Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5381
Szavazatok: 9
Feltöltve: 2012. augusztus 16.

Egy titkárnõ felfedezi titkos énjét 6. rész

Másnap reggel nem is tudod hol vagy mikor felébredsz. Meglepõdve tapasztalod, hogy az irodám ülõgarnitúráján fekszel, valaki puha takaróval tarakta be meztelen testedet. Megzavarodva nézel körül, de aztán lüktetõ puncidról eszedbe jut az elõzõ este. „Uramisten, soha ennyire nem voltam még kiszolgáltatva és soha még nem élveztem ennyit és ilyen intenzíven” – gondolod. A kellemes emlékre önkéntelenül is a puncidhoz nyúlsz. Felszisszensz, ahogy teljesen elhasznált kisajkaidhoz érsz. Még ez a lágy érintés is rosszul esik. Nem múlt el nyomtalanul az az egy óra, ameddig a gép könyörtelenül kefélt.
Hirtelen nyílik az ajtó és én lépek be rajta egy tálcával. Friss péksütemény és gõzölgõ kakaó illata csapja meg az orrodat.
- Jó reggelt álomszuszék. Hoztam magának reggelit. - köszönök Neked vidáman
- Jó reggelt, hány óra van? Hol a ruhám? Miért nem vagyok otthon? – kérdezed gyorsan
- Reggel kilenc, nagyot aludt. Na de nem is csodálom! Tegnap nagyon kitett magáért. – válaszolom és melléd ülök a kanapéra. Gyengéden megsimogatom az arcodat. – Köszönöm a tegnap estét. Jó volt Magával. - Nem tudod mire vélni ezt a hirtelen gyengédséget, de nagyon jól esik. Pár pillanatig élvezed a kezem érintését az arcodon.
- Köszönöm, hogy hozott nekem reggelit. De hol a ruhám?
- Óh, azt kidobtam. Finoman szólva is, már nem lett volna benne szalonképes, ott van maga mellett egy új, azt vegye fel majd a reggeli után. Pont a maga mérete. De addig maradjon meztelen. Gyönyörködni akarok a testében.
Felülsz, magad elé veszed a tálcát és jó étvággyal hamar elfogyasztod a tartalmát. Én evés közben végig bámullak, követem a melleid rezgését, ahogy a következõ falat után nyúlsz, gyönyörködöm a csípõd vonalában, a nyakad ívében, a hasad mozgásában. Az, hogy a tálca pont eltakarja szépen borotvált puncidat talán még inkább felizgat. Nem látok belõle semmit, de tudom, hogy ott van, fedetlenül, hívogatóan. Nem is férek el már a nadrágomban, meg kell igazítom magam. Hirtelen ötlettõl vezérelve le is veszem nadrágomat.
- Nagyon megkívántam magát. Kérem szopjon le! Most azonnal!
Kicsit megütközöl a kérésen, de kellemesen legyezi a hiúságodat, hogy pusztán a látványodtól ilyen kemény lettem – de még milyen kemény, állapítod meg magadban mosolyogva. Félrerakod a tálcát és elém térdelsz.
- Örömmel – válaszolsz. Kezeid lágyan végigsimítanak a hímvesszõmön, éppen, hogy csak a körmeiddel érinted meg, miközben apró csókot lehelsz a makkom végére. Jobb kezeddel megmarkolod a tövét, bal kezed megkeresi a heréim és a fenekem közötti kis érzékeny pontot. Érzed, hogy nagyon jót tettél velem, a farkam kõkeménnyé merevedik. Lassan többször is végignyalod a nyelveddel, majd hirtelen teljesen elnyeled.
- Maga egy boszorkány – sóhajtok fel – Ne kínozzon, kérem vigyen el!

„Na majd pont azt fogom! Miután tegnap egy óráig az élvezés határán tartott” gondolod magadban, de szólni nem szólsz (nem is tudnál, hiszen a szád egészen tele van), csak lassan lefektetsz a földre, egy párnát téve a fenekem alá. Élvezettel dolgozol a farkamon, de betartod amit gondoltál, és minden alkalommal mikor érzed, hogy nincs messze számomra a vég, abbahagyod amit csinálsz. Annak ellenére, hogy öled teljesen el van használva, újra lüktetni kezd. Már szinte magadhoz nyúlnál, mikor eszedbe jut milyen állapotban vagy. Tested csalódottan veszi tudomásul, hogy nem foglalkozol vele.

