Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Családi
Megtekintve: 30306
Szavazatok: 85
Feltöltve: 2013. március 14.

Kielégülés

Sziasztok! Viki vagyok.24 éves.Már régóta nem írtam semmit mert hónapok óta párkapcsolatban vagyok.
Nemrég történt valami.
Gondolkodtam hogy leírjam de mivel nem ismertek igy megteszem.
Mint van aki tudja anyummal élek,és az új pasijával Józsival,és annak fiával Zolival.Nagyon jó velük a kapcsolatom hiszem mindkettövel lefeküdtem.
Szüleim 5 éve elváltak,apummal ritkán találkozom,mert másik városban lakik.
Téli szünetben elmentem nála.Leültünk beszélgetni.Persze szóba került a szex.Kérdezte hogy mi újság?Én mondtam hogy minden szupi.A pasimnak jó a farka,és rendszeresen szeretkezünk.
Erre ö mondta hogy mióta anyumtól elvált sajnos böjtös a szexuális élete.Punciban régen járt.
Mivel este volt gondoltam ott alszom,mivel nem szeretek éjjel vezetni,és apum eléggé távol lakott.Volt egy üres szoba ott megágyaztam.Apum közben a nappaliban nézte a tv-t.Levetkeztem bugyira,és mentem zuhanyozni.
A nappalin keresztül kellett mennem,és apum kikerekedett szemekkel nézte feszes cicimet,kerek popsimat ahogy elmentem elõtte.
Bementem a fürdõszobába,és becsuktam az ajtó.Levettem a bugyim.
Hirtelen nyílott az ajtó,és belépett apum.
Odalépett hozzám és hátulról átölelt.A kezeivel megfogta a melleimet,és én nem ellenkeztem.Ahogy a nadrágja a popómhoz ért éreztem hogy a farka keményen áll.Az egyik keze a puncimhoz csúszott le,és simogatni kezdte,és kezdtem felizgulni.
Apum nem bírt magával.Letolta a nadrágját,és megláttam a farkát.Vastag volt,és eres.
Apum elõre hajoltatott a kádba,és hátulról tövig tolta a szerszámát a puncimba.Pont jó méret volt.Kitöltötte a puncim.Egyre gyorsabban,és egyre mélyebbre próbálta a farkát belém tolni apum.Régen lehetett nõvel mert pár perc múlva nagyot nyögve belém élvezett egy nagyot.
Miután apum lenyugodott,és kihúzta belõlem lankadó farkát,mondta hogy ne haragudjak,de nagyon fel volt izgulva.Mondtam semmi baj.
A szobába mentem,és a táskámból elõvettem egy esemény utáni tablettát és bevettem.Mentem fürödni,mert apum spermája kezdett kifolyni belõlem.
Utána mentem lefeküdni a szobámba. 8 kor keltem,és apum már a reggelit csinálta.Beszélgettünk.Mondta hogy maradjon a kettõnk titka.
Mondtam rendben. Öltöztem,és mentem hazafelé.
Tavaszi szünetben megint meglátogatom.
Lehet most is történik valami?

Nézd meg B.Viki24 többi szexi történetét is!