Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 11978
Szavazatok: 18
Feltöltve: 2012. július 15.

érett nõvel nagyon jó

2011 januárja volt, még éppen szilveszter után jártunk, de Én folyamatosan lejártam minden hétvégén egy falusi kiskocsmába.
Ott megismerkedtem egy nálam 10 évvel idõsebb csajjal(ekkor én még nem voltam 21), akinek 3 gyereke van, de idáig minden csávó otthagyta!
Folyamatosan buliról-bulira egymás agyát húztuk, de sokáig nem volt semmi, mert nem akart kellemetlen helyzetbe kerülni, hogy egy ilyen fiatal sráccal enyeleg, mint én.
Telefonszámcsere után aztán forró sms-ek közepette megbeszéltünk egy pénteki randit, amikor nem volt buli, gyerekei az anyjánál voltak, így minden tökéletesnek bizonyult!
El is mentem hozzá, majd megfagytam mire odaértem, de a hideg ellenére a farkam már állt mikor beléptem az ajtaján.
Vittem magammal egy kis finom gyümölcsvodkát, hogy oldjam a kedélyeket.
Ez sikerült is, Erikával elõször csak közönyös dumát váltottunk, de én egyre közelebb merészkedtem hozzá, nyomtam belé a finom gyümölcsvodkát(tuti pia nõknek), és közel értem hozzá majd megcsókoltam.
Teltek a pillanatok és egyre hevesebben kezdtünk csókolózni, levettem róla a felsõt, puszilgatni kezdtem a melleit, amik elég nagyok voltak, majd levettem róla a melltartót, és egyre közelebb értem a bugyijához is, ahol egy számomra még \"ismeretlen\" enyhén szõrös punci várt.
A csiklóját kezdtem el masszírozni, mire õ egyre hevesebben sóhajtozott, majd levettem róla a bugyit, és a lábai közé csúsztattam a fejem,
Azt hittem majd rossz lesz nekem, de egyátalán nem volt a gáz az intim szõrzete.
A fejemet fogva egyre csak nyomkodta pinájába a nyelvemet és éreztem hogy igazából élvezve nyög!
Volt, hogy úgy éreztem már levegõt sem kapok, de csak nyaltam és nyaltam.
Egyszer megfogta a fejem, és felemelte a lábai közül, na mondom akkor mostmár lehet dugni.
De nem ez következett, hanem hátrafordított, kényelembe helyeztem magam, és egy úgy leszopott, hogy azt hittem a csillagokat látom, úgy csinálta, mint még egy tinilány sem korábban, lassan és érzékien, bõ nyállal és mélyen, mennyei volt, azt hittem mindjárt elszállok, ekkor mondtam, hogy mostmár dugjunk!
Megfordítottam és a lábai közé vetettem magam, gumival dugtam, de olyan forró és nedves pinája volt, hogy szinte észre sem vettem a gumit.
Tövig nyomtam neki, õ ezt eléggé élvezte, egyre gyorsabban dugtam, aminek meg is lett az eredménye, éreztem mikor elmegy, körmeit mélyen a hátamba eresztette, szinte már fájt, így pont nyertem annyi idõt, hogy nem tudtam elmenni, és õ végigélte az orgazmust.
Akkorát élveztem ,hogy a gumit mikor lehúztam, majdnem kifolyt belõle a cucc.
Az este folyamán még ezt 2x megismételtük, a 3.-nál már kicsit fájt a pöcsöm is, de az érzés kárpótolt.
Még azóta se dugtam olyan jót mint azon az este, de utána még kétszer találkoztunk, és én leléptem, mert kicsit beleszerettem, és nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni.
Mindennel együtt, eddig vele volt a legjobb, egy igazi tapasztalt csinos, nagymellû, kedves nõ volt, azért remélem még sikerül vele egyszer találkozni...

Nézd meg valakivagyok többi szexi történetét is!