
.
Végül is a hosszú beszélgetés során eljutottunk odáig,hogy Dominát keres,mert õ egy sub pasi.Érdelkelt a dolog,mert szerettem néha irányítani az ágyban.
Végül megbeszéltünk egy találkozót...
Szombat volt,én mentem hozzá,s érdekes mód nem volt rajtam a szokásos izgalom,mint amikor elõször találkozom a partneremmel,magabiztosnak éreztem magam.Beléptünk az ajtón,s onnantól kezdve én voltam az Úrnõje,kinek parancsát teljesítenije kell.
Kezet nyújtottam neki,hogy lássam mennyire érzi hogy õ most az enyém,s tisztelnie kell.Természetesen azonnal megcsókolta a kezem.Mondtam neki,te most állj meg itt az ajtóban,én körülnézek mit hol találok,meg persze kényelmesebb ruhát veszek fel és elõvegyem a dolgokat amit hoztam magammal(póráz,nyakõrv,kötél,derékszíj,kendõ,vesszõ)meg egy papírlap,melyre utasításokat írtam.
Vissza mentem hozzá,kissé izgatottan de csendben várt.Oda nyújtottam neki a lapot,s letettem a földre elé a pórázt és a nyakõrvet.
Nesze-mondom-amit erre írtam úgy legyen!
Vissza mentem a szobába,kényelembe helyeztem magam,s vártam.
A papírlapon ez állt:
szolga!
Ugye tudod ma az enyém vagy...minden kívánságom teljesíted,ellenkezés nincs,sírás könyörgés nem segít rajtad,szóval feleslegesen ne pazarold az erõdet.
Most azonnal levetkõzöl.Felveszed a nyakõrvet,letérdelsz az ajtó felé fordulva,hogy mikor megyek láthassam a kiéhezett picsádat.Ha kész vagy,ugass,akkor megyek.
Meghallottam az ugatást,kezembe vettem a vesszõmet és elindultam felé.Minden úgy volt ahogy kértem.Ráakasztottam a pórázt,kissé meg is húztam.Egy-két csapást mértem a seggére,no gyere te kutya.Elsétáltunk a szobáig,ahol én azonnal leültem az ágy szélére,õ ott térdelt elõttem,s várta a parancsom.Hátra dõltem,széttártam lábaim,gyere kutya nyallj,s húztam magamhoz a pórázzal,mikor már éreztem nyelvét akkor már izzó puncimban,hajába belemarkoltam,s még jobban belenyomtam a fejét,combommal rászorítottam,szinte alig kapott levegõt....
Folyt.köv.