Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Magyar Róbert
Pontátlag: 3
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 12050
Szavazatok: 16
Feltöltve: 2008. október 29.

Csodálatos sex négyesben 4

Lassan már 3 hét telt el azóta, hogy megkeféltem ANDI barátnõm gyönyörû lányát, BARBIT.
Ekkor csengett a telefonom. ANDI keresett, és közölte, hogy a jövõ hét szombatján, este 6-kor, ANNA, és CSABA mind a kettõnket várnak náluk. CSABA barátom házában szeretkeztem elõször ANDIVAL. Szeretnék, ha ezen az estén náluk is létrejönne a párcserés vad sexparti. Sem ANDINAK sem nekem nem volt ellene kifogása.

Szombaton este pontosan érkeztem. CSABA örömtõl sugárzó arccal fogadott.
- Meglátod kedves barátom, hogy ANNA, a feleségem ma este csodálatos sexpartnered lesz.
- Én is remélem, hogy a barátnõm, ANDI sem fog neked csalódást okozni. - válaszoltam.
Az asszonyok a hatalmas szobában, kétrészes sexi fehérnemûben fogadtak bennünket.Itallal kináltak bennünket. Lassan oldódott a hangulat, és ekkor az asszonyok, az ÁMOKFUTÓK csodálatos zenéjére buja, csábos táncot jártak elõttünk.

Amitõl hímvesszõnk keményen ágaskodni kezdett, mint a zászlórúd. ANNA és ANDI ekkor lassú erotikus sztriptízbe kezdtek, amivel csak még jobban megõrjítettek bennünket. Ennek köszönhetõen lekerült róluk a fekete csipkés melltartó, és az azonos színû apró kis bugyi is.
Közben mi is levetkõztünk teljesen. Mereven ágaskodó, méretes hímvesszõnk láttán az asszonyok kéjesen megnyalták a szájuk szélét.

ANDI odament a fehér lepedõvel letakart franciaágyhoz, hanyattfeküdt rajta, és úgy várta CSABÁT, aki nem is habozott, hanem lovaglóülésben elhelyezkedve rajta, egyetlen határozott mozdulattal tövig nyomta méretes, merev hímvesszõjét barátnõm puncijának mélyére. ANDI felnyögött, ahogy a kõkemény dákó mélyen beléje hatolt. CSABA keményen, és vadul kefélte. Barátnõm hangos nyögésekkel, és sikongatásokkal reagált, ahogy a méretes farok minden behatolásnál puncijának mélyére hatolt.

Közben ANNA az ágy szélén térdelve figyelte, ahogy férje vadul keféli a barátnõmet. Én sem vesztegettem az idõt, hanem mögéje álltam, és kõkemény dákómat egyetlen mozdulattal tövig nyomtam puncijába. ANNA nagyot nyögött, ahogy méretes farkam puncijának mélyére hatolt. Két kézzel pedig elmarkoltam puha, húsos melleit. Keményen, és vadul keféltem. A vonzó szõke asszony nagyokat nyögött, és sikongatott, ahogy merev hímvesszõm minden gyors, és heves behatoláskor, puncija mélyét ostromolta.

Lassan a gyönyör csúcsára értünk mindannyian. Még gyorsabb, és vadabb lett a tempónk. Sorban élveztünk el, hangos sikítások kíséretében. Utána pedig elaléltan hevertünk, mintha robogó
gyorsvonat ment volna rajtunk keresztül. Kis pihenõ után úgy döntöttünk, hogy a jaccuzis medencében kényeztessük egy kicsit magunkat..

Ezért együtt belementünk az ülõmedence kellemesen meleg vízébe. Beszélgetünk, simogattuk,kényeztettük egymást. Élveztük a pezsgõfürdõ csodás hatását is. Utána megtörülköztünk, és elpihentünk az ágyon.

A pihenõ nagyon jót tett nekünk, mert hímvesszõnk újra merevedni kezdett, és ez azzal kecsegtetett bennünket, hogy ha lassan is, de a következõ menetre harcképes állapotban leszünk. Ennek az asszonyok is nagyon örültek, mert nem szerették volna, ha ez az este
egyetlen menettel vége lett volna.

