Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Balázs
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 13443
Szavazatok: 54
Feltöltve: 2012. július 29.

Elsõ orgazmus

Még kisgyermek voltam, amikor apámhoz és újdonsült feleségéhez kellett költöznöm. Egy nagy családi házban éltünk négyen, apám, felesége, a lánya Fruzsi és én.
Évekig éltünk négyen, akár egy igazi család. Mostohatestvéremmel sokáig öltözködtünk egymás elõtt, kisebb korunkban együtt is fürödtünk. Aztán ahogy kezdtünk felcseperedni, egyre kevesebbszer meztelenkedtünk egymás elõtt, végül már kiküldött a szobából, ha át akarta venni a felsõjét.
Tizenhét voltam, amikor nyáron óriási meleg volt, és kitaláltuk, hogy vízzel hûtsük magunkat a kertben. A füvet fellocsoltuk, így az is adott egy kis enyhülést a kánikulában, felfújtam a gyerekkori játékmedencénket, teleengedtük hidegvízzel és alsónemûre vetkõzve belevetettük magunkat. A nyári forróság azonnal viselhetõbbnek tûnt. Hosszan beszélgettünk magánéletünkrõl, hogyan telnek mostohatestvérem pasi mentes napjai, kérdezett az én barátnõmrõl, akivel éppen azelõtt kezdtünk el randizgatni. Mivel roppant módon érdekelt, és már akkor csodálója voltam a nõi nemnek - zárójelben jegyzem meg, melyik férfi nem az? - rákérdeztem, hogy Õ együtt volt-e már a barátjával. Õ vonakodva elõször, mint aki nem is akar válaszolni, elfojtott hangon sóhajtott.
- Még nem.
- Semmi nem történt még? - kérdeztem.
- Hát végül is történt. Szeretkezés nem volt, de én kézzel csináltam neki.
- És neked milyen volt?
- Eleinte különös, kicsit furcsa, de mikor láttam, hogy tetszik neki, akkor már bátrabb lettem.
Ebben a pillanatban vettem észre, hogy a fürdvíztõl nedves pólója két pontban hegyesen kiállt. Mivel én még csak apám magazinjaiban láttam csupasz nõi mellet, meg persze Fruzsi cicijeit kiskorunkban, pillanatra meglepõdtem, hogy elõttem mered két kifejlett gömböjû nõi mell, melyek átderengtek nedves pólójának szövetén. Elkalandozott a gondolatom, milyen lehet az érintésük, biztosan feszes és ruganyos, a tenyeremet épp kitöltené. Szemeim végigszaladtak napbarnított vékony derekán, egészen a csípõjég. A csontja enyhén eltartotta bõrét, rajta vékony pántú egyszerû fehér bugyi, melyet jobban megfigyelve láthattam pirosasan átderengõ nõiességét. Teljesen megfeledkeztem önmagamról, és a külvilágról. Fruzsi csicsergõ lágy hangja ébresztett éber kómámból. Mélyen a szemébe néztem, amitõl hirtelen elakadt a hangja, és meredten kérdõn tekintett vissza rám. Lebuktam, hogy a mostohatestvéremet fixírozom, jajj mit tettem. De hát végül is...
- Nincs ebben semmi rossz ugye?- hangzott a számomra megrettentõ kérdés. Mit kellene válaszolnom? Mire gondol õ most, csak nem arra?
- Figyelsz te rám? Vagy megint a csajodon jár az eszed? -
- Figyelek persze. - vágtam rá - Miért gondolod, hogy rossz lenne? - talán ezzel megúszom a téves választ.
- Mert ha ilyen gyorsan megadom magam neki, akkor nem fog tisztelni, ugye?
- Ha téged nem tisztel, akkor velem gyûlik meg a baja.
- Ó, hagyjad, õ nem ilyen. Jajj te sem érted, mindegy. Látom az elõbb sem figyeltél rám. Hagyjuk.- azzal felpattant a medencébõl és eltûnt a házban.
Estig nem is szóltunk egymáshoz, csak akkor, amikor lefekvéshez készülõdtünk. Közös szobánk volt az emeleten, csendben megágyaztunk, már épp aludni készültünk, amikor Fruzsi váratlanul a szoba csendjét és sötétjét megtörve megszólalt.
- Figyu. Kérdezhetek valamit?
- Persze.- válaszoltam, szinte azonnal, mert eléggé bûntudatom volt a délutáni esemény miatt.
- Te ... szoktál maszturbálni?
Bennem akadt minden szó, ez meg milyen kérdés? Mit kellene válaszolnom? A feszült csendet felszakítva félve válaszoltam.
- Hát, igen.
- És orgazmusod volt már?
- Igen. - válaszoltam már bátrabban, miután a szégyenlõség gátja átszakadt bennem.
- És az jó volt?
- Igen nagyon. Miért neked még nem volt?