- Ha ezt így folytatja, nagyon meg fogom büntetni – hallod amikor pont kivetted szádból a farkam.
- Azt én is tudom – válaszolsz kis félmosollyal a szádon, miközben érzed egész tested reagál a fenyítés említésére. „Ennyire kívánnám, hogy megbüntessen?” fordul meg a fejedben és rájössz, ebben a pillanatban semmit nem szeretnél jobban, mint örökre kiszolgáltatottnak maradni. Mohón megharapod a farkam tövét és ezek után még jobban vigyázol, nehogy elvigyél.
A farkam már folyamatosan lüktet, várva a megváltó orgazmust, de a Te édes becézõ kezeid és szád mindig a legfontosabb pillanatban hagyják abba azt amit csinálnak. Nagyon koncentrálnod kell, mert már annyira felizgatott a farkammal való játék, hogy akaratlanul is tovább akarod csinálni, mikor meg kellene állnod, annyira kívánod Te is! A puncid izzóan lüktet a combjaid között de ez egybõl emlékeztet is arra, mennyire el van használva. Ajkad és jobb kezed ütemesen mozog a kemény farkamon, nyelveddel érzed rajta az ereket, makkom kezdeténél a kis gallért. Bal kezedet benyálazod és megkeresed fele a fenekemet. Egész testemben megfeszülök a gyönyörtõl, ahogy az ujjad elkezd játszani a kis ráncos gyûrûvel. Farkamat el is engeded, nehogy elmenjek. Síkos ujjaddal izgatod a popsimat, de csak milliméterekre dugod be az ujjad, tudod, az adja nekem a legnagyobb gyönyört.

- Maga egy boszorkány – mondom újra, de azonnal ki is javítom magam – nem, nem boszorkány, istennõ.
- Köszönöm, kedves, hogy ezt gondolja. Pedig amit most fogok csinálni az nem biztos, hogy istennõhöz való – feleled. Felhúzod a térdeimet, és az így akaratlanul is elõbukkanó popsilyukamra lehelsz. Megborzongok a leheletedtõl, vagy még inkább a szád közelségétõl. Nyelveddel óvatosan körbenyalsz, jobb kezeddel megmarkolod a faszomat.

Leírhatatlan az érzés, ahogy meleg, mozgékony, puha nyelved egyre jobban ostromolja a fenekemet. A mennyekben érzem magam. Kezeimmel széthúzom magam, hogy minél jobban hozzám férhess, és már folyamatosan nyögök a gyönyörtõl. „Eleget kínoztam” gondolod magadban és ahogy nyelvedet belefúrod az ánuszomba, lassú, de határozott mozdulatokkal verni kezded a farkam. A testem íjként feszül meg, farkam óriásira dagad a kezedben és elönt a mindent elsöprõ orgazmus. Kezeddel és nyelveddel követed a testem mozgását, úgy tûnik neked percekig élvezek. Én teljesen elveszítem a kapcsolatomat a világgal, csak a fenekembe hatoló puha nyelved és a farkamat határozottan markoló kezed létezik. Én valóban percekig nem térek magamhoz, azt veszem észre, hogy a hasam fölé hajolsz.
- Kár lenne ezt itt veszni hagyni nem? – kérdezed pajkosan és a kezeddel segítve felnyalod a hasamra spriccelt spermát. Óvatosan a szádba veszed még mindig kemény farkam és azt is tisztára nyalod. – Mmmmhh, finom, pont ez kellett a reggeli végére.
- Köszönöm, maga tényleg egy istennõ. A gyönyör istennõje. – mondom halkan – Jöjjön, feküdjön ide a vállamra.

Kigombolod a még mindig rajtam lévõ inget, hogy meztelen testünk összeérhessen és odagömbölyödsz a vállamra. Jó tíz percet töltünk így, amikor lassan felállok.

- Legszívesebben egész nap itt feküdnék Magával, de ezt sajnos nem lehet. Nagyon alapos munkát végzett – mondom, ahogy megvizsgálom a hasamat – nem is kell most lefürödnöm. Menjen, tegye rendbe magát és öltözzön fel. Addig én elküldöm Anikót és Mártát valahova, ne tudják meg, hogy itt aludt. Nagyon féltékenyek lennének. A mai napot kiveheti, maradjon otthon, pihenjen és gyógyítsa meg magát, mert holnap újra szükségem lesz magára.

Felállok, felveszem a nadrágomat, rendbe rakom az ingemet és kilépek a szobából. Gyorsan lezuhanyozol és felveszed azt a kék ruhát, amelyet odakészítettem neked. Tényleg pont a méreted, elõnyösen emeli ki a melleidet és a fenekedet. A kivágása egészen merész, biztos vagy benne, hogy egy óvatlanabb mozdulatra teljesen be lehet látni a melleidhez. Nagyon szexisnek érzed magad benne. Visszajövök és egy kis tégely kenõcsöt nyomok a kezedbe.
- Tudom, hogy tegnap nagyon elhasználtuk a pináját. Ezzel kenje be, holnapra semmi baja nem lesz. De arról ami itt történt senkinek egy szót se. Mártának és Anikónak sem. – némán bólintasz és elveszed a kenõcsöt.
- És még egyszer köszönöm a tegnap estét. – odahajolok hozzád és finoman megcsókollak.
- Én is köszönöm – mondod a csók után és lassan az ajtó felé indulsz.
- Ja és a ma reggelt is köszönöm. Nem is emlékszem mikor volt ilyen gyönyörben részem – mondom, ahogy utánad nyúlok, visszafordítalak magam felé és újra megcsókollak. – De ne higgye hogy megússza ennyivel, nagyon meg fogom büntetni amiért így megkínzott. - figyelmeztetlek mosolyogva
- Tudom – válaszolod egyszerûen, de te is mosolyogsz, és kilépsz az ajtón…

Nézd meg Kovács Géza és Kovács Gézáné többi szexi történetét is!

4.17
4.12
4.2
4.11