Hanyatt feküdtem az ágyon. ANNA látta, hogy hímvesszõm mereven ágaskodik. Nem habozott, hanem velem szemben ráült, és teljesen ráhúzta magát kõkemény dárdámra, amely könnyen csusszant bele tág és síkos puncijába. Elõször lassan, majd egyre vadabbul lovagolt rajta, nagy nyögések, és síkongatások közepette.

ANDI az ágy szélén térdelve figyelte, ahogy legjobb barátnõje vadul lovagol, méretes farkamon. CSABA beállt széttárt combjai közé, és kõkemény dákóját egyetlen mozdulattal tövig nyomta a puncijába. ANDI felnyögött, ahogy a méretes kemény hímvesszõ mélyen belé hatolt. CSABA vadul, és keményen kefélte. Minden behatolásnál tövig nyomta farkát barátnõm puncijába. ANDI nagyokat nyögött, és sikongatott, ahogy a kõkemény dákó puncija mélyére hatolt.

A vad szeretkezés útjai is végesek. Éreztük, hogy mindjárt közeledik a mindent elsöprõ orgazmus hatalmas gyönyöre. Ezért még vadabb tempóra váltottunk. Hangos sikoly kíséretében élveztünk el sorban. Elõször én ANNÁVAL, majd CSABA és ANDI. Elterültünk, mint akin most ment végig egy hosszú tehervonat. Úgy éreztük, hogy ebbõl ezen az estén már nem lesz folytatás. Tévedtünk.

Nagy nehezen felkeltünk, és belementünk a jaccuzis medencébe. Nagyon jól esett a melegvíz, és a pezsgõfürdõ. Kellett egy kis idõ, hogy regenerálódjunk. A szex utáni vágy azonban egy idõ után feledtette velünk a fizikai fáradtságot, és bíztunk benne, hogy még tudjuk az estét folytatni.

Reméltük, hogy talán még egy menetre képesek vagyunk. Ha nem is ezzel a vad intenzítással.

Megtörülköztünk, és megint elhelyezkedtünk a franciaágyon.

CSABA hanyatt feküdt az ágyon. ANDI elhelyezkedett rajta lovaglóülésben, megfogta a merev hímvesszõt, és puncijának bejáratához vezette, amely lassan egyre mélyebbre hatolt. ANDI nagyot nyögött, ahogy a méretes farok tövig beléhatolt. Most nem volt a tempó olyan vad, mint az elsõ két menetben, hanem lassú és kimért. Ennek ellenére CSABA merev farka minden behatolásnál
tövig hatolt ANDI tág puncijába. Barátnõm nagyon élvezte, mert nagyokat nyögött, ahogy a méretes hímvesszõ puncija mélyére ért.

ANNA most is az ágy szélén térdelve figyelte, hogy hogyan lovagol férje merev farkán, legjobb barátnõje. Beálltam széttárt combjai közé, és merev hímvesszõmet lassan tövig nyomtam a puncijába. ANNA felnyögött, ahogy méretes farkam puncija mélyére hatolt. Lassú mozdulatokkal el kezdtem dugni. Minden behatolásnál tövig nyomtam merev dákómat puncija mélyére.
ANNA nagyon élvezte, mert minden öklelésemre nagyokat nyögött.

Ma esti utolsó szeretkezésünk is lassan a végéhez közeledett. Most már a kimerültség gyõzött felettünk. Ennek ellenére ez az este is csodás és felejthetetlen maradt.

Utána mind a négyen a kimerültségtõl mély álomba merültünk.
Másnap búcsút vettünk egymástól.
Azóta több vad sexpartit még nem sikerült összehoznunk.

EPILÓGUS: Felébredek. Reggel van. Megint csurom víz mindenem. Ezek a vad sexpartik mindig megizzasztanak. Szerencsére, hogy csak nagyokat álmodtam, mert különben én is úgy járnék, mint a \"JÖJJÖN EL EGY KÁVÉRA HOZZÁNK\" címû olasz film öreglegény fõhõse.
Végleg tolókocsiban végezném.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UI. Ez a 4 részes sorozat csak kitalált kamu történet, egysíkú cselekménnyel. / SZERZÕ /
--------------------------------------------------------------------
-------------
--- VÉGE. ---
-------------


Nézd meg Magyar Róbert többi szexi történetét is!

3.77
2.75
3.69
4.1