Újra feszült síri csend telepedett a szobára. Pár perc elteltével mocorgást hallottam a szoba túlfelérõl, apró mezítelen talpak tompa pattogását, majd hús szellõt, ahogyan megemelkedett a takaróm. Egyetlen röpke pillanat alatt minden tûzforróvá vált körülöttem. Forró puha test nyomódott a karomnak, és meleg szuszogást éreztem a nyakamon.
- Eddig mindig szégyelltem, hogy magamhoz nyúljak. De ha te is csinálod már, akkor nekem is lehet, ugye?
- Nincs ezen semmi szégyellnivaló - válaszoltam, közben magam is szégyelltem. De válaszom nem várt eredményt hozott.
- Kérlek segíts, én egyedül nem merem kipróbálni.
Túlságosan bennem élt a délután látványa és a kíváncsiság, hogy nemet tudjak mondani.
Odafordultam Fruzsihoz, megsimogattam lassan a vállát, mire Õ megborzongott. Megemelve felsõtestét lesegítettem a trikóját, majd kértem, hogy nyújtsa a kezét. A sötétben megtaláltuk egymást, pedig szinte teljesen vakok voltunk az éjszaka homályában. kézfejét az tenyerembe fogtam, és átkaroltam vele saját vállát, lassan csúsztatva, finoman végigsimítottam formás melleit, az oldalát, hasát elérve egészen a bikini vonalig. Ekkor egy pillanatra megállva, másik kezét a feje fölé hajlítottam, hogy fiatal testén a bõr még jobban megfeszüljön. Kezét a kezemben tartva elindultam visszafelé mellei domborulataihoz. Felcsúsztattam a bimbójára ujjait, és összeszoríttattam õket. Fruzsi mélyet és hosszan sóhajtott. Mellbimbói megmerevedtek, kõkeménnyé váltak, és ismét átfutott rajta a borzongás. Kézfejét elindítottam nõiessége felé, de éreztem, hogy egy pillanatra elbizonytalanodik. Szemei olyan zöldek voltak akár az óceán, amikor vihar kavarja fel. Megcsillantak a sötétben.
- Hunyd le a szemed, és engedd át magad nekem. - a mély lélegzet biztos válasz volt kérésemre, teste teljesen elernyedt, mostantól azt tehettem volna vele, amit csak akartam. Finoman megszorítottam kezét, és a szeméremdombja felé irányítottam. Finoman rácsúsztatva nedves domborulatára. Simogatva, kõrözve, az aprócska szövetet összegyûrve mozgattam tenyerét. Õ hangos lihegését apró nyögésekkel szakította meg, teste akár a leláncolt kígyó tekergett kezem alatt. Fantasztikus érzés volt mindkettõnknek.
Mikorra épp megszokta és túlságosan izgalomba jött volna, abbahagytam simogatását, selymes lábai közé térdeltem, határozott mozdulattal lesegítettem az átnedvesedett tangáját. Õ erre fölült és a fülembe búgta:
- Szeretkezz velem. - mosolyogtam, elégedett vigyor volt arcomon, örültem is az ébeni sötétségnek, hogy nem látja.
- Most nem. - ismét két vállra fektettem. Ernyedt kezét ráhelyeztem nedves puncijára és a középsõ ujját megfogva csiklóját kezdtem ingerelni. Ujjai között átpattintva hihetetlen gyönyört okoztam magamnak is. A fiatal nõi test csodája tekergett elõttem, vonaglott, meg-megfeszült, mellkasán két formás melle hintázott. Amikor az elsõ halk Úristen, elhagyta apró száját, leálltam.
- Könyörgöm, fejezd be! Mindjárt felrobbanok.
Erre én újra tenyeremet ráfektettem kezére, középsõ ujját finoman és lassan beletoltam forró vénuszába. Kettõnk ujja közösen lüktetett a tüzes barlangban. Egyre határozottabban és gyorsabban mozogtunk, ütemesen szeretkeztek kezeink. Aztán hirtelen Fruzsi keze a kezem alól kicsusszant, a feje fölé dobta a másik mellé és alkaromba mélyesztette mind a tíz körmét. Szavak nélkül is tudtam, hogy most éli meg, most éli át elõször. Felejthetetlennek kell lennie. Tenyeremet nekinyomtam ágyékának, ujjaimmal olyan mélyre nyúltam amennyire csak lehetett, és megfeszítve kézfejemet ütemesen mozgatni kezdtem. Pár pillanattal késõbb Fruzsi halkat sikkantott, majd folyamatos vonaglás mellett hangosan zihálva akkorát élvezett, hogy nedve átfolyva ujjaim között, benedvesítette a lepedõt.
Még sokáig szuszogott, mire meg tudott szólalni, és kimondta a három legszebb szót életemben.
- Köszönöm, csodálatos volt.

Nézd meg Balázs többi szexi történetét is!