Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Jennyfer
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5509
Szavazatok: 26
Feltöltve: 2012. július 26.

Sex es ping pong.....:P

Nehez belekezdeni egy szexy tortenetebe nem tudja az ember mit es hogyan fejezzen ki. De meg nehezebb folytatni mert akarhanyszor a szexre gondolok a puncim nedvesedik.
Egy unalmas nap volt. Tervek nelkul. Aztan a sors egy telefon hivassal tette erdekesebbe a napom. Csorog a mobil felveszem es egy izgato ferfias hang suttog:-KIVANLAK! Most akarlak! En ertetlenul de emelett kivancsian kerdezem:- Kivagy? Bemutatkozik. O az. Aki eletem legfinomabb legvadabb legdogosebb elmenyeit adta. Vegre elokerult honapok elteltevel. Nem idozott sokat fel oran belul ott volt. Sanjon a korulmenyek nem engedtek sem azt hogy nalam sem azt hogy nala elvezhessuk egymast tarsasagat. Elindultunk egy szalodaba de nem tetszet az otlet. Snasz es unalmas. Ehelyett egy parkba mentunk mar a gondolat is felizgatott, hogy tudtam mi kovetkezik. Nem igazan beszelgettunk, felultetett a pinpong asztalra es mar huzta is fel a szoknyam a bugyim pedig le. Es mar a labaim kozt is volt. Meleg finom gyenged csokokkal izgatott. A terdemtol a vegig a belso combomon vezette a nyelve hegyet. Aztan megtalalta a celt. Szivta nyalta szopta minden amit egy no elvez megadta nekem. Mar patakzott a puncim. Neki is meredezett a ferfiassaga. Huzta az idot mig mar csak nem konyorogtem. Tedd be kerleltem. A hegyet oda tartotta maszirozta a pinusom vele en mar nem birtam lefektettem a hatara es beleultem a kemeny nagy farkaba. Fel le mozogtam korbe korbe. Elfeledkeztem arrol hogy egy park kozepen vagyunk. Az se erdekelt volna ha ezren vegig neznek akkora volta a vagy es az elvezet. Nem sokaig hagyta hogy uralkodjak rajta vissza fordultunk az elozo pozicionkba es kemenyen elkezdett kurni. Ki be ki be. Csinajl meg . Nagyon jo vagy. Kemenyen kurj meg. Ne hagyd abba, meg meg meg meg. Szedj szet ahhhhhhhh.... Es mar csak a hatat martam a szajat haraptam o hajam tepte es vege. Egyszerre mentunk el. Az egesz testem atjarta az intenziv orgazmus. Imadtam ahogy az izzadt testunk egymashoz er. Percekig ultunk tovabb mozdulatlanul ugy hogy a farka meg mindig az forro nedves pinamba volt. Imadom ot. Imadom pingpong asztalt. Imadom a SEXET. Imadlak titeket. :)

Nézd meg Jennyfer többi szexi történetét is!