Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 11510
Szavazatok: 45
Feltöltve: 2013. február 23.

Szeress te is Biztos úr!

Nemrég szakítottam a pasimmal....és hát lássuk be vannak olyan lányok akiknek könnyebben megy a felejtés ,ha nagyon hamar lesz aki vigasztalja õket.
Erre persze megvannak a \"barátság extrákkal\" típusú pasik.
Természetesen én is rendelkezem ilyen segítõkész baráttal.
Már az ominózus szakítós napom rákerestem a jól ismert közösségi oldalon és érdeklõdtem hogy léte felõl.Persze tudta jól miért kerestem meg.Ahogy õ mondaná floop-ban volt.Néhány nap elteltével eljött a tali a napja.
A ház elõtt vártam mivel már régóta nem járt nálam s nem tudta jól a járást.Ahogy már messzirõl megláttam,tudtam hogy eszméletlen szexben lesz részem....Kigyúrt arányos test..helyes arc..férfias fellépés...
Felmentünk a lakásba ,beszélgettünk.Majd elkezdte kigombolni az inge gombjait.Tudtam hogy nem kapom meg ilyen könnyen amit akarok.Elhasalt az ágyon,elkezdtem masszírozni ,amit nagyon élvezett,halk nyögéseibõl ítélve.Pár perc elteltével már a nadrágját is levette...csak egy boxer volt rajta,ami pont annyira emelte ki feszes kerek fenekét hogy már alig tudtam magam visszatartani.Nagy élvezettel végig simogattam és masszírozta izmos testét,hol finomabban majd erõsebben.Mikor már végképp nem bírtam magammal ,kimentem inni egy kis vizet hogy lehûtsem magam.
Mire beértem meztelenül állt elõtte az én kis rendõrbácsim.
Tudtam jól, hogy mire vágyik.Letérdeltem elé és a számba vettem meredezõ farkát.Teljesen elvesztettem az eszem szoptam ahogy csak tudtam.Köröztem a nyelvemmel a makkján ,majd végig nyaltam az egészet.Leült az ágyra,simogattam a combját,majd egyre lentebb engedtem a botját....
Majd megfogta a fejem és egyre jobban és gyorsabban kezdte el dugni a számat a farkával.Próbálgattuk,hogy mennyire mélyen tudom benyelni õt.
Majd felállított és maga elé ültetett az ágyon,elkezdte nyalogatni a nyakam. amitõl teljesen beindultam megint.Remegtem és vonaglottam a kezei közt..
Elkezdtem én is harapdálni õt.
Felállított és lassan levetkõztetett,nagyon tetszett hogy csak élveznem kell a helyzetet.És be kell látnom hogy csakis erre vágytam már rég óta.Bele nyúlt a bugyimba és elkezdte markolászni a nedves puncimat.
Háttal álltam még mindig és halk nyögéseimmel tudattam vele ,hogy teljesen megõrjit.
Lefeküdtem az ágyra,széttártam a lábaim és alig vártam ,hogy belém hatoljon.Amint a puncim bejáratáshoz illesztette makkját rögtön éreztem ,hogy iszonyatos feszítés fog el.Gyors és erõs lökéssel belémhatolt.Azt hittem szétszakadok,de nem a fájdalomtól hanem a mérhetetlen élvezettõl.Magához szorított és amilyen mélyen csak tudott bennem volt.Lassan és hosszan majd ahogy egyre emelkedett az adrenalin szintünk ,úgy gyorsított be.Hangos nyögésekkel nyugtáztam a mennyei lökéseit.Majd megfordított és kutyapózban dugtunk tovább.
Ujjat a számba dugta,hogy benyálazzam azokat.Egyik kezével a csípõmet fogta erõsen,másikkal a fenekem bejáratánál körözött,majd kivette belõlem farkát lassan elkezdtem betolni a fenekembe,de kicsit fájt ezért kértem hogy inkább vegye ki....Visszarakta a már tocsogó ,elázott puncimba és keményen elkezdett baszni.
Annyira jó volt olyan erõsen és mélyen magamban érezni.Iszonyatos tempóban csináltuk.Hangos sóhajok és nyögések,keményen fogta a csipõm és magára húzott.Majd kb fél óra kemény edzés után mindketten elélveztünk.Percekig csak pihegtünk.
Levezetésképp elmentünk moziba.Haza felé úton a combjára tette kezem..rögtön tudtam mit akar,és pimasz mosolyával csak felkorbácsolta kedélyemet.
Kikapcsoltam a biztonsági õvemet és az ölébe merültem.
Bekanyarodtunk egy elhagyatott területre....És megint elszabadult a mennyei pokol... Kiszálltunk a kocsiból ,kigomboltam a anadrágját és elkezdtem szopni,néhány nyelés után a kocsi motorháztetõjére támaszkodtam ,õ pedig belémnyomta farkát.Nemkellett sok idõ ,néhány mély lökés segítségével hamar elélveztünk.Felöltöztünk és haza autókáztunk.Kitettem a házuk elõtt ,elbúcsúztunk..

Most pedig alig várom ,hogy újra találkozzunk mert még sok mindent kiakarok vele próbálni,de az legyen a következõ történet..